|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   dr.reš - potni stroški?
8.8.2011 11:23:14   
elarab
Pozdravljeni,
zanima me kako je sedaj s povračili potnih stroškov (zdr. center dravlje lj)? Kdo požigosa papir ker zjutraj od 5 do 6 dela dr. reš sam? Prosim za vaše izkušnje.
lp
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: dr.reš - potni stroški?
8.8.2011 11:38:06   
Anonimen
pozdravljeni,

tudi jaz hodim k dr.rešu pa potem naknadno pridem k sestri da mi poštempla potne stroške, ob 6h je sestra že tam, pa tudi čez dan je sestra tam, tako da lahko takrat prideš.

(odgovor članu elarab)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: dr.reš - potni stroški?
8.8.2011 22:21:04   
pupika83
Tudi jaz sem pri Rešu. Kadar sem prišla zjutraj pozneje (okrog 6h), je bila sestra že tam. Če je ni bilo, sem ji dala pa naslednjič potrditi za nazaj.
Mene pa zanima, kje ste potrjevale v Postojni, ko ste šle na punkcijo ali transfer. Ima katera izkušnje?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: dr.reš - potni stroški?
9.8.2011 20:03:55   
elarab
hvala punce, super ste!

(odgovor članu elarab)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: dr.reš - potni stroški?
10.8.2011 14:10:27   
jagodka80
IZVIRNO SPOROČILO: pupika83

Mene pa zanima, kje ste potrjevale v Postojni, ko ste šle na punkcijo ali transfer. Ima katera izkušnje?


V Postojni baje ožigosa sestra v sprejemni pisarni (tam, kjer tudi oddaš kartico).

Sem pa ravno klicala na ZZZS in so mi povedali, da potrebujem dva obrazca - enega za Ljubljano in enega za Postojno

(odgovor članu pupika83)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: dr.reš - potni stroški?
17.8.2011 10:14:52   
pupika83
Hm, za ločena obrazca prvič slišim.
Meni v Postojni v sprejemni pisarni ni hotela potrdit (v začetku junija), je rekla, da tega že dolgo ne potrjujejo več oni, da mi morajo potrdit v Dravljah, ker ima dr. Reš uradno tam ordinacijo. V Dravljah mi pa tudi ni hotela ...

(odgovor članu jagodka80)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: dr.reš - potni stroški?
17.8.2011 17:16:40   
Anonimen
Saj nočem bit nesramna... ampak a tudi tega stroška ne morete nase prevzet? Vse vam ZZZS plača, postopek, zdravila... Kakšen strošek bi pa ženska lahko tudi sama nase prevzela... Sej se gre za vas, saj tega ne počnete zaradi drugih.

No, kakor veste...

(odgovor članu pupika83)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
   RE: dr.reš - potni stroški?
17.8.2011 18:35:02   
jagodka80
Anonimen: Ko sem prebrala tvoje sporočilo, sem bila prav žalostna; ne moreš kar obsojati ljudi, če jih ne poznaš. Ne veš, koliko stroškov je katera med nami že imela. Ne veš, v kakšni situaciji smo sedaj.
Strinjam se s tabo, da ko govorimo o otrocih, ne moremo govoriti o denarju. In bodi prepričana, da ne bomo uveljavljale povračila potnih stroškov, da bi se "okoristile". Tudi ne bom se zagovarjala s tistim klišejskim: "Saj to pa vsi počnejo!" In še to: tako ali tako niso to dejanski potni stroški. Če dobi katera kaj povrnjeno, hvalabogu. kajti stroški prevoza niso ravno nizki. Jaz imam na primer do Ljubljane 80 km, do Postojne pa 130.

Anonimen - zakaj pa se nisi podpisala? Saj vendar stojiš za svojimi besedami, mar ne?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   RE: dr.reš - potni stroški?
18.8.2011 7:50:02   
pupika83
Anonimna, tudi mene je tvoj odgovor presenetil. Kako lahko obsojaš ljudi, ki jih ne poznaš?!?
Če mi ne bi moja osebna ginekologinja sama ob napotnici dala še list za potne stroške, ne bi nikoli pomislila, da bi jih uveljavljala. In ni res, da vse plača država. Pri dr. Rešu kar nekaj zdravil kupiš sam (celo v Italiji), pri pregledu hormonov si samoplačnik, testiranje za spolnoprenosljive bolezni (ki je obvezno za oba in sploh ne poceni) si plačaš sam, pa še kaj bi se našlo. Nikoli nisem seštevala teh stroškov, ampak mislim, da jih ni bilo tako malo. In nikoli mi ni bilo problem dat tega denarja, vse za to, da bi enkarat v rokah držala svojega otroka. Se mi pa ne zdi tako narobe, če želim naaj kakšen evro za prevoz. Tudi jaz imam do Ljubljane 75 km, do Postojne še toliko več. Vem pa, da si s tem denarjem stroškov ne bom pokrila ...

(odgovor članu jagodka80)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   RE: dr.reš - potni stroški?
19.8.2011 16:34:09   
Anonimen
V ambulatno za neplodnost hodim že 2 leti, vmes sem bila eno leto brezposelna, moj ima klasično povprečno plačo, jaz pa zadnje leto začetniško revščino... Vozim se iz ljubljanskega konca proti MB... Vozila sem se na vse preglede, dvakrat sem imela IUI, dvakrat oploditev v epruveti... Po obeh postopkih sem si nabavila progesteron, kot so ga svetovali, zdravnica mi je ničkolikokrat rekla da mi pripada povrnitev potnih stroškov, pa nikoli nisem zahtevala povračila niti za potne, niti za progesteron... Ne obsojam nikogar, kakor kdo ve... Ko pa sem nazadnje ležala v bolnici in se je par punc prvi dan hvalilo okrog denarja, drugi dan pa je ena privlekla na dan temo o povračilu potnih stroškov, sem se pa prav zamislila kam to pelje. Lepo da imamo možnost za povračilo, sploh tisti, ki imajo res malo denarja... ampak malo denarja je zelo subjektivna ocena... Poleg tega košta dojenček še veliko več kot 100EUR kot vam jih povrne ZZZS.

Nikogar ne obsojam, nikogar nočem užaliti, le v razmislek sem to napisala... Vsak sam pri sebi ve zakaj se odloči za povračilo stroškov.

(odgovor članu pupika83)
  Neposredna povezava do sporočila: 10
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?