|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   blazinice na prstih.
30.7.2010 14:06:59   
katjuša97

Naši dvoletnici se koža na prsti neprestano lupi(na roka in na nogah). ima katera kakšnje izkušnje oziroma kaj bi lahko bilo vzrok?.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: blazinice na prstih.
30.7.2010 17:01:29   
pelin
Včasih so rekli, da otroku primanjkuje kakšnega vitamina...spet drugič sem slišala , da je možno, da je otrok na kaj alergičen (mogoče prašek, mehčalec, milo...)...po pravici povedano ne vem...smo pa imeli podobne izkušnje tudi mi z našim najmlajšim, ko se mu je večkrat lupila koža na podplatih in prstkih na nogah...Ko smo ga nekaj časa bolj opazovali, smo prišli do zaključka, da je to verjetno od gumijastih škorenjčkov, v katerih je nekaj časa  non stop capljal okrog hišeuser posted image ...v tem gumiju noga verjetno ni "dihala " tako kot je treba ali pa je bila kriva snov iz katere so bili narejeni škornji...skratka....vse skupaj se je čez čas končalo in ne vem ali zato, ker smo zamenjali škornje ali kar tako...

(odgovor članu katjuša97)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: blazinice na prstih.
30.7.2010 18:43:57   
ledenaa
Kupi gel proti potenju. Otrokova nogica se poti in zato pride do tega

(odgovor članu pelin)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: blazinice na prstih.
31.7.2010 9:59:40   
Sofi
Joj, naš sine ima tudi težave s tem zdaj že cca. 2 meseca. Koža na obeh palcih na nogicah je čist suha, se mu lupi in mu poči precej globoko, tako, da ima ranico. Sva šla k nadomestnemu pediatru, je rekla, da gre za dermatitis in je predpisala kremico (uporaba le-te največ tri tedne, ker tanjša kožo), hitro se je vidno izboljševalo, a ko sem nehala mazati, se je ponovilo. Takrat sva šla k našemu pediatru in je rekel, da ni dermatitis user posted image , predpisal Canesten in lekarniško mazilo na osnovi olivnega olja, mazanje dvakrat na dan + zračna obuvala. Se je izboljšalo, pa spet poslabšalo, pa izboljšalo,... Vmes smo bili na morju, situacija ista - ko mu poči, ga valda boli, pa gre spet nazaj. V ponedeljek grem po napotnico za dermatologa, upam da bo ugotovil, za kaj gre in to tudi odpravil za VEDNO.

Tako nemočna sem, da se mi kar meša. In ko še pediatri nimajo skupne točke....ah, ne vem.
Sin je star skoraj 5 let.

Tudi jaz prosim za kakšen nasvet, kako je bilo pri vaših otrocih, ker mislim, da tavamo v temi.
Hvala.

_____________________________

Domišljija je začetek ustvarjanja.
Domišljaš si, kar si želiš, želiš si, kar si domišljaš in nazadnje ustvariš, kar hočeš.
(G.B. Shaw)

(odgovor članu ledenaa)
Neposredna povezava do sporočila: 4
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Zakaj starši poljubljajo svoje otroke na u...
Odgovornost staršev je, da otroku pokažejo pomembnost poljuba. Poljub je dejanje, s katerim pokažemo, da nekoga ljubimo,...
Trmast otrok
Čeprav ste šokirani, na otrokovo trmo nikakor ne odgovarjajte z jezo in kričanjem. Najbolje je, da otroku poskušate mirn...




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?