|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Uvajanje dveh sorojencev hkrati
23.8.2010 13:10:33   
sinskaT
Takole je. Naša bejba, stara dobri 2 leti in 13 mesečni bratec Nik bosta s septembrom začela obiskovati vrtec (sosednji sobi ; ). Zdaj me pa malce bega kako bomo to uvajali dva hkrati user posted image Vzgojiteljici se strinjata, da je najbolje oba hkrati uvajat ampak nekako se mi zdi, da bi bilo bolje najprej starejšo in čez kakšen mesec še tamaučija user posted image Ima katera podobno izkušnjo?

_____________________________

♪♫♪♫♫

Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Uvajanje dveh sorojencev hkrati
23.8.2010 13:45:39   
jullie
..js bom uvajala 2-letnika in 11-mesečnico.. hkrati..v bistvu si bo še mož vzel dopust in bo vsak zraven enega v skupini..pa malo se bova zamenjala vmes, da še drugega vidiva :)

(odgovor članu sinskaT)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Uvajanje dveh sorojencev hkrati
23.8.2010 13:58:14   
sinskaT
To je super, če lahko svoje prispeva tudi očka - pri nas septembra definitivno nemogoče (s.p. ...), tako da bom sama v tem.

_____________________________

♪♫♪♫♫


(odgovor članu jullie)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: Uvajanje dveh sorojencev hkrati
23.8.2010 15:23:52   
mamamajča
Najboljše, da se ti odločiš za varianto, ki se TEBI zdi najboljše, ker boš veliko bolj mirna. Če boš ti ok, bosta tudi malčka! Srečno!

(odgovor članu sinskaT)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: Uvajanje dveh sorojencev hkrati
23.8.2010 21:14:35   
nananaja
pri nas gresta v vrtec 19mesečnica in 3letnica in bosta vsaka v svojem nadstropju. prvi dan bova šla oba, da vidiva, kako bo, potem pa bomo videli, kako bosta sprejeli vseskupaj - upam da dobro.

(odgovor članu mamamajča)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: Uvajanje dveh sorojencev hkrati
23.8.2010 21:18:42   
zmajaz
Pri nas gresta pa 2l in 8 mesecev stara punca in 16 mesecev star fant, ki pa bosta skupaj v isti skupini, tako da ju bomo uvajali hkrati in upam, da bo ravno zato, ker bosta skupaj, lažje. user posted image

_____________________________

Ta večja: 05.01.2008
Ta mali: 01.05.2009

(odgovor članu sinskaT)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: Uvajanje dveh sorojencev hkrati
23.8.2010 21:36:29   
pelin
Oprosti, tega si pa resnično ne znam predstavljatiuser posted image ...oba privajati na isti dan, pa še v različnih igralnicah...resnici na ljubo to ni dobro ne zate in ne za otroka...Vsaj prvi dan si bi poskušala urediti tako, da bi bil poleg tebe še nekdo, ki ga otroka poznata...npr. babica, dedek, tvoja sestra, kolegica....MOŽ.Vem ,da praviš, da ni variante, da bi bil zraven, vendar uvajanje v vrtec ni sprehod, ni obisk trgovine...ampak resna zadeva, ki ima zaradi neprijetnih izkušenj pri otroku dolgotrajne posledice... Ta dan vaju otroka resnično potrebujeta in  konec.Mislim, da bi morala k tej zadevi zaradi sebe , predvsem pa zaradi otrok bolj preudarno in pametno pristopiti...Če ne gre drugače, pa v skrajni sili najprej uvajaš enega, čez nekaj dni pa drugega, kot si tudi  sama razmišljala. Verjamem, da ti je katera vzgojiteljica rekla, da daj  uvajaj kar oba naenkratuser posted image ...verjetno je to ena izmed tistih, ki dobi napol živčnega, če ima katerega starša v igralnici. To. da bi ti skakala iz ene igralnice v drugo, nikoli ni bilo in ne bo prijazno otroku...pa tudi ti boš po moje čisto paf in znervirana ( vsaj jaz bi bila).Sama kot vzgojiteljica na takšno privajanje ne bi nikoli pristala....tudi, če bi bil starš samohranilec...

< Sporočilo je popravil pelin -- 23.8.2010 21:38:23 >

(odgovor članu zmajaz)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   RE: Uvajanje dveh sorojencev hkrati
24.8.2010 15:04:45   
sinskaT
Prva dva dni bo definitivno zraven mož, kaj več pa ne bo šlo user posted image . Morda bomo res prosili za pomoč še stare starše..čeprav se meni še vedno bolj dopade uvajanje najprej starejše in čez čas še tamaučija..

Tako ali tako imam jutri sestanek pri vzgojiteljicah in upam, da bomo našli pravo pot. Za vse.
Še vedno me zanima ali ima kdo konkretno IzKuŠnJo.
hvala za mnenja


_____________________________

♪♫♪♫♫


(odgovor članu pelin)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   RE: Uvajanje dveh sorojencev hkrati
24.8.2010 20:25:28   
pelin
No, vidiš, saj boste našli rešitev...user posted image

(odgovor članu sinskaT)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   RE: Uvajanje dveh sorojencev hkrati
25.8.2010 10:48:26   
pikica*
Tavečja bo po moje po prvih dveh dneh že čisto samostojna v vrtcu (naša je že drugi dan spala v vrtcu, takrat je bila stara 2l in pol), ostale dni boš pa s tamalim (pa še to ne boš ves čas z njim - tja ga boš pripeljala, pustila za pol urice, urico in ga potem pobrala). 

(odgovor članu sinskaT)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   RE: Uvajanje dveh sorojencev hkrati
25.8.2010 20:49:00   
Mesečnica
Naša fanta sta šla lansko leto hkrati prvič v vrtec, seveda v različni skupini. Stara sta bila 11 mesecev in dobri dve leti. Uvajala sva ju oba z možem. Sploh si ne predstavljam, da bo oba hkrati uvajala sama. Ker sva bila prisotna oba (malo sva se izmenjevala), pa se je uvajanje zelo dobro izteklo, v nekaj dneh sva bila povsem odveč in sva oba otroka lahko v vrtcu pustila že za cel dan.

(odgovor članu pikica*)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   RE: Uvajanje dveh sorojencev hkrati
27.8.2010 17:07:13   
mala zirafa
Eno uro uvajaš enega, po eni pretekli uri, 1 uro drugega, če imaš varstvo.Tako bi naredila jaz.

(odgovor članu Mesečnica)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   RE: Uvajanje dveh sorojencev hkrati
29.8.2010 8:47:42   
josephine27
jaz si težko predstavljam da bi dva uvajala istočasno. sicer ne vem kako dolgo imate pri vas uvajanje ampak jaz bi vsaj prvi dan al dva mal zamaknila, tako da bi potem pvega lahko že pustila in šla k drugemu.

_____________________________



(odgovor članu mala zirafa)
Neposredna povezava do sporočila: 13
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





BLOG: Pitje vode in lulanje med poukom
Te med odmorom ne tišči lulat in te je pritisnilo sredi pouka? Boš moral počakati do naslednjega odmora. V mojem svetu j...
FOTO: To je bistvo družine!
photo
Prav vsaka družina je posebna in unikatna. Toda, kaj imajo družine z vseh koncev sveta in različnih oblik vendarle skupn...




Dudica.
пеперутка16

Do kdaj je imel vaš otrok dudico?