|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   vrtec LJ - vpis - sankcije
23.2.2011 10:05:39   
viledka
Vpisali se bi v nov vrtec, pa še ne vemo kako in kdaj se bomo selili. V primeru, da je otrok izbran, pa se ne odločim za vpis - ali so kake sankcije (npr v naslenjem letu, ko se ponovno prijavimo) ?
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: vrtec LJ - vpis - sankcije
23.2.2011 12:18:19   
zaspancek1
Samo to, da v naslednjem letu ne bi dobili tistih dodatnih 10 točk, ki bi jih sicer, če bi bili na čakalni listi, pa vam ne bi bilo ponujeno mesto v vrtcu (torej bi bili na istem če vloge za vpis prejšnje leto sploh ne bi dali). Tako je vsaj po trenutno veljavnem odloku, kako pa bo naslednje šolsko leto (2012/2013), pa bomo še videli (odlok oz. točkovanje se zadnji dve leti precej pogosto spreminja).

(odgovor članu viledka)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: vrtec LJ - vpis - sankcije
24.2.2011 10:24:18   
jajula
mi smo prvo leto odpovedali in ni bilo sankcij, kot so ti napisali zgoraj ne boš dobila dodatnih deset točk, ampak mi smo naslednje leto vseeno dobili mesto

(odgovor članu zaspancek1)
Neposredna povezava do sporočila: 3
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Kdaj je čas za kahlico?
Tako kot na skoraj vseh področjih otrokove vzgoje se tudi pri navajanju na kahlico teorija in praksa skozi čas spreminja...
BLOG: Pogovori z otrokom v trebuščku
V tistem trenutku sem se odločila, da sploh ni pomembno, kakšni bodo rezultati amniocenteze, jaz bom tega otroka obdržal...




Plenice.
пеперутка16

Kdaj ste otroka začeli odvajati od plenic?