|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Že kaj JUNIJK?
27.9.2005 19:30:04   
Nataša31
Evo ena se javlja!. PDP 4.6.2006. Prvi pregled ŠELE v 13.tednu, kriminal...Bo pa 19.10 samoplačniški UZ, pa okoli 12.tedna samoplačniška NS.
Počutje. kaj pa vem, neki mi hoče biti slabo. Ne smem videt sladkarij, mi pa ful dišijo pistacije... Joške mlace bolijo, ampak ne preveč. Imamo pa ful mozoljev...
Zaenkrat je vse OK, komaj čakamo da vidimo pikico!
Taška 4 3/7
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Že kaj JUNIJK?
27.9.2005 21:55:43   
total
PDP maš na moj rojstni danuser posted image ,želim ti lepo nosečnost,jaz sem jo melauser posted image

(odgovor članu Nataša31)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Že kaj JUNIJK?
28.9.2005 15:09:15   
Tina15
Ojla,
jst imam PDP 30. maja 2006, tko da bo lahko tudi junija. Se javljam še tukaj. Noseča 5t, prvi pregled šele 19.10. Mi je že slabo, trenutno pa ful prehlajena in obupana, ker nimam kej vzet za lajšanje glavobola. Pozdravčki.


_____________________________


(odgovor članu Nataša31)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: Že kaj JUNIJK?
28.9.2005 15:26:16   
sania
Nataša31 in Tina15 želim vama čim lepšo nosečnost user posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu Tina15)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: Že kaj JUNIJK?
29.9.2005 14:54:18   
nelky
Tud jaz se javljam med junijke, čeprav še nisem bila pri g. Na svoj prvi in hkrati do sedaj edini pregled na sploh sem šla pred dobrim tednom. Takrat mi je rekla, da je vse v najlepšem redu in da upa, da se kmalu vidiva, če bom user posted image . Rekla mi je, da pred 11. tednom ni treba priti, ker se na UZ še nič konkretnega ne vidi, da pa bo takrat še natančen pregled krvi, vode itd. Sem prav vesela, da je tko hitro ratal. Kot kaže sem bila že takrat, na pregledu user posted image , sam da se še nč ni vidlo. Zdej pa ne vem, al naj jo že pokličem, al naj počakam še kak teden. Po mojih izračunih sem user posted image  4, 4/7. Zadnjo user posted image  sem imela 29. 8. A sem si prav izračunala pdp: 5. 6. 2006??? user posted image  

Se še beremo!

Nelky user posted image

(odgovor članu sania)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: Že kaj JUNIJK?
29.9.2005 15:19:37   
nelky
Aja, še to, seveda mi je g. povedala, da lahko pridem že prej, če bom imela kaj težav, a zaenkrat mi je kr ok, čeprav se tud mene loteva prehlad in sem precej zdelana.

Pančkat!

Nelky

(odgovor članu nelky)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: Že kaj JUNIJK?
29.9.2005 19:46:36   
lenika
Jaz sicer nisem junijka, ampak sem majčica, bi pa na tvojem mestu kar poklicala za pregled, ona te pa že potem naroči, kadar pač meni, da je najboljše.

(odgovor članu nelky)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   RE: Že kaj JUNIJK?
29.9.2005 20:18:53   
Nataša31
Ojla nelky!

Tud sama sem bila na pregledu pri G, in sem tudi že bila srečka user posted image  ne da bi vedela. Zadnja M je bila 27.8., imam pa izračunan rok 4.6. Prvi UZ 19.10!!!Komaj čakam. PUčutje je nasploh OK, samo apetita glih nimam...čudno. sem vedno mislila, da se bom basala. Edino kar je joškice in bradavičke - BOLIJO!!! Tudi tebe nelky oz. vse vas junijke?
Upam, da se spremljamo, a ne?
Pozdravček!

(odgovor članu nelky)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   RE: Že kaj JUNIJK?
30.9.2005 13:36:39   
mulan
Evo me, še jaz se javljam!! Danes zjutraj naredila test in bil user posted image !! Zdaj pa gre zares!! user posted image  Prsi močno bolijo in v dveh dneh vidno zrasle (kot da D košarica ni bila že prej dovolj...). G še nisem klicala, mislila vzet številko sabo v službo, pa sem jo pozabila doma (čeprav sem si jo nastavila ob torbico..). Bom poklicala v ponedeljek. Pdp pa tudi še nisem računala, saj sem šla direktno v službo!! Bom danes!!
O, kako lepo!!!
user posted image

(odgovor članu Nataša31)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   RE: Že kaj JUNIJK?
30.9.2005 13:40:26   
Nataša31
POzdravljena med nami mulan!

Meni pa še niso nič zrasle joškiceuser posted image ! Na nesrečo mojega dragegauser posted image ! Zdaj pa gremo v nizki štart JUNIJKE. Še se jih mora ene par javit, pa bomo super družbauser posted image !
Taška

(odgovor članu mulan)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   RE: Že kaj JUNIJK?
2.10.2005 13:54:05   
mulan
Kako ste kaj, junijke? A nas je že kaj več? Do zdaj smo 3, če se ne motim? A je katero od vas strah, da bo splavila? Vem, da so splavi dokaj pogosti in me to včasih kar malo skrbi... Saj sem vendar noseča šele 4 3/7 t, kaj vse se lahko še zgodi!!?! Vsak dan, ko grem na stranišče, prav pogledam na toaletni papir, da ni kaj čudnega gor. Pol si pa pravim, da sem malce nora, da preveč pretiravam...
A ste že kaj povedale naokrog, da ste noseče? Jaz sem že takoj prvi dan povedala moji prijateljici, saj je vedela, da delava na tem in mi je bila vedno v oporo. Včera pa sva šla z dragim na 'izlet' k njegovim staršem, da bi jima povedala... Mamma mia, ke strah!! (še posebno njega.. ) Ker sva vedela, da ne bova mogla z besedo povedat, sva kupila en mali pajacek (kako so mičkeni!! kaj so user posted image  res tako mali ko pridejo ven?), katerega sva dala v eno lepo škatlico. To škatlico smo nesli s sabo in jim rekli, da jim mamo nekaj za pokazat... Taška je takoj vedela za kaj se gre!! Meni in njej so kar sozle tekle!! Zdaj se mi zdi še bolj res, da bomo imeli user posted image !!! user posted image
Joj, sem se razpisala!! Ma ne bom še končala!! user posted image
Mojim staršem bom pa mogla sama povedat... Živijo namreč v tujini (Aziji) in slučajno grem ravno dol k njim na dopust, sama (mam že dolgo avijonsko karto..). Kakšna groza me je njim povedat!!! Bom kar škatlico vzela s sabo!! Še prej pa bi kar še en test naredila, da bom bolj prepričana!! Včasih kar še vedno ne verjamem!!!
Ok, zdaj pa me maste že dovolj, ne? Kaj že spite zraven? user posted image
Čau!!

(odgovor članu Nataša31)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   RE: Že kaj JUNIJK?
3.10.2005 11:27:02   
Nataša31
POzdravček JUNIJKE!

Kako zdaj, smo že napolnili 5 teden? Jest glih v soboto. Danes dan gor hlače in glej ga zlomka, mi je že tesno v pasu. Verjetno napetost...Upam. Mi še nismo nič povedal, bomo po prvem UZ 19.10. kar verjetno s slikico. Malo me je strah povedati mami (oči je že žal pokojniuser posted image ), ker še nimam službe, sem glih pred diplomo...pa še kaj bi se našlo. Ampak je tale pikica tako močno zaželjena da bomo vse uredili. Prsi me nenormalno bolijo, neverjetno veliko SANJAM. ŠE katera?
Danes si grem kupit modrc za spanje, nekaj brez kosti. Ker me že grozno moti ponoči.
Mulan ti maš pa familijo v Aziji? SUper, se spomnim ko sem potovala pa Aziji, superuser posted image !
Evo punce, zdaj pa gre zares! Mulan pa ne se bat splava, boš videla kako hitro bo tukaj junij, ko bomo dobile naše zakladke!!!
Nataša 

(odgovor članu mulan)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   RE: Že kaj JUNIJK?
3.10.2005 17:03:59   
SashaB
Oh, kako hitro gre čas. Se mi zdi kot da sem bila še včeraj tudi jaz na forumu Junijk (letošnjih namreč). Potem pa je dan D kar naenkrat tu in sedaj imamo že večkot 3 mesece starega korenjačka, ki polno zapolnjuje tako naše dneve kot noči. Neverjetno... user posted image

Želim vam čimlepšo nosečnost. Res uživajte ter posvetite se svojim pikicam in trebuščku. Crkljajte se, čas vse prehitro mine in nosečnost je res lepa izkušnja (malček pa potem zopet po svoje fenomenalna izkušnja).

Veliko užitkov!!! user posted image  

(odgovor članu Nataša31)
Neposredna povezava do sporočila: 13
   RE: Že kaj JUNIJK?
3.10.2005 19:36:16   
Majdi
Pozdravljene vse junijke. jaz sicer nisem več noseča. Mi se namreč crkljamo že 3 mesece. Vsem vam želim čim lepšo nosečnost, pa brez zapletov, kot je bila moja. Uživajte v vsakem dnevu, ki ga pričakujete čimbolj veseli in spočiti.

(odgovor članu SashaB)
Neposredna povezava do sporočila: 14
   RE: Že kaj JUNIJK?
4.10.2005 14:19:50   
Tina15
Jst mam tud prvi pregled 19.10. Pri kateri G pa si?

_____________________________


(odgovor članu Nataša31)
Neposredna povezava do sporočila: 15
   RE: Že kaj JUNIJK?
4.10.2005 20:34:45   
mulan
Čau junijke!!
A vam je že kaj slabo? Danes je meni bilo prvič. Sem se zjutraj vozila v službo in sem od hudega mogla kar okno odpret (čeprav me je zeblo!!), v službo sem prišla vsa bleda... Pol pa mi je bilo malo slabo, malo ne, se je spreminjalo od ure do ure. Upam, da se ne bo preveč  okrepilo, v petek imam namrč dva avijona!! Bom preživela?
Sem se naročila pri ginekologu. No, me je dragi. Dolga zgodba.. Sem se mogla prepisat na obalo (prej bila v LJ kot študentka - sem hotela tam ostat, pa me niso hoteli sprejet za pregeled?!?! Preklete setre!! user posted image ), od hudit čustvenih stisk sem kar poslala dragega na delo. On je vsaj s trezno glavo spraševal zame. Uspešno me je prepisal, sicer ne ravno moji prvi izbiri, ma je vsaj ta stres mimo in imam kam it. Kako si drugače sploh upajo kaj takega naredit?? Kako sem bila jezna po tistem, ko sem v LJ klicala... user posted image  Zdaj je vse mimo, naročena sem na pregled, sicer bo šele 8.nov, ampak to samo zaradi moje odsotnosti. Komaj čakam! Pa malce me skrbi, da imam šele takrat pregled. So pa sestre v Kopru dragega potolažile, da to dejansko ni tako pozno..
lepo se imejte naprej!

(odgovor članu Tina15)
Neposredna povezava do sporočila: 16
   RE: Že kaj JUNIJK?
5.10.2005 13:51:20   
Tina15
Živjo,
mulan,men je tud že cel teden tko slabo, da sem odpovedala jutrišnjo službeno pot v Bruselj in službeno pot v Gruzijo konec oktobra za cel teden. Se preveč matram.
Samo pazi, da ne boš preveč pod stresom.
Lp,
Tina
6t


_____________________________


(odgovor članu mulan)
Neposredna povezava do sporočila: 17
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...




Gosta hrana.
пеперутка16

Kdaj ste pričele z uvajanjem goste hrane?