|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Dr.Strahova-NS
15.11.2005 8:10:32   
Tina15
Eno hitro vprašanje...dans imam NS pri dr. Strahovi v Šiški.Pa me zanima kje točno to je.Vem samo,da je blizu Stare Cerkve v Šiški.A mi lahko kjera točno pove kje to je,da ne bom pol tam ful iskala?
Hvala in javim kako je šlo.

Tina
PDP 26.5.


_____________________________

Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Dr.Strahova-NS
15.11.2005 9:12:31   
emaa
DR Strah je v Domžalah, v Šiški v Dravljah v trgovskem centru na Bratov Babnik je pa dr. Reš

(odgovor članu Tina15)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Dr.Strahova-NS
15.11.2005 9:59:19   
AlinaPrapi
Živjo,

ko smo ravno pri tem... Naslednji teden imam NS pri Strahovi v Domžalah. Emamair, predvidevam, da si bila pri njej, mi mogoče lahko pomagaš kako je najlažje priti do ZD v Domžalah (prihajam iz smeri LJ).

Hvala, LP!

(odgovor članu emaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: Dr.Strahova-NS
15.11.2005 11:59:09   
emaa
Alina dr. Strah je moja G. Če boš prišla iz LJ z avtoceste, potem se drži tabel, ki te dejansko usmerjajo v Domžale. To pomeni z avtoceste desne, prvi semafor levo. Potem greš pa naravnost (mimo semaforja), čez most nad Kamniško Bistrico. Na desni boš zagledala Hipermarket Mercator. Tu imaš tri semaforje skoraj eden za drugim (ja Domžale – mesto semaforjev), prva dva naravnost, treji levo, mimo novih blokov. Pri naslednjem semaforju desno, pa si v bistvo že v centru, na desni je veliko divje parkirišče, pa trgovina Vele, takoj za trgovino zaviješ desno (prva možnost zavijanja) v enosmerno ulico, pol boš pa na desni videla ZD Domžale, takoj naslednje stavbe za trgovino, za ZD zaviješ noter na parking. Čez avtomatska vrata noter, do vrha po stopnicah, zaviješ desno, mislim, da je druga ordinacija, itak pa je vedno dovolj nosečk zunaj. Upam, da nisem preveč zakomplicirala.

(odgovor članu AlinaPrapi)
Neposredna povezava do sporočila: 4
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?