|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Otok Korčula
28.2.2006 18:27:58   
total
Zanima me za ta otok,je bila katera tam na dopustu in kako je? Letos me vleče tja pa so mi vse informacije dobrodošle.

Lp

_____________________________

Kaj naj rečem...srečna sm!!!

Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Otok Korčula
28.2.2006 19:53:03   
Sulfinija
Ja midva sma bila na Korčuli leta 2003 z letalom do Dubrovnika naprej pa avtobus in mesec september.Bila sma v hotelu Jasmin in bilo je resnično super.Septembra vroča za znoret no včasih pa kaj oblačkov.Septembra so bile tut ful dobre prireditve in ognjemet.No midva sma peš hdila v mesto po peš poti kake dobre pol ure je bilo za iti obn obali in bilo je res enkratno doživetje.Če te še kaj zanima me le samo vprašaj bila pa sma preko RElaxsa.

LP Mojcauser posted image user posted image user posted image

_____________________________

Najin sonček Val, rojen 9 tednov prezgodaj v 31. tednu nosečnosti, velik 39cm in težak 1600g, z obsegom glavice 28,5cm.

(odgovor članu total)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Otok Korčula
28.2.2006 19:56:56   
manca79
Korčula je ENKRATNA!!!!
Meni je bla čudovita in jo res res re zelo priporočam user posted image
Smo poslušali Oliverja v mraku čisto ob morju... hudo dobr!

< Sporočilo je popravil manca79 -- 28.2.2006 19:57:54 >


_____________________________

lp
M.

(odgovor članu total)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: Otok Korčula
28.2.2006 20:23:14   
viv_
Midva sva bila še sama, leta 1998 (uf, kje je že to). Šla sva z ladjo iz Reke, tako da sva imela avto sabo. Na otoku je kar nekaj luštnih krajev. Stanovala sva v enem kampu zraven mesta Korčula. Ful luškan kamp. Mesto Korčula je tudi zelo lepo. Pa par plaž je super... najbolj mi je bila všeč Pupnat luka, ampak bolj slabo je bilo s senco.

lp

(odgovor članu manca79)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: Otok Korčula
28.2.2006 20:50:33   
beba76
NI GA ČEZ KORČULO!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Mi smo bili že dvakrat tam in drugo leto gremo spet. Letos ne, ker je nekaj prišlo vmes user posted image , drugo leto pa zagotovo! Hodimo pa v Velo Luko k enemu mlademu paru, ki oddaja apartmaje. Ful lepo urejeno, cena pa zmerna.
Pa Oliverja smo vidli skoraj vsak dan, ko je s svojo barčico plul - enkrat mi je celo pomahal user posted image . Noro!

(odgovor članu viv_)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: Otok Korčula
28.2.2006 21:41:22   
anais
Super - tam smo bili v hotelu enkrat pa tudi v zasebnem apartmaju - plaža super, voda enkratna, Korčulani prijazni...  Oliverja pa smo zgleda vsi srečali. Mogoče mu korčulanska turistična agencija da provizijo da se mal nastavlja mimoidočim. :) ...Samo prevoz s trajektom iz Reke do Korčule se mi je tako vlekel, da sem skoraj znorela od dolgočasja (sem se prvič peljala s trajektom tako daleč - upam da tudi zadnjič). Ko smo šli z avtom mi je mnogo hitreje minil čas. Sicer pa - vsi južnodalmatinski otoki so zelo zelo  lepi.

(odgovor članu total)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: Otok Korčula
28.2.2006 22:47:25   
viv_
Trajekti so zelo fajn, če potuješ z otrokom. Ni ti treba vozit ponoči, ko otrok spi. Na trajektu je igralnica, 101 stvar za pogledat, da se letat okrog, restavracija je...

No vsak po svoje, ampak mi do nadaljnega potujemo s trajekti. Lani smo imeli eno furo dolgo 28 ur, letos pa štartamo na 32.

(odgovor članu anais)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   RE: Otok Korčula
28.2.2006 22:53:34   
anais
Ja, to je pa res, da ko smo šli s trajektom, še nismo imeli podmladka. Čeprav so lani šli moji prijatelji kar z avtom in je bila njihova hčerkica stara 5 mesecev in so se peljali ponoci in je bilo vse OK. Jaz bom mogoce naslednjič tudi raje šla kar z avtom. No, bomo videli, kako živahna bo naša dečva takrat.

(odgovor članu viv_)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   RE: Otok Korčula
28.2.2006 23:08:22   
KODA
Mi smo bili lani v Orebiču,pa smo se šli tudi potepat na Korčulo.V mojem albumu je nekaj slikic,kjer se vidi tudi otok Korčula.
Prekrižarili smo jo podolgem in počez.Najbolj mi je bila všeč Vela luka in njena okolica.Mi ponavadi radi iščemo divje plaže,pa smo letos jih našli kar nekaj, čudovitih.Samo avto je skoraj user posted image zaradi kolovoznih poti.Junija gremo spet na tisti konec,pa bomo šli še na izlete po otočkih okoli Vele luke.

_____________________________

Celemu svetu si le ena oseba,eni osebi pa si ves svet...

(odgovor članu anais)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   RE: Otok Korčula
1.3.2006 7:45:09   
PIKA
Mi smo pre nekaj leti šli s trajektom Rijeka-Korčula, spali smo na palubi, potovanje je bilo res enkratno. V eno smer smo potovali podnevi, v drugo pa ponoči. Počitnikovali smo v apartmaju v Lumbardi, zraven morja, vsak večer smo šli v Korčulo. Sedaj pa prideš do Splita z avtom v nekaj urah, nato pa eno uro trajekta do otoka. Čudovit dopust.

(odgovor članu KODA)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   RE: Otok Korčula
1.3.2006 7:46:21   
PIKA
Še to: en dan smo imeli oblačno vreme, pa smo šli na kopno, do Dubrovnika. Še vedno je tako čudovit!

(odgovor članu PIKA)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   RE: Otok Korčula
1.3.2006 8:14:37   
Anonimen
Mi hodimo dol že štiri leta, kako bo letos še ne vemo. Je pa to zelo lep otok, domačini izredno prijazni. Mi smo nastanjeni v eni hiši, v zalivu, kjer je pet hišk domačinov in nič drugega. Je pa to zelo blizu Pupnatske luke, vendar tako majhno, da ni označeno na zemljevidu. Ene 2 krat na teden gremo v nabavo v mesto, sicer pa nujne stvari (kruh, mleko, zelenjava) tudi domačini prinesejo dol. Nam je enkratno, zato tudi ne izdajamo točne lokacije in kontakta user posted image  No, razen v skrajni sili, a ne frutka? Ste se že odločili?

(odgovor članu PIKA)
  Neposredna povezava do sporočila: 12
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Tudi na dopustu ne pozabimo na okolje!
Ali ste vedeli, da je turizem odgovoren za kar 14 % vseh nastalih komunalnih odpadkov na globalni ravni in da evropski d...
Savnanje v nosečnosti: da ali ne?
Ali lahko nosečnica obiskuje savno? Ali je savnanje nevarno zanjo ali za plod? Odgovoril nam je mag. Stanko Pušenjak, dr...




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?