|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   ali je to samo obdobje?
8.5.2010 9:34:21   
krokar
Doma imam 10 mesečno hčerko. Ko je bila novorojenček je veliko jokala, tako kot pač vsi user posted image . Po tretjem mesecu in nekje do 8. meseca je bila zlato dete. Tako ponosi kot podnevi- pustimo malenkosti!! Zdaj pa se je vse obrnilo. Ponoči se zbuje in dere. Edino imamo mir, če spi pri meni- pa še to ne vedno. Čez dan je pa včasih za znoret. Noče se igrat sama, ne z nama. Karnaprej bi bila po rokah, pa še to ji ne zbuja nekega zadovoljstva. Ne vem kako naj ji to zbijem iz njene male bučke. Samo še cvili in se dere, kot da bi bila drug otrok. Ali je to trma, ali razvajenost?? Čakam da mine to obdobje, pa se kar ne neha. Ima katera podobne izkušnje?
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: ali je to samo obdobje?
8.5.2010 9:42:13   
rija
pripravi se, "obdobja" se bodo vrstila eno za drugim, eno bolj hudo kot drugo.

tvoj otrok se bori za svoj prostor pod soncem.

verjemi, da vem, kaj pišemuser posted image ker moj je trenutno v najhujši fazi.....fazi ko se bori kot gladiatoruser posted image

_____________________________

...vox populi...

(odgovor članu krokar)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: ali je to samo obdobje?
8.5.2010 10:59:16   
alejna
Ce se otrok ponoci zbuja in dere verjetno ni samo razvajenost,nekje sem prebrala da se otrok ponoci zbuja ce res nekaj potrebuje ali pa ga kaj boli,mogoce ji rastejo zobki,moja je vedno taksna ko ji raste kak zobek,to traja par dni in je pol spet vse ok.

(odgovor članu rija)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: ali je to samo obdobje?
9.5.2010 12:10:24   
frutolina
kako je pa kaj z njenimi zobki? Poskusi jih s čim namazat, pa boš vidla če bo boljše. al ji pa daj kak korenček za grickat. Naš je to počel dva meseca nonstop...in vmes dobil 2 zobka. Potem je bil mesec dni mir in zdaj smo pred kratkim ponovili vajo user posted image .
pa v takem času znajo malčki podoživljati stvari ki se dogajajo čez dan. pa se jim sanja vse mogoče in se zato ponoči prebujajo.
Saj bo minilo, verjemi user posted image .

(odgovor članu alejna)
Neposredna povezava do sporočila: 4
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Zakaj bi moral biti otrok v postelji ob de...
Če malček ostane pozno pokonci, je vse zmedeno. Ni vseeno, ali gre otrok spat okoli devete ure ali ko mu paše.




Gosta hrana.
пеперутка16

Kdaj ste pričele z uvajanjem goste hrane?