|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   ukinili laboratorij na ginekološki kliniki v ...
18.5.2011 13:27:24   
jutranja rosa
Pozdravljene nosečke,

tiste, ki imate izbranega ginekologa na ginekološki kliniki v Ljubljani, zanima me, kako vam sedaj odgovarja nova situacija, ko so ukinili laboratorij oz. so nas nosečke poslani na polikliniko? Meni je čisto odveč tolikokrat hoditi na kliniko  zaradi vsakega pregleda. Kaj pa vam? Potrebujem eno uro, da pridem do tja in eno uro nazaj. Prej je bil pravi luksuz, sem prišla pol ure prej in vse uredila, sedaj pa naj bi dala urin in kri 2 dni prej. Ne predstavljam si, kako bo to izgledalo na koncu nosečnosti...in še rizično nosečnost imam. Razmišljam, da bi napisala pritožbo vodstvu KCja, ki se je tako odločilo. Je še katera med vami podobnega mnenja?
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: ukinili laboratorij na ginekološki klinik...
18.5.2011 15:56:10   
Dashenka
Močno pretiravaš. Tistih nekaj metrov sprehoda ti bo samo koristilo.

(odgovor članu jutranja rosa)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: ukinili laboratorij na ginekološki klinik...
18.5.2011 21:43:04   
jutranja rosa
Saj ni poanta v teh nekaj metrih, ampak v 80 km v avtu, ki jih moram samo zato, ker so premaknili  laboratorij opraviti 2x, namesto 1x. 

(odgovor članu Dashenka)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: ukinili laboratorij na ginekološki klinik...
18.5.2011 21:49:55   
eva1
Jutranja rosa-vse se da zmenit, pač boš ko boš na pregledu dala urin, če bo treba pa drugi dan za izvide poklicala če so ok..sicer pa moj G ima za beljakovine kar testne palčke in ti pogleda proteine v urinu kar v ambulanti, mogoče bo tukaj zdaj podobno!
Sicer pa lahko napišeš pritožbo, ampak mislim  da te noben ne bo resno jemal, pa brez zamereuser posted image

(odgovor članu jutranja rosa)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: ukinili laboratorij na ginekološki klinik...
18.5.2011 23:47:44   
Anonimen
Ne panicari. Jaz imam v Ljubljani privat G, ki valda nima svojega laboratorija, pa to ni bil nikol problem. Pac ko imas pregled pri G, te pol poslje se v laboratorij, in ce je karkol narobe te pac poklicejo po telefonu.

(odgovor članu eva1)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: ukinili laboratorij na ginekološki klinik...
19.5.2011 10:31:23   
jutranja rosa
Še enkrat za vse, ki vam gre tale tema na "živce" :). Ne panicarim, ne kompliciram,... pač spremenile so se ugoodnosti za nosečnice in vsaj meni, to predstavlja veliko dodatne vožnje, da ne govorim o parkiranju okoli KCja. Sem vprašala, če lahko za izvide pokličem, pa jim to ne odgovarja, ker ti zdravniki na kliniki nimajo vsak dan ambulante kot drugje po zdravstvenih domovih. Vseeno hvala za idejo.
Eva1...ha ha ha...se zavedam, da me nihče ne bi/ne bo jemal resno, vendar je cela klinika jezna, da so sedaj stvari take kot so. So vsem otežili delo. In, ko sem razmišljala o pritožbi, nisem imela v mislih take pritožbe s polno teženja, ampak oris otežene situacije za nosečnice, ki niso doma v Ljubljani in njeni okolici. Sem razmišljala tudi o tem, da bi si izbrala ginekologa drugje, pa mi je moj super in tudi vsi ostali, s katerimi sem imela kontakt na kliniki, so zelo strokovni in prijazni.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: ukinili laboratorij na ginekološki klinik...
19.5.2011 12:13:19   
eva1
Kaj pa če greš z napotnico v ZD ki ti je najbližje , daš 1 dan prej kri, vodo in potem prineseš drug dan izvide s  sabo! Tako jaz delam, sicer ne pri G, ampak pri eni drugi zadevi! 

(odgovor članu jutranja rosa)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   RE: ukinili laboratorij na ginekološki klinik...
19.5.2011 22:30:19   
jutranja rosa
Hvala. Tudi to sem se spomnila in so mi rekli, da ni možno. Sem vprašala tudi, če mi lahko splošna zdravnica napiše listke za laboratorij, pa so rekli, da mi verjetno ne bo želela. Jutri grem k njej in se bom prepričala.

Hvala za idejo user posted image in da si mi povedala, da to gre. Bom še malo spraševala :).

(odgovor članu eva1)
Neposredna povezava do sporočila: 8
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





11 dih jemajočih fotografij PORODA DOMA!
Porod doma pomeni absolutno prevzemanje odgovornosti, vračanje k naravi in ??izkazovanje ženske moči – te fotografije to...
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?