|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   PRANJE OBLAČIL
9.9.2005 22:43:40   
pipica
Rabim vašo pomoč.Sedaj ko s tamalim papava že vse po žlički, se mi zgodi, da parkat ker je taka lakota na vidiku, pozabim sinku dati slinčka. Si predstavljate, kakšna ima sedaj nekatera oblačila, oziroma majčke, vse popackane od sadja, pa korenčka.., tako da mu jih sploh ne oblečem več, seveda tista , ki imajo madeže.

Punce, s čim naj te madeže odstranim, ker saj poznate malčke, ko jedo, vse z rokicami tudi naokrog namažejo, včasih moj mali vse naokrog tudi mene popluva s hrano, se mu vedno toook dogaja, da nima časa jest. Pa tudi slinčke imam take, pa res rabim vaše izkušnje, saj verjamem, da imate čista oblačila za otročke.

Povejte mi katere praške uporabljate in čistila, saj morajo naši otroci biti čisti.

lp
Neposredna povezava do sporočila: 1
   PRANJE OBLAČIL
9.9.2005 22:51:23   
Piškotka~
Joj ne morem ti pomagat, ker sem ravnokar hotela postavit to vprašanje. Aja pa še en slinček mi je mal splesnil. Kako nad to svinjarijo?

(odgovor članu pipica)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   PRANJE OBLAČIL
10.9.2005 0:15:20   
Jančika_
Oh ja, večna radost .

Našemu damo okoli najprej en bombažen slinček-brezrokavnik, čez pa plastičen slinček-brezrokavnik ali plastično "pelerinco"-slinček (dolgi rokavi). Hlače in nogavice slečemo. Če je toplo, tudi majčko.

Rezultat: hrano najdemo včasih celo za plenico. Stene so pisane. Mama ima kašico na laseh. Ati tudi. Majčka je vsaj mokra, če ne totalno zaflekana.

Ni rešitve. Še največ spravim ven, če cotke pred pranjem namočim v raztopino Oxi-ja od DM-a. Najbolje se je pa pač malo navaditi in za hranjenje uporabljati vedno iste cotke. Aja, pa jekleni živci tudi pomagajo.

(odgovor članu pipica)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   PRANJE OBLAČIL
10.9.2005 0:16:29   
tania
Jaz uporabljam nežno varikino od Šampionke (se dobi v mercatorju-embalaža roza barve).
Polijem jo po madežu( ni važno al je bela obleka ali barvana) in dam v stroj na 40C.
Do zdaj mi je šlo vse dol.
Pravijo da je tudi Vanish dober, nisem še probala.
če imam pa masten madež pa pošpricam s Trim-om (razmaščevalec za kuhinjo).

(odgovor članu pipica)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   [Brisano sporočilo]
10.9.2005 9:28:31   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu pipica)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
   PRANJE OBLAČIL
10.9.2005 13:00:26   
Pupica
Jaz vse flekce predno dam v koš za umazano perilo namažem z vanishem. Zadnjič sem pa predno sem dala perilo prat, ponovno pregledovala cunjice in ne boš verjela, flekci so izginili brez pranja. Samo z vanishem in stanjem v košu 2 dni.Nisme mogla verjet.
Poizkusi, takoj ko je flekec nastal,namazati z vanishem. Se pravi sproti, ne šele takrat ko daješ prat. Pri nas je vse več ali manj oprano na 40 stopinj, flekcov pa niti enega!!!!

(odgovor članu pipica)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   PRANJE OBLAČIL
10.9.2005 13:37:33   
Urša
Pupica, če sem prov razumela, pustiš Vanish gor 2 dni? Ni nič narobe tako dolgo? A to namažeš s pasto al kerim drugim Vanishom?

(odgovor članu pipica)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   PRANJE OBLAČIL
10.9.2005 14:04:49   
fani
Jaz sem z Vanishom (tale novi,ki ima dva prekata) odstranila že tudi stare,zalikane madeže-poizkusi,res dela čudeže.Drugače pa mi je kolegica priporočala tudi Omino Bianko,ki se ga dobi v Muellerju in v Sparu.

(odgovor članu pipica)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   PRANJE OBLAČIL
10.9.2005 14:21:34   
Anonimen
Ja, z Vanishem gre res veliko dol, samo korenček pa kar ne verjamem, da bi šel, ta je daleč najbolj trdovraten. Jaz sem imela tudi Tru, to je tudi en spray od Vanisha za madeže in to zelo učinkovit. Samo kaj, ko se ga pri nas ne dobi. Vanish pa tudi jaz včasih namažem, preden dan cunje v koš (samo običajno pozabim ). Uporabljam pa navadni tekoči Vanish, ki pa ga prelijem v tiste plastenkice od barve za lase, ki imajo tulček in se lepo nanese, ne da se vse poliva iz tistega širokega vratu originalne plastenke.

(odgovor članu pipica)
  Neposredna povezava do sporočila: 9
   PRANJE OBLAČIL
10.9.2005 14:30:59   
a.jda
Jaz vse spravim dol z vanishom, pa v stroj obvezno na 60 stopin, tudi barvne cotke, pa se mi ni še nič zabarvalo. Če dam vanish in na 40 stopin ne gre vse dol. probaj. Mi vse popackamo, pa nimam enga madeža na cotah.

(odgovor članu pipica)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   PRANJE OBLAČIL
11.9.2005 15:00:46   
daisy
tudi mene tekoči vasnish še ni razočaral.

(odgovor članu pipica)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   PRANJE OBLAČIL
11.9.2005 15:01:21   
daisy
vasnish=vanish

(odgovor članu pipica)
Neposredna povezava do sporočila: 12
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?