|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Družina, partner in prisotnost tretjega moškega
12.10.2010 13:41:36   
Minja1
Na vas se obračam za en nasvet, prosim, ne me spet obtoževati, tako, kot zna biti tukaj na forumu v primeru, kot ga imam jaz, dostikrat navada.
Že tri leta živim s partnerjem, zase sva šla živeti po enem mesecu zveze, pred dobrim letom pa se nama je pridružila tudi hči, ki mi pomeni vse na svetu.. Po rojstvu hčerke je z nama s partnerjem šlo vse samo navzdol, nima volje do sexa, če sexava 3.krat na mesec je za njega to čisto dovolj, ni več nežnosti iz njegove strani, ni več božanja, ni darilc...pogrešam tiste male pozornosti.
Ne prepoznam ga več, ko se me dotika, ga ne vznemirjam, čeprav on trdi, da je vse vredu, čutim, da me ne ljubi več, živiva drug mimo drugega. Dodatno me pa še odbija, ker kriči na najino hči, jo zmerja, ker joka,... Dostikrat sem mu že povedala, da mu tega ne pustim in naj se umiri. Ampak on ne vidi in ne prizna svojih napak, omenjam mu jih že več kot leto dni, pa ne gre nič navzgor. Da ne grem stran me pa ovira, ker ga imam še vedno rada.

Pred dobrima dvema mesecema je pa v moje življenje prišel 30. let starejši moški (star je 55.), ki mi je zlezel pod kožo, spodnesel tla pod nogami in me popolnoma zmedel, z njim sem postala to kar doma nikoli nisem smela biti, kerpač moj partner ni takšen (malo pokvarjena in perverzna, nagajiva, sexy,...).
Vse se je začelo z pogovarjanjem po telefonu, pisanjem sms-ov, flirtanjem in "rajcanjem" po telefonu. Mislila sva, da bo vsega konec, če se vidiva, pa ni bilo tako...še bolj nama je bilo jasno kaj se dogaja.
Živi popolnoma na drugem koncu Slovenije, zato se ne vidiva dosti, ampak takrat ko pa se, pa je očitno, da je med nama nepopisljiva kemija, sexala še nisva, saj imava oba zadržke zaradi najinih družin in ne dava si priložnosti, da bi, kakor postane preveč vroče, on odide.
Razmišljala sem že, da bi mu rekla, da je vsega konec, ker se bojim, da se samo igra z menoj, da sem mu bežna avanturica. Ampak ne morem, prelepo je, ko zjutraj odprem oči in vidim njegov sms za dobro jutro, ko me poljublja, objema, razvaja, vzburja,... Ampak bojim, da me bo nekdo, nekoč videl z njim in vse povedal mojemu partnerju. Marsikdaj mi je težko, ker, ko je on v službi, sem jaz vse: piše mi, slišiva se, pošilja mi emaile, poljube,.... ko pa je doma z ženo, se pa morem obnašati, kot da jaz ne obstajam, pa četudi ga potrebujem. Naj še dodam, da za moje sms-e in klice ve tudi moj partner, vendar ga to ne vznemirja, saj misli, da s tem moškim sodelujeva samo poslovno, sicer pa moj partner nikoli ni bil ljubosumen, kavice z moškimi nikoli niso bile težava, če je le vedel s kom sem zunaj.

Kakšen nasvet, izkušnje, karkoli?
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Družina, partner in prisotnost tretjega m...
12.10.2010 13:43:06   
Kerensa*
Po*ukajta se, pa bosta potem videla, kaj se bo razvilo iz tega.

(odgovor članu Minja1)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Družina, partner in prisotnost tretjega m...
12.10.2010 13:46:47   
Volga
glede na starost, mu bo počasi začela hidravlika pešat, zato res, kot pravi karnisa...in to čimprej.

(odgovor članu Kerensa*)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: Družina, partner in prisotnost tretjega m...
12.10.2010 14:25:36   
emica2008
Glede na napisano, mislim, da še slabe vesti ne boš mela, če se boš dol zdevčkala. Mislim, da pa bo to za ta novga samo avanturca, glede na to kako je, ko je doma z ženo.

(odgovor članu Volga)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: Družina, partner in prisotnost tretjega m...
12.10.2010 16:47:03   
Minja1
Punce, morem priznat, da sem se že pri prvem odgovoru iskreno nasmejalauser posted image . Lepi odgovori, seveda so dodatni še vedno dobrodošli.

(odgovor članu emica2008)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: Družina, partner in prisotnost tretjega m...
12.10.2010 17:31:31   
pelin
glede na starost, mu bo počasi začela hidravlika pešat, zato res, kot pravi karnisa...in to čimprej.
IZVIRNO SPOROČILO: Volga

glede na starost, mu bo počasi začela hidravlika pešat, zato res, kot pravi karnisa...in to čimprej.

mogoče je ta težava že tu, ker jo baje takoj, ko je bolj vroče, odkuri...user posted image Lahko, pa da se res nazaj drži, ker ima v mislih svojo familjo...

(odgovor članu Volga)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: Družina, partner in prisotnost tretjega m...
12.10.2010 19:30:16   
Minja1
Pelin, ne, definitivno mu stoji in to zelo. Sem imela možnost, videt in potipat.

(odgovor članu pelin)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   RE: Družina, partner in prisotnost tretjega m...
12.10.2010 20:09:11   
pelin
user posted image oprosti ne mislim nič slabega ampak tule je pa res en komentar bolj hecen od drugega...sem se tudi jaz morala nasmejat..

Drugače pa  mislim, da te po svoje  razumem, ker verjamem, da ko cvetje na domačem vrtu oveni, na sosednjem še bolj diši...Sprašujem se le, če bi potem, če bi se s tem moškim spustila v razmerje, sploh še imela tisto kar imaš zdaj...S tem mislim, na to, da sedaj, ko imaš svojega domačega nezainteresiranca dovolj, enostavno v mislih preklopiš na novega, ki ti daje občutek, da te razume, da si lepa, ljubljena, razumljena...To ti je v nekakšno uteho, v nekakšno motivacijo, da je življenje še vedno lepo,da si se še vedno sposobna zaljubiti in občutiti metuljčke v trebuhu...Daje ti zagon, da se zjutraj zbudiš v prijetno jutri, ki je to zaradi njegovega prijetnega sporočila...Ko (če) se boš spustila v razmerje, pa se zna vse precej zakomplicirati, in kar na hitro ti lahko vse skupaj postane še eno dodatno breme, en dodaten problem...poleg vseh drugih.Po moje si moraš priti na jasno, ali ti ta sex pomeni več kot vse te drobne pozornosti, ki si  jih s strani ta novega sedaj  deležna. Kaj več po moje ne moreš pričakovati od njega...kakor koli   obrneš, je dečko že kar v resnih letih, ko se mi zdi, da mu kaj več kot do avanture ne bo...
Aja...pa še to...glede na to, kako opisuješ vajin odnos s partnerjem, bi bilo dobro, da razčistita glede vaju...ne glede na to, kaj boš storila s "ta novim". Tudi če tega zadnjega ne bi bilo, se na daleč vidi, da med vama še daleč ni vse tako kot bi moralo biti. Tudi če se boš tokrat uspela zadržati nazaj in ostala zvesta, je samo vprašanje časa, kdaj te bo spet h komu potegnilo...Definitivno si lačna pozornosti, nežnosti, ljubezni....dobrega sexa. Tega od zdajšnjega verjetno ne boš deležna, zato čimprej razčisti to...Potem boš lažje vozila življenje naprej...Na ruševinah starih  nedokončanih razmerij, je težko zgraditi novo ...Iz srca ti želim vse dobrouser posted image


< Sporočilo je popravil pelin -- 12.10.2010 20:18:32 >

(odgovor članu Minja1)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   RE: Družina, partner in prisotnost tretjega m...
12.10.2010 20:24:08   
Minja1
Pelin, ti si zadela (mislimuser posted image , da si ženska, zato pišem v ženski obliki) točno to, kar mene skrbi. Ko enkrat iz metuljčkov, nastane zveza, stvari nikoli več niso takšne kot so bile in v primeru, kot ga imam jaz, navadno gredo stvari navzdol in tega se bojim. Hkrati pa se mi zdi, da še vedno nimam dovolj njega, njegove nežnosti, lepih besed, ki jih premore le on in tudi v končni fazi, premalo je tistih na "hard" stavkov. Zdj je že nekaj dni vse bolj klavrno, za vikend se itak nisva slišala, včeraj je imel mobitel prazen (založil polnilec), sva bila samo na nekaj mailih, enkrat je poklical na kratko, danes pa se mi je javil šele pozno dopoldan, da me vpraša kako sem in mi pošlje poljub...več ni zmogel, ker ga kuha. Čez nekaj ur je pa itak prišla žena domov in zoped sem se morala razblinituser posted image .

P.s. Tvoj nick me na nekaj spominja - po prvem zmenku sem ga poklicala, vsa zasanjana in v zraku in mu samo rekla ej, ti si mi pa dal pelina za pit. Tako je bilo sladko, in zdj je vsega konc.

(odgovor članu pelin)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   RE: Družina, partner in prisotnost tretjega m...
12.10.2010 21:09:36   
aknela123
user posted image   prvi odgovori so bili ta pravi, za crknit.
zdaj pa grem dalje brat. ah, kje je že to, ko si   user posted image  in malo zadet.  pa vsak dan je obsijan s sončkom, ah user posted image  .

(odgovor članu Minja1)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   RE: Družina, partner in prisotnost tretjega m...
12.10.2010 21:10:35   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: aknela1

user posted image   prvi odgovori so bili ta pravi, za crknit. .


Jaz sem jih prebrala bolj za poseksat.

(odgovor članu aknela123)
  Neposredna povezava do sporočila: 11
   RE: Družina, partner in prisotnost tretjega m...
12.10.2010 21:12:50   
Andromeda
Dej se dol z njim...in čez čas ti morda ne bo več tako zanimiv.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   RE: Družina, partner in prisotnost tretjega m...
12.10.2010 21:15:13   
lokvanj22
Se bolj ji bo zanimiv, zmeraj le vec bo hotla,... Ker se bo imela skos ful lepo z njim!

(odgovor članu Andromeda)
Neposredna povezava do sporočila: 13
   RE: Družina, partner in prisotnost tretjega m...
12.10.2010 21:17:30   
Anonimen
Dej se dol z njim...in čez čas ti morda ne bo več tako zanimiv.


Lahko ji je še bolj user posted image , obe možnosti sta.

Hb da življenje ne gre naprej po splošnih scenarijih.

(odgovor članu Andromeda)
  Neposredna povezava do sporočila: 14
   RE: Družina, partner in prisotnost tretjega m...
12.10.2010 21:19:26   
Andromeda

IZVIRNO SPOROČILO: milijonarka

Dej se dol z njim...in čez čas ti morda ne bo več tako zanimiv.


Lahko ji je še bolj user posted image , obe možnosti sta.

Hb da življenje ne gre naprej po splošnih scenarijih.



Najbolj ji bo zanimiv, dokler ga ne sproba.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 15
   RE: Družina, partner in prisotnost tretjega m...
12.10.2010 21:20:14   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Andromeda


IZVIRNO SPOROČILO: milijonarka

Dej se dol z njim...in čez čas ti morda ne bo več tako zanimiv.


Lahko ji je še bolj user posted image , obe možnosti sta.

Hb da življenje ne gre naprej po splošnih scenarijih.



Najbolj ji bo zanimiv, dokler ga ne sproba.


Ni vedno tako.

(odgovor članu Andromeda)
  Neposredna povezava do sporočila: 16
   RE: Družina, partner in prisotnost tretjega m...
12.10.2010 21:42:31   
marantz
Pokliči Safeto, ona je baje edina prava mojstrica v urokih in magijah. Sigurno prikliče kak urok in reši tvoj zakon. user posted image user posted image user posted image

http://www.ringaraja.net/forum/resila-mi-je-zakon-in-zivljenje/m_5405619/tm.htm


Oprosti, ampak nisem se mogla upret!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 17
   RE: Družina, partner in prisotnost tretjega m...
12.10.2010 21:44:44   
Anonimen
Oprosti, ampak nisem se mogla upret!



Evo, urok deluje. Deluje.

(odgovor članu marantz)
  Neposredna povezava do sporočila: 18
   RE: Družina, partner in prisotnost tretjega m...
13.10.2010 8:53:48   
kristinaj
ne nasedaj ........ preko sms-jev je lahko nudit, obljubljat, objemat.. kemija bo izginila in kaj ti bo ostalo... uvel privesek.... če se hočeš v življenju imeti lepo,čimprej prekini stike z njim, če ti je do druge zveze poišči si MLAJŠEGA moškega in tvojega brcni v rit in nenazadnje če ga imaš tako rada dejta se pogovorit in poskušat rešit problem, magari s strokovno pomočjo in če tudi ne bo šlo... saj veš, ločitev, zahtevaš alimente ipd...

_____________________________

polona 5.4.2007, 55 cm 3900 g
vili 19.10.2008, 57 cm, 3910 g

bila bi neustavljiva, če bi lahko začela....

(odgovor članu Minja1)
Neposredna povezava do sporočila: 19
   RE: Družina, partner in prisotnost tretjega m...
13.10.2010 9:00:21   
Kerensa*
IZVIRNO SPOROČILO: milijonarka
IZVIRNO SPOROČILO: aknela1

user posted image   prvi odgovori so bili ta pravi, za crknit. .

Jaz sem jih prebrala bolj za poseksat.

Če skombiniraš moj in Volgin odgovor... ne samo hidravlika, tudi srce bo šlo počasi v maloro, tako, da...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 20
   [Brisano sporočilo]
13.10.2010 13:25:41   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Kerensa*)
  Neposredna povezava do sporočila: 21
   RE: Družina, partner in prisotnost tretjega m...
13.10.2010 13:57:10   
enkratna
Ah, omamni svet "virtualnega flirtanja", kjer napisana beseda skoraj tujca naredi več kot dotik partnerja... in upam si staviti, da boš mimobežna avanturica. Znamenja z njegove strani so kar zgovorna (je dovolj pameten, da vajino flirtanje omejuje na čas, ko to ne more ogrožati njegovega zasebnega/družinskega življenja, za razliko od tebe).

Moje vprašanje tebi, Minja1, so naslednja:
1. Kakšna je bila vajina zveza z možem na začetku? Tudi polna metuljčkov, hrepenenj?
2. Kaj pričakuješ od tega gospoda? Seks za eno noč, za izživitev strasti? In potem?
3. Si predstavljaš naslednje jutro, po strastni noči s tem gospodom? Prihod domov, objem moža? Tvoje življenje naprej? Bo ena avantura dovolj? Če se že zdaj bojiš tega, da bi mož zvedel za vaju, potem torej še želiš vztrajati v zvezi, ki jo imata z možem? Zakaj že? Materialnega ugodja, če ti intimnega ne nudi dovolj?
4. Kako se boš počutila, ko/če te bo res imel za enkratno uporabo? Ko bo seksu sledila popolna ignoranca, prekinitev stikov?
5. Zakaj meniš, da se je tvoj partner spremenil? Se je res, ali so se tvoje potrebe povečale?
6. To, da moža ne vznemirjajo kavice, ne pomeni nujno, da je ravnodušen do tebe, temveč da ti zaupa.

Toliko zaenkrat...

(odgovor članu Minja1)
Neposredna povezava do sporočila: 22
   RE: Družina, partner in prisotnost tretjega m...
13.10.2010 14:31:19   
liliana
Minja1.....včasih pride v vezi do kake krize.....dostikrat po rojstvu otroka.....ko se eden ali drugi partner za nekaj časa ohladi, verjetno zaradi določene spremembe, ki jo vnese otrok v prej utečeno življenje in takrat je potrebno na obeh straneh vložiti precej energije v to, da se taka ohlajenost neha......in samo in zgolj opozarjanje na partnerjeve napake ni reševanje tega problema......

in ker se je v vajinem primeru ohladil tvoj partner in ne ti, se ti počutiš neljubljeno, zapuščeno......verjetno si doma na porodniški in cele dneve sama, imaš na razpolago ves ljubi čas, da jadikuješ nad svojo nesrečo.....da pa ne bi vedno samo negodovala si si našla igračko in ugotovila si čare internetnega in sms flirta.......saj je to v takem primeru do neke mere dobro, za dvig morale, da se začneš bolj ceniti kot ženska.....vendar jemlji ta vajin odnos s svojim nesojenim ljubimcem le kot to......kot bežno avanturo, ki je niti s seksom še nista podkrepila in je po mojem mnenju tudi ne bosta.....ker eden ali drugi bežita pred svojim realnim življenjem v nek idealen, imaginaren svet......brez problemov, brez umazanih štumfov.....brez otroškega vreščanja.......brez PMSja.....v svet kjer sta oba oh in sploh oboževana.......

Vendar minilo bo.....veš ta isto tako prdi, smrdi ko kaka, negoduje, ne postavi pokrova wc školjke na svoje mesto.....in prav tako svoje žene ne obsipava s pokvarjenimi, seksi in nagajivimi smsi kot tebe in kot je verjetno že kako pred tabo tudi.......

(odgovor članu Minja1)
Neposredna povezava do sporočila: 23
   RE: Družina, partner in prisotnost tretjega m...
13.10.2010 15:06:06   
Minja1


Moje vprašanje tebi, Minja1, so naslednja:
1. Kakšna je bila vajina zveza z možem na začetku? Tudi polna metuljčkov, hrepenenj? Če začnem pisati o tem in vse pojasnit, potem lahko napišem roman, ampak ne, bom samo odgovorila, pa potem ti sklepaj svoje. Saj si hotela odgovor ane? JA, NAJINA ZVEZA JE BILA TAKŠNA S HREPENENJI, AMPAK Z VELIKO MANJ EROTIKE.
2. Kaj pričakuješ od tega gospoda? Seks za eno noč, za izživitev strasti? In potem? NE, NE PRIČAKUJEM SEKSA ZA ENO NOČ, ČE BI GA TAKO MOČNO PRIČAKOVALA, POTEM BI GA DOBILA VERJETNO.
3. Si predstavljaš naslednje jutro, po strastni noči s tem gospodom? Prihod domov, objem moža? Tvoje življenje naprej? Bo ena avantura dovolj? Če se že zdaj bojiš tega, da bi mož zvedel za vaju, potem torej še želiš vztrajati v zvezi, ki jo imata z možem? Zakaj že? Materialnega ugodja, če ti intimnega ne nudi dovolj? MATERIALNEGA UGODJA OD TEGA MOŠKEGA NIMAM,PA TUDI OD SVOJEGA PARTNERJA NE. NIHČE OD NJIJU MI NE PLAČUJE RAZKOŠJA IN KUPUJE DARILA, NE VOZITA ME NA VEČERJE, V KINO, NA ZABAVE....
JA, PREDSTAVLJAM SI NASLEDNJE JUTRO PO STRASTNI NOČI, TUDI PO POLJUBLJANJU S TEM MOŠKIM, SEM ŽE OBJELA SVOJEGA PARTNERJA, KI GA IMAM RADA, ŽELIM SI BITI Z NJIM, NE ŽELIM SI PA TAKŠNE ZVEZE, VENDAR UPAM, DA SE BODO STVARI SPREMENILE, DO TAKRAT PA BO OČITNO TAKO, KOT JE.
4. Kako se boš počutila, ko/če te bo res imel za enkratno uporabo? Ko bo seksu sledila popolna ignoranca, prekinitev stikov? ZATO PA ŠE NISEM SEKSALA Z NJIM, KER NE ŽELIM BITI AVANTURA ZA ENO NOČ, NE NJEMU, NE KOMU DRUGEMU, ZARADKI SVOJE ZABAVE SE NE ŽELIM SLABO IN UMAZANO POČUTIT.
5. Zakaj meniš, da se je tvoj partner spremenil? Se je res, ali so se tvoje potrebe povečale? MOJ PARTNER SE JE SPREMENIL, KER PREJ NI TOLIKO PREKLINJAL, NI BIL TAKO ŽIVČEN, POSVEČAL SE MI JE, SPAL Z MANO, ŠEL Z MANO VEN, ME VEČKRAT POBOŽAL, POLJUBIL, BIL NASMEJAN, SE ZAFRKAVAL,... BO DOVOLJ?
6. To, da moža ne vznemirjajo kavice, ne pomeni nujno, da je ravnodušen do tebe, temveč da ti zaupa.

Liliana, vem, da tudi ta junak prdi, da smrdi, ko kaka, da verjetno ne spušča pokrova straniščne školjke, vem pa tudi, da obispava svojo ženo z seksi darilci, jo vozi na večerjice, koncerte, ... skratka ji daje to, kar si lahko privošči (ta). Tudi sexa z njo in po njegovih besedah temu sexu nič ne manjka...posveti se ji, kolikor pač potrebuje 20.let mlajša žena.
Aja, pa tudi na porodniški nisem, porodniška je mimo :), hodim v šolo s katero imam trenutno dela čez glavo :)

(odgovor članu enkratna)
Neposredna povezava do sporočila: 24
   RE: Družina, partner in prisotnost tretjega m...
13.10.2010 15:10:24   
m_o_i
Pelin, ti si zadela (mislim , da si ženska, zato pišem v ženski obliki) točno to, kar mene skrbi. Ko enkrat iz metuljčkov, nastane zveza, stvari nikoli več niso takšne kot so bile in v primeru, kot ga imam jaz, navadno gredo stvari navzdol in tega se bojim.


zaljubljena v zaljubljenost user posted image  v primeru, da se ta zveza prelevi v nekaj resnega in (vsakdanje) dolgocasnega, bos spet nezadovoljna...
ne vem, tak obcutek sem dobila po prebranem...

_____________________________

Elias je pridrvel k nam 11.05.2010 ob 11.07
11.05.2010 - 2070 g 45 cm
07.10.2011 - 9960 g 80 cm

(odgovor članu Minja1)
Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





Smo po 35. letu res prestari za nosečnost?
Ne želite otroka po 35. letu? V redu, ampak ne recite, da ste stari! Razlogov, zakaj imeti otroke po petintridesetem, je...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Hoja z držanjem za roko ni priporočljiva!
Vaš otrok še ne hodi, ima pa veliko željo, da bi ga držali za roko in bi z vašo pomočjo hodil. Fizioterapevtka, Špela Go...
Otroci, ki se zbujajo zgodaj zjutraj so ...
Se vaš malček zjutraj prebuja skupaj s petelini, ne glede na to ali je delovni dan ali vikend? Imamo dobro novico za vas...
Prvomajske počitnice so najlepše ob morju
photo
Odkrijte popolno spomladansko harmonijo v Adrii Ankaran, zeleni mediteranski oazi. Napolnite se z energijo daleč stran o...




Plenice.
пеперутка16

Kdaj ste otroka začeli odvajati od plenic?