|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Hematom
28.9.2005 21:07:43   
benika
Pri porodu sem bila šivana in očitno so mi poleg tega še prerezali eno žilo. In sedaj imam zraven riti grd hematom, ki, za razliko od šivov, boli ko  user posted image .
Zanima me, če ima katera kako idejo, kako vsaj malo ublažit bolečino? Lekadol ne pomaga, tako da si sedaj dajem gor mrzle obkladke in mažem z Lokohepanom. Ampak še vedno vse skupaj bolj malo pomaga.

Vsaka ideja je dobrodošla.

lp
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Hematom
3.10.2005 21:05:32   
Dadi
Zraven mene je v porodnišnici ležala ena mamica, ki je tudi imela hematom in so jo dali lasersko obsevat za pet minut. Tako da se mi zdi čudno da v porodnišnici nič niso ukrepali.

Pojdi pa k svojemu zdravniku in ti bo napisal tablete proti bolečini. Nam so v porodnišnici ene dajali pa se zdaj ne spomnem kako se jim je reklo. Ni pa bil Lekadol.

_____________________________

May you be strainghtened by yesterday¨s rain, walk straight in tommorow¨s wind and cherish each moment of the sun today.

(odgovor članu benika)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Hematom
4.10.2005 17:47:06   
Rabarbara
Prav čudno, da niso že v porodnišnici ukrepali. Tudi jaz sem bila šivana, in medtem ko smo čakali, da naju odpeljejo v sobo se mi je naredil še hematom. Takoj so me dali pod narkozo in naredili revizijo.
Vem, da obupno boli. Pojdi k ginekologu!!! Ne moreš tako trpeti, halo! Tablete ne bodo pomagale...Čimprej pokliči zdravnika!

lp

(odgovor članu Dadi)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: Hematom
4.10.2005 22:08:46   
tina*_*
No tudi pri meni niso v lj.nič ukrenili v zvezi s tem čeprav sem bila čisto črna. V porodnišnici so mi dajali neke tablete proti bolečinam na s...... ne spomnim se točno kakšno je njihovo ime.
Drugače pa led v vrečko pa hopa goruser posted image  to so meni dale sestre v porodnišnici, ker nisem mogla hodit, ker je bolelo kouser posted image  En dober mesec se mi je vlekla zadeva.

(odgovor članu Rabarbara)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: Hematom
5.10.2005 9:45:37   
zoya24
Pri meni se je sicer naredil grd hematom na roki (zaradi infuzij), sem bla čist črna več kot en mesec, bolelo kot hudič. Patronažna pa je rekla le obhladke in kak lekadol, ker dojim. Pa smo trpeli en mesec.

lp Zoya


(odgovor članu benika)
Neposredna povezava do sporočila: 5
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Imena za fantke in deklice, ki pomenijo lj...
Veliko staršev ime za otroka izbira glede na njihov pomen in med lepšimi je zagotovo ime, ki v svojem pomenu nosi ljubez...
Datumi izplačil socialnih transferjev za l...
Povezavo na tale članek si shranite med priljubljene, da boste imeli pomembne datume izplačil socialnih transferjev za p...




Dudica.
пеперутка16

Do kdaj je imel vaš otrok dudico?