|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Kdaj so otročki začeli..
5.2.2006 10:20:55   
Anonimen
dobivat tisti pravi ritem spanja čez dan...naprimer da spijo po 1-2 uri skupaj, namreč moj mali ima 8mescov in spi na dan max. 30minuser posted image Torej kdaj?

Kaj pa hranjenje..kdaj samostojno hranjenje in kdaj hrana v koščkih??user posted image
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Kdaj so otročki začeli..
5.2.2006 10:34:00   
Anonimen
Za spanje ti ne vem povedat, ker Gašper spi ene 3x po največ pol ure. Očitno mu je to zadost. Pa dvomim, da bo kakšen drug ritem dobil.
Mi smo stari 7m, pa že dobi hrano v koščkih. Ima sicer že 4 zobke, ampak mislim, da to ni zdej nek pogoj. Sam pa je banano, hruško, piškote in krhlje pomaranče. Sicer žlico zna tud dat v usta, ampak da bi pa vedel, da jo mora prej pomočit v krožnik, to pa ne user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Kdaj so otročki začeli..
5.2.2006 10:49:22   
tralala
Če se ne motim nekje pri enem letu. Zdaj ima 21 mesecev in včasih spi čez dan tudi po 3 ure hkrati.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: Kdaj so otročki začeli..
5.2.2006 11:00:36   
Špacka
 
Moja je stara 11 mesecev pa še vedno nima pravega ritma dnevnega spanja. Dopoldne spi 30 min, popoldanski spanec pa trenutno preskoči, ampak je pa zvečer od pomanjkanja spanja prava sitnoba, samo spat pa noče.Tako da, jaz še vedno upam...user posted image

Pri hranjenju že od začetka dobi svojo žličko in zdaj smo tako napredovale, da me ona hrani s svojo prazno žličko, jaz njo s polno in se ji tako fajn zdi.Pri 8 mesecih sem ji že dala koščke hrane, čeprav je imela samo en zob, v bistvu sen ji dala čisto male koščke, tako da se ji ni zaletelo...ji pa pa še vedno hrano malo pretlačim z vilico, koščke hrane dam pa pred njo in si sama da v usta.



(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: Kdaj so otročki začeli..
5.2.2006 11:41:37   
alenkapk
Pri nas je tudi ta spanec totalno nepredvidljivuser posted image . Prej je veljalo, da če čez dan ne spi dvakrat, ponoč spi slabo. Zdej je glih kontra - če spi čez dan enkrat 1 uro ali več, ponoč spi v redu (beri: zbudi se samo dvakratuser posted image ).... Bo že enkrat. Stari smo pa skoraj 1 leto.

(odgovor članu Špacka)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: Kdaj so otročki začeli..
5.2.2006 13:49:53   
Dolina
Zoja bo stara eno leto, pa gre skoraj vsak dan ob drugi uri spat - podnevi. Spi pa čist različno od 45min do 2 uri (kar je zelo redko, ap še to pri tašči, mene ima očitno preveč rada in bi rada bila več z mano user posted image ). Večinoma pa spi samo 1x na dan.

Mi smo komaj pred mesecem dni zaželi vsaj malo po koščkih jest. Žlico pozna pa samo kot igračo (najrajš tolče z njo po hrani) tako, da se še niti ne učiva samostojnega hranjena (razen ko je kakšno sadje po koščkih).

Lp, Dolina

(odgovor članu alenkapk)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: Kdaj so otročki začeli..
5.2.2006 14:25:48   
Urška//
¸Ojla

joj pri nas je katastrofa to spanje podnevi, zbudi se ob 7 zjutrajuser posted image , pol je ob 11 že ful utrujena in takrat sma ponavadi na sprehodu in zaspi v vozičku, potem jo dam po kosilu okoli 1 spat (jo morem na rokah dat, ker sama tak ne bi šla), evo mi spi celih 20 min, za znoret, potem je okoli 5 popoldne spet ful zaspana in tečna in vse, ampak spat pa ne bi šla, jo morem spet na roke dat in jo prav prisilit, evo spet spi 20 minut. Ne vem celi dan je ful aktivna, ful se plazi, samo bi norela, zvečer ob 8 (ob tej uri je prej hodla brez problema spat), ona ni nič zaspana, bi norela do 10 zvečer če bi lahko, ampak jo dam spet na roke tam okoli pol 9, te pa zaspi.Ponoči pa se itak dvakrat zbudiuser posted image .
Ni nam preveč lepo s tem spanjemuser posted image

aja stara pa je 9 mesecev

lp

< Sporočilo je popravil Urška// -- 5.2.2006 14:26:15 >


_____________________________

Urška in Lara(10.05.2005) in Nejc(17.10.2008)

(odgovor članu Dolina)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   RE: Kdaj so otročki začeli..
5.2.2006 15:34:14   
SashaB
Mislim da smo mi za enkrat kar uspeli osvojiti (dnevno) spanje. Ko zjutraj poje sadje je še malo pokonci in nato ga dam ob 11ih v posteljo. Se je kar že navadil in lepo, hitro zaspi. Spi pa večinoma malo več kot eno uro (včasih pa tudi samo pol, odvisno od tega kako spi ponoči). Nato pa greva popoldne ob 15ih na sprehod in zaspi v vozičku.user posted image

Hrano pa mu sedaj počasi dajeva v koščkih. Najprej kruh in banane, pa danes pomaranče in tako počasi naprej.user posted image  (zobek nam pa komaj prvi počasi ven rine, tako da si s tem ne momremo kaj dosti še pomagati).

(odgovor članu Urška//)
Neposredna povezava do sporočila: 8
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Zakaj bi moral biti otrok v postelji ob de...
Če malček ostane pozno pokonci, je vse zmedeno. Ni vseeno, ali gre otrok spat okoli devete ure ali ko mu paše.




Komisijska prodaja stvari za otroke?
Janci F

Ali bi kupili rabljene stvari za vašega malčka preko komisijske prodaje?

da, ampak samo večje stvari (voziček, posteljica) (43%)

da, ampak samo oblačila (6%)

da, ampak samo igrače (1%)

ne, ker zaupam samo novim stvarem (7%)

ne, nikoli ne bi kupil rabljenih oblačil (19%)

mogoče, če bi bila prodaja kupcu prijazna (preko spleta) (23%)


Število vseh glasov: 323

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!