|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Spol?!Fantek ali Punčka!?
23.2.2006 13:36:47   
BarbyR.
LP!
Sem drugič noseča in sva se z  mojimuser posted image odločila,da želiva vedeti kaj dobimo.Da kar na začetku že povem,da nama ni tako zelo pomemben spol,važno je le da bo vse v OK.Na nuhalni nama je ginekologinja dejala,da vidiuser posted image fantka.Včeri,ko pa sem imela pregled pri svojem ginekologu(v22.tednu)pa je rekel,da vidiuser posted image pupo.Sedaj pa sva seveda malo zmedenauser posted image .Ali se je kateri zgodilo kaj podobnegauser posted image In kaj menite user posted image
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Spol?!Fantek ali Punčka!?
23.2.2006 14:46:45   
Lili2
Jst mislim, da je pri nuhalni vseeno prezgodaj za 100% ugotovitev spola, tko da bi jest bolj verjela tej drugi razlagi, če pa nisi prepričana, pa na naslednjem pregledu prosi, da ti naredi še enkrat UZ in naj se prepriča, če je res pupa...

(odgovor članu BarbyR.)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Spol?!Fantek ali Punčka!?
23.2.2006 15:04:59   
livia
Sploh ne vem zakaj na nuhalni sprašujete za spol, ker se večinoma zmotijo, me bi pa rade vedele za ziher. Sicer kaj dosti falit ne morejo, ali je eno, al pa drugo. PO navadi večina zve na morfologiji. Za fantke se prej vidi, ker ima nekaj med nogami, lahko se pa zgodi, da je videti popkovino, pa rečejo, da je fantek. Mi smo v 34. tednu, pa še sedaj moja G ni ziher. Odvisno od lege otroka. Počakaj do poroda, pa boš videla.

(odgovor članu BarbyR.)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: Spol?!Fantek ali Punčka!?
23.2.2006 16:58:53   
Tricia
Jaz vem za eno štorjo, ko sta starša pričakovala fantka, ker so jima rekli, da bo 100%. Vse sta nakupila v modrih barvah, opremila tud sobo za fantka in....rodila se je punčka.

Nekje sem brala, da so bolj točni glede določitve user posted image , ker, kot je že predhodnica napisala, zamenjajo popkovino za lulčka.
Meni je 2x rekla, da je skor 100% da bo user posted image , a dokler je res nisem imela pred sabo nisem verjela. Pač vprašala sem, a sem vzela to bolj za rezervo. Aja, za spol mi je povedala po UZ, nisem bila na nuhalni.

(odgovor članu BarbyR.)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: Spol?!Fantek ali Punčka!?
23.2.2006 20:27:43   
Anonimen
Na nuhalni spol samo ugibajo in ga pac v 50% uganejo... Na morfologiji pa je ze zanesljivo (okrog 90%)

(odgovor članu BarbyR.)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: Spol?!Fantek ali Punčka!?
23.2.2006 21:52:56   
Pupica
Jap. Tia je bila do 7.meseca ljubek fantiček z triglavom med nogami. Seveda sva imla nakupljeno veliko modrih stvariuser posted image user posted image user posted image V 8.m pa je dejala, ne ne ni fantek. Definitvno je punčka. K sreči je bla pol res, ker sva imal izbrano ime le za punčkouser posted image

(odgovor članu BarbyR.)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: Spol?!Fantek ali Punčka!?
24.2.2006 7:29:06   
puncica
user posted image user posted image user posted image To bo pa pestro pri vas, mogoče ga pa še enkrat vprašaj.

_____________________________

Zunanji svet je le odsev sveta, ki ste ga ustvarili v svoji notranjosti.

(odgovor članu BarbyR.)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   RE: Spol?!Fantek ali Punčka!?
24.2.2006 20:15:44   
BONHEUR
Ja, pri moji prijateljici je ginekolog celo nosečnost trdil, da bo dobila punčko, potem pa je rodila - fantka! Ona pa je imela izbrano samo žensko ime in kupljene oblekce za punčko.

(odgovor članu BarbyR.)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   RE: Spol?!Fantek ali Punčka!?
27.2.2006 22:20:10   
eeeva
ko sva šla z možem obadva gledat v 20 tednu, jaz nisem hotela vedet, on pa ja. tako da je ginekologinja obrnila monitor proti njemu in mu pokazala...pa ta štor ni nič razumel, kaj gleda, tako da še danes ne ve...pa naj bi v petek že zvedel...

(odgovor članu BONHEUR)
Neposredna povezava do sporočila: 9
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?