|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   sir, kisla, smetana, maslo-kot začimba
16.2.2006 14:13:14   
hubi
Večkrat sem že zasledila, da svojim otrokom začinite hrano s kislo smetano, parmezanom, sirom, margarino.... Le malokrat pa je bilo še napisano, kdaj ste to začele. Pa kakšno mamrgarino dajete zraven? Od kdaj zelenjavo popražite na olivnem olju ali maslu?
Rada bi sprobala še kakšen drugačen okus hrane, ne samo kuhane ali poparjene.
Hvala za odgovore.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: sir, kisla, smetana, maslo-kot začimba
16.2.2006 14:24:08   
muha1




Od šestega meseca naprej. Malo pora prepražim na olivnem olju, dodam zelenjavo npr. bučke, stročji fižol, komarček,korenček, cvetačo... pol vse podušim, lahko dodaš prilogo: riž, krompir, kus-kus, testenine... Pa dober tek!
In še to. Kislo smetano rada dam k dušenim bučkam, fižolu, pireju, pač vidiš, kje paše. Malo se orientiraš po sebi.user posted image



(odgovor članu hubi)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: sir, kisla, smetana, maslo-kot začimba
16.2.2006 15:54:12   
Marogica
Kar si naštela, sem začela dajati nekje med 6 in 7 mesecem. Pražila pa sem samo ribe na olivnem olju, tudi v istem obdobju, drugače sem še dajala bolj kuhano hrano

_____________________________

"Vrabec zavida pavu breme njegovega repa".
R. Tagore

(odgovor članu hubi)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: sir, kisla, smetana, maslo-kot začimba
16.2.2006 18:43:28   
blazka
Jaz sem mu po 6 mesecu začela na olivnem olju popražiti čebulo ali pa por. Da zelenjavi ful dober okus. Prav tako sem po 6 mes. začela špinači dodajati kislo smetano. Margarine mu pa še nisem dala, ker je čist umetna. Je že boljše dajat maslo, ker je naravno.

LP

(odgovor članu Marogica)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: sir, kisla, smetana, maslo-kot začimba
16.2.2006 19:09:28   
Seven*
Vse nasteto pri 9 mesecih.

Ema bo pocasi stara 6 mesecev in razen banane in jabolka se ni nic dobila. Ni potrebe. Pocasi in orevidno.


_____________________________

Gospa sem.

(odgovor članu hubi)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: sir, kisla, smetana, maslo-kot začimba
16.2.2006 19:46:47   
Janeja
Pri 6 mesecih.
V skoraj vso zelenjavo mešam kislo smetano in maslo, da je bolj kalorično. Pa por na olivnem olju prej prepražim. Je res čist drug okus.
Margarine pa tud jaz ne uporabljam - vedno samo maslo, ki je bolj zdravo.

(odgovor članu hubi)
Neposredna povezava do sporočila: 6
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Telo po porodu: Štiri resnice in ena laž
O spremembah, ki jih pusti nosečnost na telesu ženske se veliko govori. Ženske predvsem zanima, kako jih lahko omilijo o...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...




Plenice.
пеперутка16

Kdaj ste otroka začeli odvajati od plenic?