|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Začeli smo z gosto hrano...
28.7.2005 12:18:55   
atinav
In seveda zdaj pa vprašanja:)-:)-. Začela sem pred dvema dnevoma, tako da je naš Tian dobil par žličk jabolka in danes zraven še malo banane. Zdaj pa me zanima če mu jutri lahko dam potem kar zelenjavo? A lahko od sadja in zelenjave dam lahko vse ali se moram česa izogibati...in a moram sadje obvezno kuhati? In kdaj približno boš naš :duda: dojel da je to hrana:)-...pravzaprav koliko časa so vaši :duda: potrebovali da so imeli gosto hrano za en obrok? Obroke mu dam zjutraj...kdaj pa lahko začnem popoldne?
Hvala lepa :rozica:

Neposredna povezava do sporočila: 1
   Začeli smo z gosto hrano...
28.7.2005 13:28:08   
eva1
Jaz sem začela postopoma,3 dni sokci, potem 3dni malo sadne kašice, pa ko sem videla da je vse ok,sem mu dala tok kašicel, kot je želel,2 dan mi je pojedel že celo in see ni hotel po kašici dojiti, tako da že imamo prvi gosti obrok! Jaz bom z zelenjevo začela čez kašne 2-3 tende, potem pa še mlečne kašice, da bi nekje do 6-7 mececa imela 3 goste obroke!
Veliko uspehov pri hranjenju!

(odgovor članu atinav)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   Začeli smo z gosto hrano...
28.7.2005 14:47:33   
babylove
Pri nas smo začeli z zeleno zelenjavo (bučke, krompir, artičoka, por), kasneje še z barvno zelenjavo in sadjem. Trenutno je vse razen mesa.

Špinače se naj ne bi dajalo pred 6 mesecem zaradi velike vsebnosti nitratov, in še takrat samo industrijsko pripravljeno (kašico).

Izogibati se je treba agrumov (pomaranča, mandarina, limona), suhega sadja in oreškov (lešnik, mandelj, oreh, arašid).

Do 9. meseca naj bi bilo vse (sadje in zelenjava)olupljeno in prekuhano. teoretično je treba predstaviti nova živila z nekajdnevnim zamikom, da opaziš morebitne alergične reakcije oz. jih znaš pripisati določenemu živilu. Jaz tega sicer nisem upoštevala in je bilo vse ok. Nova živila se uvajajo dopoldan in zgodaj popoldan, da lahko opazuješ, kaj se z otrokom dogaja.

(odgovor članu atinav)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   Začeli smo z gosto hrano...
28.7.2005 15:51:02   
lex
Midva sva začela z banano, jabolkom in korenčkom. Aleks je včasih pojedel vse, včasih skoraj nič. Nadaljevala sva z krompirjem in rižem, pa bučke in malancan (spada v skupino buč). Imava en obrok sadja ali zelenjave in en obrok mlečno kašico. Počasi pa bomo začeli z tretjim obrokom. Ker sva hitro začela s gosto hrano nama je pediatrinja svetovala mesek po 6 mesecu.
Aja kupljene kašice ga full zapirajo. Kupljena kašica s špinačo od Hippa pa je ogabna - jaz sem jo probla pa je fu, tamalega je pa kr dvignilo ko je probal.

(odgovor članu atinav)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   Začeli smo z gosto hrano...
10.8.2005 12:15:23   
Lu
Mi smo tudi že začeli z uvajanjem. Od začetka mi je že lepo jedla surov korenček, jabolko in banano ( naribano na steklenem ribežanu ) zdaj pa poje samo ene 3 žličke in je konec. Jaz pa v :(( pa na drevo pa... he he. No danes sem ji dala tudi mlečno kašico pa ji tudi ni čisto Ok. od kolinske tisto z banano. Kaj bo šele z zelenjavo sploh ne upam pomislit. Je enkrat probala brokoli je take frise delala da je joj. No na uspešno hranjenje vsem želim.

lp Lu in Maja:racka:

(odgovor članu atinav)
Neposredna povezava do sporočila: 5
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Metode uspavanja, ki škodijo otrokovemu ra...
Namesto, da bi poslušali sebe in otroka, se preveč pogosto zanašamo na mnenje strokovnjakov, sorodnikov in znancev. Le r...
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?