|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Znaki
19.10.2005 7:09:40   
Anonimen
Živjo nosečke,
vem da so bili prvi znaki že tisočkrat obdelani.
Mene pa zanima, ali ste se počutile kaj drugače, kot pred user posted image  in ste vedele, da je to to, ali pa je bil šele izostanek user posted image  prvi znak? Skratka zanima me, če se prvi nosečniški znaki ločijo od PMS-a?
Mal sem zakomplicirala, ampak verjetno veste kaj bi želela izvedeti.user posted image
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Znaki
19.10.2005 7:22:27   
StBarbara
pri meni niso bili nič drugačni...

lp

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Znaki
19.10.2005 7:29:03   
PBJ
Pri meni so bili vsi znaki kot pred M. Prsi so začele biti občutljive en dan po pozitivnem testu, slabost se mi je pojavila na začetku 7. tedna, tako da nikoli ne veš...user posted image



_____________________________

Čudeži se dogajajo, samo prepoznati jih je treba znati...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: Znaki
19.10.2005 8:10:26   
radovednica_
ojla

tudi jst nisem imela nobenih znakov, razen 14 dnevnega zamujanja menstruacije in pol smo naredila test in šli h ginekologu in ugotovila de sem že 1 mesec noseči... sicer pa tudi pred menstruacijo nisem imela nobenih znakov in nikoli bolečih menstruacij..

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: Znaki
19.10.2005 9:11:03   
ursa_p
Pri meni je bilo pa zelo zakomplicirano!

V zacetku julija sem imela operacijo na maternicnem vratu ... en mesec prepozno (sem bila narocena mesec dni prej) pa so me odslovili ... zaradi zavarovanja ... ampak smo na koncu ugotovili, da bi me mogli operirati. No, potem sem ostala doma se nekaj casa, kjer sem se pocutila zelo slabo. Seveda to ni bilo nic cudnega, saj sem bila v pooperativnem stanju. Operacija je potekala pod narkozo! V sluzbi sem se strasno slabo pocutila, nic mi ni pasalo ... se cokolada ne, na katero sem bila nora! Jedla nisem skoraj nic.
Test nosecnosti sem ZA VSAK SLUCAJ naredila pred operacijo (ne vem kaj mi je bilo - intuicija?) in se dva po operaciji ... vsi trije negativni!!!
Ginekologinja mi je kar po telefonu predpisala tablete - antibiotike, ker me je ves cas tiscalo na stranisce, pa se tako slabo sem se pocutila! Po tabletih ni bilo nic boljse!!!
Grem k svojemu zdravniku in ugotovi povecanje levkocitov!
Grem do ginekologinje in ugotovi, da sem noseca ze dva meseca ... se pravi sem bila noseca ze 1 mesec pred operacijo, pa ni nihce nic opazil!!! Zara di antibiotikov, ki so bili v kriticni skupini mi je kar takoj napisala napotnico za splav, ampak sem na sreco cez vikend premislila in odsla na gensko svetovanje! user posted image

Na sreco antibiotiki, ki so v skupini D (lahko vplivajo na razvoj otroka), niso nic vplivali na nasega malcka, vsaj kolikor se lahko vidi na UZ (NS in morfologija - vse odlicno) ... vplivali pa bi lahko na rast kosti, ampak, ce bi jih jedla v drugi polovici, tako pa je nas fant kar v mejah normale! user posted image  Ce bi bilo kaj narobe bi seveda opravila splav! user posted image

Sem se pa v drugem in tretjem mesecu nosecnosti pocutila res slabo! Bruhala sem pa na sreco samo enkrat!!! Takrat sem pristala v bolnici, ker sem dehidrirala ... domov sem odsla ze cez dva dneva!

Lp, Ursa

(odgovor članu radovednica_)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: Znaki
19.10.2005 9:51:51   
Eviii
jst se znakov nosečnosti prouzaprou ne spominjam niti dobro. smo bli preveč obsedeni s poroko (sredi junija) v tistem času, tko da nism niti pomislila na nosečnost... pol pa je šlo vse na hitro in zdej smo noseči že več kot 21 tednov user posted image

_____________________________

Dejana smo na silo spravli na svet 3.3.2006 ob 19.59 :)

(odgovor članu ursa_p)
Neposredna povezava do sporočila: 6
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





VIDEO: Dojenček spi v plodovnem ovoju
Neverjeten video posnetek otroka, rojenega v amniotski vrečki, medtem ko ga zdravniki zbudijo, še preden se rodi.
Pregled nuhalne je priporočljiv za vse nos...
S presejalnim pregledom nuhalne svetline v času od 11. do 14. tedna nosečnosti lahko licenciran ginekolog odkrije veliko...




Plenice.
пеперутка16

Kdaj ste otroka začeli odvajati od plenic?