|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Je preveč navezan na mamico?
5.2.2011 22:34:51   
mojesonce
Sin je star 22 mesecev. Vedno, ko sem v njegovi bližini me hoče za sebe (pride k meni, me prime za roko in reče igrala). Če karkoli potrebuje, vedno pride k meni, čeprav je mogoče oči bližji in če reče bom da mu bo on pomagal, gre sin k meni in reče mamica. Če pa mene ni v bližini (tudi, če sem samo v drugi sobi) ni problema, se takoj obrne na njega. Mož ga hrani, kopa, oblači,...brez problema. Isto je z ostalimi (babicami, dedki), ko sem jaz zraven, noče k nobenemu. Samo mama. Če mene ni zraven, pa lahko počnejo z njim, kar želijo. Naj povem še to, da je več z možem kot z mano, ker ima mož bolj ugoden delovni čas. In sta v bistvu preden pridem jaz iz službe, skupaj že skoraj 3 ure.
Tudi zvečer ni problem, ča ga da v posteljo mož. Zaspi brez upiranja.
Je to prevelika navezanost na mamo? Nimam občutka koliko je pri tej starosti še normalno, da je otrok navezan na mamico?
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Je preveč navezan na mamico?
5.2.2011 22:39:33   
Oren
Jaz mislim da je to čist normalno. Mam kolegico ki ima hčerko, ki je isto stara pri njiih pa je obratno: pri njih je vse ati, ati,ati...

(odgovor članu mojesonce)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Je preveč navezan na mamico?
6.2.2011 12:11:53   
marjetica8
Naš je isti (21m), sam z razliko da še ne govori, ampak samo pokaže. Pomoje je to čist normalno, edino atiji so bogi žalostni ko vidijo da ati ne obstaja ko je mami domauser posted image  Pomoje je smiselno uživat v teh trenutkih, ker se bo še prehitro obrnlo...user posted image !

(odgovor članu Oren)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: Je preveč navezan na mamico?
6.2.2011 20:33:07   
biga
Js mislim, da je še toliko bolj navezan nate, ker praviš, da nista toliko skupaj čez dan, ker delaš dlje. Pogreša tvojo bližino in si je želi, ko si pač zraven. Zato mu je nikar ne odtegni. Moja 11-mesečna hči je tudi zelo navezana name, se kar bojim, kako bo zdaj, ko grem nazaj delat. In imam tudi bolj smotan delovnik. Bo treba preživet, ni kaj.

(odgovor članu marjetica8)
Neposredna povezava do sporočila: 4
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Norice ali vodene koze
photo
Norice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...
Kdaj je čas za kahlico?
Tako kot na skoraj vseh področjih otrokove vzgoje se tudi pri navajanju na kahlico teorija in praksa skozi čas spreminja...




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?