|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   imam super ginekologa ali je to normalno?
7.12.2012 12:35:50   
Partika
Živjo!

Evo, to je moje prvo sporočilce tukaj, čeprav vas berem že kar lep čas. :)

Ja, želiva si otročka. Po nekaj manj kot pol leta poskusov sem se odločila, da zamenjam svojo grozno ginekologinjo, ki si ni zame nikoli vzela časa in se prestavim k nekomu bolj človeškemu. Izbrala sem dr. Šučurja iz Ptuja in zaenkrat sem z izbiro presrečna. Ko sem mu potarnala o težavah z dolgim ciklusom (okoli 40 dni traja) in omenila, da bi rada zanosila, me je takoj poslal na uz. No, vse je videti v redu. Zdaj hodim na uz 2x mesečno, med 12. in 14. dnem cikla in okoli 21. dneva. Spramljava razvoj foliklov, da bova z možem lažje zadela pravi trenutek za SO. In ja, moji cikli so res pravi kaos - nazadnje sem imela ovulacijo 3. dan menstruacije. :S

Zanima me, če je še katera bila v takšni "obravnavi". Kot sem rekla, moja prejšnja ginekologinja mi je vedno zatrjevala, da imam še obilo časa (bližam se 30.), zato me je toliko bolj presenetil odziv sedanjega zdravnika.

Pozdrav!
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: imam super ginekologa ali je to normalno?
7.12.2012 15:39:58   
Severa
Hej Partika!

Glede tvojih težav ti bom težko odgovorila, ker prvič slišim za tak ciklus. Lahko pa ti svetujem, da se nikakor ne pustiš prepričati zdravnikovemu mnenju, da imaš časa še dovolj. Saj si s partnerjem sama določata kdaj sta pripravljena na družino. Gre le za tvoje zdravje in osebno odločitev kdaj bi ti/vidva želela družino. To se le ne pusti!!!

Svetujem ti pa tudi, da čimprej (magari samoplačniško) obiščeš kakšno drugo ginekološko ambulatno, saj ne boš verjele, mnjenja zdravnikov se zelo razlikujejo. Meni so eni rekli, da sem samo pod stresom, drugi pa da sem popolnoma neplodna.

Ne pusti se prepričati samo enemu zdravniku, poskusi še kje drugje. Saj veš - Več glav več ve!

Pa srečno!

(odgovor članu Partika)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: imam super ginekologa ali je to normalno?
7.12.2012 19:10:52   
Anonimen

Seveda je njegovo ravnanje normalno. Tako delajo tudi v neplodnostni ambulanti.user posted image

(odgovor članu Severa)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: imam super ginekologa ali je to normalno?
7.12.2012 21:35:34   
Partika
E, vidiš, to sem hotela slišat. Sem malo čudno zastavila vprašanje... Ampak res se mi zdi neverjetno, kako je nekaterim ginekologom malo mar. In na srečo nekaterim zelo.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: imam super ginekologa ali je to normalno?
7.12.2012 22:22:23   
susica
me veseli, da imaš takšnega ginekologa bodi srečna, da ti gre tako na roko.

očitno so ptujski ginekologi zakon, tudi jaz hodim na ptuj (pred tem se hodila k eni v mb, ki mi je dejala da če mi je ljubše hodit na splav pa naj grem po tem ko sem ji dejala, da ne želim več jemat kontracepcije)
in tudi meni je moja delal uzje ter vse možno, da bi pomagala pri zanositvi, žal ni nič uspelo tako da smo zdaj v postopku v neplodnost, zaradi pcos. aja moja prejšnja je trdila, da je z mano vse ok,ptujska pa na prvem pregledu ugotovila pcos, pregrado, polip,...

želim ti čimprejšno zanositev.

(odgovor članu Partika)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: imam super ginekologa ali je to normalno?
18.12.2012 14:40:43   
Partika
Jaaa, res sem vesela, da sem ga našla. :)

Sicer pa je opazovanje razkrilo, da ovulacij očitno niti nimam. Folikli prepočasi rastejo. Tako da sem zdaj dobila klomifen. Na nek čuden način sem celo vesela, ker vsaj vem kako naprej.

Srečno vsem!

(odgovor članu susica)
Neposredna povezava do sporočila: 6
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





V teh okoliščinah ne seksajte
Preverite, v katerih primerih in okoliščinah je po daoistični seksologiji seks odsvetovan oziroma celo prepovedan.
Glivična okužba nožnice – pogost vzrok nep...
Čeprav večinoma mine brez posebnosti, je glivična okužba nožnice ali bakterijska vaginoza precej pogost vzrok za neplodn...




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?