|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Trgovina z zdravo prehrano- Mb ?
8.1.2006 11:57:40   
Rubin.







Moja sončica je stara 5 mesecev in samo dojena. Zelo lepo napreduje (pri 5 mesecih ima 8250g in je velika 67 cm), zato mi je pediater priporočil, da bi samo dojila do 6 meseca, kar je bil sicer tudi moj namen.
Sedaj pa razmišljam za v bodoče. Pričeli bi z kosmiči, pa me zanima kje v Mariboru imajo trgovino z zdravo prehrano.Saj koliko sem gledala po trgovinah imajo zelo slabo zalogo kosmičev. Ne bi pa želela ji dajati že pripravljene hrane kot so čokolino in podobno. Kje ve nabavljate pšenične, prosene, ovsene, ječmenove, riževe kosmiče. Pa še nekaj ali so samo riževi kosmiči takšni kot papirčki? Ker sem gledala pšenične kosmiče in so bili kot muessliji, tega pa ne moreš dati 6 mesečniku saj je trdi in jih lahko namakaš pol ure ali še več da se zmehčajo.
Hvala za nasvete.
 


< Sporočilo je popravil wahoo -- 8.1.2006 15:15:51 >
Revisions: 1 | Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: KJE V MARIBORU?
8.1.2006 12:13:42   
Seven*
    Poglej izdelke od Alnature. Dobis jih DM-u. Imajo tud kosmice za otroke.. Nesladkane in brez dodatkov..

(odgovor članu Rubin.)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Trgovina z zdravo prehrano- Mb ?
8.1.2006 18:58:33   
Rubin.
Ja sem že gledala v DM-u, ampak niso imeli ne vem kakšno izbiro, ali pa je to bil slučaj? Misliš da jih imajo tudi v Muellerju?

(odgovor članu Rubin.)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: Trgovina z zdravo prehrano- Mb ?
9.1.2006 21:41:56   
@
Cappy, mi imamo alergije in se zato bolj "alternativno" prehranjujemo, pa tudi pred nosečnostjo, ko sem bila na Montignacovi dieti, sem veliko tega kupovala. Zdaj pa smo se kar navadili na te izdelke (npr. pirin polnozrnati zdrob, razne műslije, bučkin namaz...). Moje izkušnje so, da je Tuš zanič, kar se zdrave hrane tiče, Mercator tak-tak (zadnje čase vse bolje), v Intersparu pa kar veliko stvari dobiš (tretja vrsta za zelenjavo). Sicer pa veliko kupujemo tudi v trgovini Ajda na glavnem trgu in včasih Sonce v Vetrinjski.
Kar pa se žitnih kašic za bebo tiče pa ne kompliciramo - kupimo Milupine (imaš pirine, ovsene, 7 žit... pa take z dodanim sadjem, najbolje v Műllerju) in primešamo SOM - sojino mleko v prahu, ker drugega ne smemo.
Sicer pa imaš vsak petek eko tržnico na glavnem trgu in ob sredah še klasično tržnico na Trgu svobode - za jabolka, bučke, korenček... "s kmetof" user posted image .

LP,
Afna

ps: vem, da se glavni trg piše z veliko začetnico, ampak mi je Timi odtrgal črko g na tipkovnici in mali g imam v spominu na ctrl+v, velikega pa se mi ne ljubi iskati hihihihihi user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Rubin.)
Neposredna povezava do sporočila: 4
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Imena za fantke in deklice, ki pomenijo lj...
Veliko staršev ime za otroka izbira glede na njihov pomen in med lepšimi je zagotovo ime, ki v svojem pomenu nosi ljubez...
VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...




Dudica.
пеперутка16

Do kdaj je imel vaš otrok dudico?