|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Dogodki ob dnevu duševnega zdravja - letos na...
28.9.2010 19:41:22   
Kako si
Vabimo vas, da se udeležite različnih predavanj, okroglih miz in delavnic v okviru projekta Kako si?

 
Kako si? je enotedenski projekt, ki ga ob dnevu duševnega zdravja 10. oktobra pripravljamo v Društvu študentov psihologije Slovenije.


Tema projekta je
Duševno zdravje in družina
.

Od 6.10. do 13.10. se bo v sklopu projekta zvrstilo veliko zanimivih predavanj, delavnic in okroglih miz. Temo "Družina in duševno zdravje" smo zajeli v več dogodkih: predavanje Soočanje z izgubo otroka, Odnosi in osebnostna rast, Avtizem - ogled filma s strokovno diskusijo, okrogla miza Smem kaznovati svojega otroka?, predavanje Pogoste zablode v ljubezni, Vzgoja - moč, premoč ali čustveni prostor, Družinski član s posebnimi potrebami - družina pred izzivom, predavanje Ko nas doleti izguba itd

Več o projektu in posameznih dejavnostih pa si lahko prebrete na naši spletni strani


Vsi dogodki so brezplačni in se odvijajo na Filozofski fakulteti ter Prešernovem trgu v Ljubljani.  Vljudno vabljeni, da se udeležite dogodkov v okviru projekta Kako si? in da glas o projektu razširite med ljudi, ki bi jih tematika zanimala.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Dogodki ob dnevu duševnega zdravja - leto...
28.9.2010 19:41:48   
Kako si
Naj izpostavimo nekaj zanimivih dogodkov:


06. oktober 2010        19:00 - 21:00
Predavanje Odnosi in osebnostna rast
 
Predavanje bo v predavalnici 34 na Filozofski fakulteti v Ljubljani. Predavala nam bosta Andrej in Maja Trampuž.


09. in 10.  oktober 2010         10:00 - 16:00
Kako si? v mestu
 
Kako si? pride v mesto - na Prešernov trg v Ljubljani. Na stojnici vam bomo predstavljali informativno gradivo in delili brošure za starše. Izvajali bomo ustvarjalne delavnice in zbirali zamaške za deklico Mio.


08. oktober 2010        18:00 - 20:00
Okrogla miza Smem kaznovati svojega otroka? 
Okrogla miza bo v predavalnici 34 na Filozofski fakulteti v Ljubljani. Gostje bodo: 
- Eva Hrovat Kuhar, 
- Katarina Kompan Erzar, 
- Ksenja Kos, 
- Vesna Vodušek in 
- Bogdan Žorž.
Na okrogli mizi bomo s strokovnjaki skušali odgovoriti na dileme v sodobni vzgoji: kako postavljati meje, da bi pripomogli k čim bolj zdravemu razvoju otrok, kakšne oblike kazni (če sploh) so primerne, kako spodbujati otroke ... Diskusija bo zanimiva tako za starše in bodoče starše, kakor tudi za svetovalce, vzgojitelje, učitelje, študente strok, ki se srečujejo s problematiko vzgoje in druge.


11. oktober 2010        18:00 - 20:00
Predavanje Pogoste zablode v ljubezni
 
Predavanje bo v predavalnici 34 na Filozofski fakulteti v Ljubljani. Predaval nam bo Sandi Kofol. V predavanju, v katerem bo veliko diskusije z občinstvom bomo s predavateljem skušali najti odgovore na to, kaj je prava ljubezen, katere so predstave o njej, ki nas lahko ovirajo pri iskanju sreče v partnerstvu in kako se z njimi soočati.


12. oktober 2010        19:00 - 21:00
Delavnica Jaz, mi in konflikti
 
Delavnica bo v predavalnici 119 na Filozofski fakulteti v Ljubljani. Vodili jo bosta Ajda Erjavec in Alenka Murgelj. Tekom delavnice boste lahko spoznali, kateri je vaš prevladujoč način reagiranja v konfliktnih situacijah. Opremili vas bomo z nekaj učinkovitimi tehnikami in pomagali pri razvijanju vaših spretnosti za učinkovito razreševanje konfliktov. Zanimiva je za tiste, ki bi si želeli izboljšati vašo komunikacijo v družini. Zaradi omejenega števila mest je do 10.10. potrebna prijava na kakosi@sou-lj.si.


13. oktober 2010        18:00 - 20:00
Predavanje Ko nas doleti izguba
 
Predavanje bo v predavalnici 34 na Filozofski fakulteti v Ljubljani. Predavala nam bo Onja Tekavčič Grad. Predavateljica bo osvetlila proces žalovanja in kako konstruktivno odžalovati izgubo bližnjega ter kako se soočiti tudi z drugimi izgubami (službe, partnerstva, položaja, zdravja, odselitev otrok), ki lahko povzročijo podobno reakcijo žalovanja. Predavanje bo zanimivo za posameznike, ki se srečujejo z izgubo bližnjega, strokovnjake, ki se srečujejo z različnim ciljnimi populacijami, študente strok, ki delajo z ljudmi, kakor tudi vse ostale, ki jih obravnavana tematika zanima.


Bolj natančen spored dogodkov najdete na povezavi: http://www.kakosi.si/dogodki.php

(odgovor članu Kako si)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Dogodki ob dnevu duševnega zdravja - leto...
1.10.2010 14:51:28   
Kako si
Kako si? - je vprašanje, ki ga slišimo vsak dan, večkrat na dan. Pomen tega vprašanja se je v vsakdanji komunikaciji izgubil in postal precej oguljena fraza. Zato skušamo ljudi opomniti na to, naj svoje bližnje, kakor tudi sebe, kdaj pa kdaj iskreno povprašajo, kako so, poskrbijo za svoje dobro počutje, ne pozabijo nase, pokažejo bližnjim, da jim ni vseeno zanje.

(odgovor članu Kako si)
Neposredna povezava do sporočila: 3
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Več kot 3000 novih primerov kožnega raka l...
Ob svetovnem dnevu melanoma NIJZ opozarja na prekomerno izpostavljenost ultravijoličnemu (UV) sevanju, ki je glavni deja...
5 glavnih nalog vsake družine
Katere so tiste glavne naloge, ki jih mora opraviti zdrava družina? Pa ni važno, ali gre za tradicionalno družino, samoh...




Gosta hrana.
пеперутка16

Kdaj ste pričele z uvajanjem goste hrane?