|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Krema za pecivo
14.9.2010 19:37:59   
anity_1
pozdravljene,
 
doma imam še 3/4 ananasovega kompota, ki bi ga rada porabila v kremi za kakšno pecivo,.. Naredila bi biskvit, ga prerezala, vmes pa dala kremo, v katerem bi bil ta ananas.. Ali ima kdo kakšen dober recept za kremo, v katero se lahko da sadje (v tem primeru pač ananas)?
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Krema za pecivo
15.9.2010 8:57:25   
Saša27
V soku kompota skuhaj puding po navodilih. V hladno dodaj 1/3 biskvita, tako dobiš nekakšno kremo oziroma polnilo za torto, po vrhu pa dodaj ananas. Sicer jaz na takšen način delam iz višnjevega ali češnjevega kompota, vendar mislim, da bo vredu tudi iz ananasovega.

_____________________________

True friends are hard to find, harder to live and impossible to forget!

Having a dream doesn't make you smart. Knowing it wont come true, that does.

(odgovor članu anity_1)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Krema za pecivo
15.9.2010 9:14:02   
anity_1
Dober recept.. Bom poskusila.. A to kar skupaj zmešam puding in 1/3 biskvita, potem pa to namažem gor in na to dam ananas?.. Ali je pa to mišljeno, da ta puding dam med 1/3 biskvita? Nikoli še nisem tako naredila, da bi biskvit kar zmešala zraven, zato sprašujem user posted image

(odgovor članu Saša27)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: Krema za pecivo
15.9.2010 10:18:52   
Saša27
Skuhaš puding, kot sem napisala (v soku od kompota) in v mrzel puding vmešaš nadrobljeno 1/3 hladnega biskvita, vse skupaj dobro premešaš in nadevaš na 2/3 ohlajenega biskvita, po vrhu dodaš sadje, lahko tudi smetano ter na vse skupaj položiš še 3/3 biskvita. Lahko pa biskvit razdeliš samo na dva dela, en del v puding, vse skupaj namažeš na drugi del biskvita, dodaš sadje, po vrhu pa preliješ s prelivom za torte.

_____________________________

True friends are hard to find, harder to live and impossible to forget!

Having a dream doesn't make you smart. Knowing it wont come true, that does.

(odgovor članu anity_1)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: Krema za pecivo
19.9.2010 10:55:13   
Hope2
Včeraj sem videla na TV en čist simpl recpet za kremo. Stepeš smetano in ji dodaš jogurt po okusu oz tak, kot imaš sadje. Torej v tvojem primeru anansov jogurt. 

(odgovor članu Saša27)
Neposredna povezava do sporočila: 5
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





4 preprosti recepti za zdrav domač sladoled
video
Sladoled obožujemo odrasli, nad njim pa so še posebej navdušeni naši malčki. Poiskali smo nekaj zdravih različic prepros...
3 odlične jedi za doječo mamico
Za mamice, ki dojijo velja, da to kar same pojedo, poje tudi njihov dojenček. V želji, da dojenček ne bi imel težav s pr...




Gosta hrana.
пеперутка16

Kdaj ste pričele z uvajanjem goste hrane?