|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Bolečine
12.4.2011 13:14:44   
Rebeka_
Pozdravljene,

sem v 21 tednu nosečnosti in tokrat je naš dojenček stisnjen nekje med kolki in medenično kostjo tam čisto v spodnjem delu trebuha. Ginekologinja je rekla, da mu pač tako paše. Mene pa posledično zelo bolijo kosti, tako medenica kot tudi kolki in se zvečer komaj komaj še premikam. Delala bi se naj mi tudi kila, sicer ne vem točno kje in zakaj, ampak trebuh me na desni strani pri popku kar dobro boli.
Povejte mi kaj bi ve storile, namreč jaz še vedno lepo hodim v službo, čeprav takle čas ostanem že čisto brez vseh moči in samo še čakam na 15.00, ko lahko grem domov.
Ima katera od vas podobne izkušnje? Se da kako drugače te bolečine omilit?

Hvala za odgovore.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Bolečine
12.4.2011 13:51:03   
Medea10
Mene so kosti bolele od enega 30. tedna. Najbolj mučno je blo zvečer, sploh takrat, ko smo hodili po trgovinah. Probaj počivat, sam bolelo bo vseeno. user posted image

(odgovor članu Rebeka_)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Bolečine
12.4.2011 14:01:40   
butt3rfly
evo, isto je pri meni, sem pa sedaj v 30. tednu. kolki in medenica me bolijo nekje od 18. tedna, da včasih komaj vstanem iz postelje. ležim lahko tak samo na levem al na desnem boku in ponoči imam neznosne bolečine. men pomaga samo, če si dam blazino med noge, medtem ko spim, da malce razbremenim kolke. morm pa rečt, da olajšanje ne traja dolgo. kak drugače pomagati se pa verjetno ne da.

glede službe pa morš sama vedet, kulk še zdržiš. jst sm imela poleg vseh tipičnih nosečniških bolečin še krče v trebuhu in občasne rjave izcedke, tak da sm bla za 1 teden v bolnici. sedaj sem 2 meseca na bolniški, ki jo imam podaljšano do nastopa porodniške. je pa res, da imam fizično zelo naporno službo, kjer sem 7 ur na nogah in prelagam težka bremena. če te tak matra, pač prosi svojga zdravnika, da ti odpre bolniška vsaj za nekaj časa, da si spočiješ in prideš k sebi. kej drugiga pa ne morm svetovat.

(odgovor članu Medea10)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: Bolečine
13.4.2011 9:40:55   
dostmam
Pozdrav!

Imam podobne težave sem sicer v 27 tednu....ko ležim "spim" me boli od križa pa do trebuha...in to tako kot da bi me na polno tiščalo na wc...se vstanem in grem na wc ..pa vse skupaj nič.
Načeloma je to lega otročka ja, pri meni so preventivo naredili tudi pregled sečila...se pravi urina...pa je bilo vse vredu....so rekli več piti...sicer pa moj nasvet...meni je dokaj pomagalo....
Povštri povštri povštri user posted image med nogam, pod trebuh, za križ...res da mas veliko dela ko se obrnes, ker imas toliko robe ampak pomaga....drugače pa tudi,v lekarni sedaj kupujem Magnezol, 2 tabletki na dan, vsako jutro laneno seme v jogurt...prebava je se bolsa, ker sem imela tud tezave z prebavo " zaprtost"...in posledično tudi zaradi tega toliko bolj bolelo, tudi hodit nisem mogla normalno...tako da, ce se ne odvaja blato tako kot mora, se nabira in je tudi to lahko vzrok bolečin.
Probajte z Magnezolom, in malo popravit prebavo, povštčke okoli sebe in stanje se bo sigurno popravlo.
Lep pozdrav


< Sporočilo je popravil dostmam -- 13.4.2011 9:42:38 >

(odgovor članu butt3rfly)
Neposredna povezava do sporočila: 4
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Je operativno čiščenje maternice po splavu...
V Sloveniji ženska, ki pri ginekologu izve, da njene nosečnosti ni več, prejme napotnico za tabletke ali operativno čišč...




Gosta hrana.
пеперутка16

Kdaj ste pričele z uvajanjem goste hrane?