|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   ¸kakšni so znaki....
11.11.2010 16:42:59   
nadka30
dan

imam eno vprašanje zanima me kakšne znake so imeli vaši otroci, ki so alergični na kravje mleko in jajce ter kašni so znaki dermatitisauser posted image user posted image user posted image

Sama imam doma dvomesečno hčerko, ki so se ji pred kratkim na ličkah pojavili mozoljčki, ponekod se mi zdi da so taki flekci, koža je na dotik hrapava ampak se ne luši v glavnem zgleda takšna suha.
Danes sem bila pri pediatru, kjer sem mu povedala kaj imama malo jo je pogledal ter nama rekel, ker samo dojim da naj grem na dieto tako da se odpovem mleku in jajcam, za mozoljčke pa sma dobili kremo, ki so nama jo zmešali v lekarni.

Vem da lahko točne rezultate izvem le s pomočjo testiranja, jaz upam da do tega ne bo prišlo in da ima naša pupa le suho kožo, mogoče tudi zaradi presuhega zraka v stanovanju ampak kakorkoli že zanima me kako dolgo se čaka na testiranje in ali to pomeni da če je otrok sedaj alergičen na kaj da mu bo to ostalo celo življenje oz. ali če ima dermatitis da to ostane ali se naredi da to z leti izgineuser posted image user posted image user posted image

Vem veliko vprašanj ampak vseeno bi si rada prišla malo na jasno in za na konec me še zanima ko ste vi pomagale svojim otročkom.Jaz ji zaenkrta čistim obraz z fiziološko potem pa ji namažem to kremo iz lekarne.
Ste uporabljale kakšne posebne kreme user posted image user posted image user posted image user posted image

hvala za odgovore


Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: ¸kakšni so znaki....
11.11.2010 16:57:08   
ledenaa
ne,žal ne moreš točne rezultate dobiti le s pomočjo testiranje pri tej starosti. Kot ti je rekla P drži dieto.

Ja lahko je alergičen celo življenje ,lahko pa mine.
Znaki so bili samo krči

(odgovor članu nadka30)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: ¸kakšni so znaki....
12.11.2010 6:59:05   
.tojeto.
Znaki: do 1,5 meseca je imel pikice po celem obrazu (take drobne bele), potem so izginile brez kakšnih krem. Meni je P takrat rekla, da naj ne kompliciram in da to imajo vsi dojenčki.
Ob tem je naš malček tudi ful polival, ob dojenju se mu je zatikalo, kašljal je in kolcal. Potem mi je P v tretjem mesecu končno napisala napotnico za Pediatrično - zaradi polivanja na gastro oddelku.
Tam so nama naredili tudi test za alergijo in ugotovili, da je alergičen na mleko in jajca. Vse težave naj bi sedaj minile v roku 14-ih dni (sem na strogi dijeti).

(odgovor članu ledenaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: ¸kakšni so znaki....
14.11.2010 12:36:23   
cukr07
Nadka30 naš je imel take izpuščaje kot jih opisuješ ti po obeh nadlahteh in podlahteh. Po trebuščku in nogicah pa je imel izpuščaje ki so izgledali kot koprivnica in so ga ob stiku z vodo zelo srbeli ter postali živo rdeči. Oboji izpuščaji so se mu prvič pojavili pri treh mesecih starosti. Pediatrinja je sprva trdila, da gre za atopijski dertmatitis, vendar so to diagnozo kasneje ovrgli. Alergijo na jajca in kravje mleko so pri našem potrdili s testiranjem pri 6-ih mesecih. Z držanjem stroge diete se je pri nas stanje izboljšalo po zreh tednih za 100%. K sreči smo alergijo na kravje mleko prerasli pri enem letu, na jajca pa jo sedaj pri 15-ih mesecih še vedno imamo.

_____________________________

"Če hočete, da bodo vaši otroci pametni, jim pripovedujte pravljice! Če hočete, da bi bili še bolj pametni, jim povejte še več pravljic." Einstein

(odgovor članu .tojeto.)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: ¸kakšni so znaki....
16.11.2010 13:59:35   
pinkulja
dajte svetovat! moj je star že skoraj 9 mesecev, pa je zdaj komaj dobil izpuščaje na nanotranji strani komolca ob pregibu, drugega nič. ni polival, ni imel krčev, ne temencev, ni pa bil nikoli dojen. Sumim, da bi lahko bil meščalec, ker sem ga menjala ali pa mleko, ker je po jogusrtu nekajkrat dobil drisko. nisem uvajala novih jedi, vse kar je, je že celo večnost, edino AD mleko smo menjali; šli smo iz Novalaca na Humano. morda pretiravam, mu pa tudi rastejo zobje.

(odgovor članu cukr07)
Neposredna povezava do sporočila: 5
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Zakaj dojenje ni vedno najboljše?
Babica je iz svojih izkušenj ugotovila, da dojenje ni vedno najboljša možnost. Ob tem je razkrila, da je v resnici najpo...
Neverjeten trik: Uspavajte dojenčka v eni ...
video
Po internetu je zakrožil nenavaden trik. Neki očka, ki je poskušal na vse mogoče načine uspavati dojenčka, je uspel z ze...




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?