|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   pot od osebnega ginekologa do laparoskopije
4.9.2013 12:52:45   
iskra989
pozdravljene, ker mi po enem letu še ni uspelo zanositi, od tega sem bila 6 mesecev na klomidu, se mi najverjetneje obeta laparoskopija. Brala sem, da za samo laparoskopijo čakalna doba ni tako zelo dolga. Me pa zanima, kakšne preiskave vse so potrebne preden te dajo na laparoskopijo. Prosila bi vse punce, ki imate takšne izkušnje, če lahko opišete svojo pot od ginekologa, do klinike za neplodnost,laparoskopija.....
Lp
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: pot od osebnega ginekologa do laparoskopije
4.9.2013 14:44:26   
monniq
Pred laparoskopijo narediš različne hormonske teste, teste ovulacije (ne vem natančno, kako se imenujejo), ki temeljijo na odvzemu krvi v določenem obdobju ciklusa. Naredijo tudi vaginalni ultrazvok. Prav tako mora na pregled bodoči očka.

No, te preglede sem opravila jaz, hodila pa sem v MB.
Do laparaskopije nisem prišla, ker je bila takrat (3 leta nazaj) v MB ful gužva.
Imeli so pa en čuden način naročanja, da si moral na določen dan (ne vem, a morda prvi dan) menstruacije poklicat, potem so ti pa v četrtek
povedali, ali prideš v torek na vrsto. V glavnem, jaz od pomladi do konca leta nisem prišla na vrsto.

Rekli pa so mi, da lahko kar med laparoskopijo opravijo tudi manjše posege, npr. pri prevodnosti jajcevodov, polipi,...

Upam, da nisem napisala kakšne neumnosti s strokovnega vidika (to je tako bolj laično napisano). Imeli pa so takrat tudi na spletni strani opisane postopke. Preveri.

No, na srečo pa je med tem čakanjem nastala naša bejba.

Veliko sreče, predvsem pa ne obupat :):)

(odgovor članu iskra989)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: pot od osebnega ginekologa do laparoskopije
6.9.2013 13:20:07   
dekca
Teste, ki jih rabiš za poseg v splošni anesteziji, drugega nič. Če seveda imaš napotnico za operativno, obstaja še diagnostična laparoskopija, za tisto pa ni nič posebnega.

(odgovor članu monniq)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: pot od osebnega ginekologa do laparoskopije
6.9.2013 13:32:57   
Katte
Jaz imam G v bolnici. Ambulanto ima sicer samo enkrat na teden, ampak to zaenkrat sploh ni bilo problematično.
Po enem letu je moj opravil spermiogram, potem pa sem šla do svoje G kar takrat, ko naj bi mi vzela bris. Ker sem mi je ravno začenjala M, mi brisa ni vzela, me je pa pogledala z UZ in videla cisto na jajčniku. Zato me je naročila čez dva tedna. Cista je bila še vedno, sumila je na dermoid ali endometriom. Pa me je kar naročila na laparoskopijo in sicer že ful kmalu, čez en mesec, ko je bila sama dežurna. Odstranila mi je endometriom in endometriozo, potem mi je pa dala pol leta, če bo uspelo. Ker ni, mi je dala napotnico za neplodnostno. Šla sem k Rešu. Sama sem šla v Adrialab dat kri za hormone in šla z rezultati že do njega. Kljub poraznemu FSH-ju me je pogledal, dal na klomifen in rekel, naj pridem naslednji mesec med O. Sem šla še enkrat do njega, ampak samo na potrditev nosečnosti user posted image .

_____________________________

Our miracle baby boy is in my arms (Mar 2013).
First loss in May 2014, at 6+2 wks.
Our 2nd miracle baby boy born in Feb 2015.
2nd loss in Jan 2017, at 4+5 wks.
3rd loss in Jul 2017, at 14+4 wks.
Still hoping.

(odgovor članu dekca)
Neposredna povezava do sporočila: 4
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Kaj način spanja v postelji pove o partner...
photo
Spita s partnerjem/-ko tesno drug ob drugem ali vsak na svoji strani postelje? Spita v 'stoličko/žličko' ali s hrbtom dr...
Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....




Plenice.
пеперутка16

Kdaj ste otroka začeli odvajati od plenic?