|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2 3 4 5   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   JUNIJ
14.12.2005 21:47:24   
Anonimen
Evo sem si dovolila pregledati celo stran a JUNIJ še ni. Je JUNIJKE, JUNIJ pa še niuser posted image
Ne čist zaresno...hotela sem se prebiti skozi goro sporočil, ki so se 2 meseca nabirale, in je prevečuser posted image
Torej hkrati dajem pobudo, da nam moderatorji dovolite, da vsaj po 1 ali vsaj 2 mesecih kljub temu, da je tema še vedno na strani dovolite napisati novo temo, saj je drugače preveč balastauser posted image in ni več zanimivo branjeuser posted image

OK, sedaj pa k aktualnejšim temamuser posted image . Danes sem bila na pregledu, in uradno so mi določili PDP, to je 4.6., tako da se bom lahko tudi uradno vpisala na seznam čakajočihuser posted image Z mano je bil seveda mojuser posted image . Skupaj sva gledala najinegauser posted image , kako je brcal, odpiral in zapiral usteca, pogledala pa je tudi malo med nogice in baje bo user posted image .Sicer v to ne verjamem 100%, ker je rekla, da je še prezgodaj, da bi se kaj videlo, vendar da se ji dozdeva, da nekaj vidi...user posted image
Baje sem se kar zredila glede na to, da da sem omenila, da mi nič ne pače jestuser posted image

Moje počutje je tudi v redu, še vedno nimam takoooo velikega buhija, da bi mogla imeti kaj user posted image oblačil, vendar se vse bolj bližamo tudi temu. Opozorila me je, da bom vsak čas začutila tudi mojega metljčka kako brca  v buhiju. Jih ve že čutite?
Potem, ko me je opozorila na to, kar skoz nekaj čutim, čeprav je pomoje to bolj psihično.
Krvavitve so se očitno nehale, še vedno pa moram paziti, kaj in kako počnemuser posted image
Tisti presajalni test, ki so mi ga delali ob nuhalni HCG in PAPPA, sta bila oba nekako v redu (1:3000). Bila pa je tudi tako prijazna, da mi je razložila, kaj je to sploh ta preiskava, saj se mi je zdelo, da je kaj narobe, če jo delajo, vendar je očitno zaradi starosti (28) in zaradi krvavitev to le rutinsko izvedeno, tako da sem bila potolažena da je sedaj vse OK.

Tako, to bi bilo danes vse!Lepo se imejte, pobožajte buhije in čimlepšouser posted image !!!


LP

user posted image


  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: JUNIJ
14.12.2005 22:00:13   
Anonimen
Flamingo, če se ne motim, ti že imaš enega user posted image . Vprašanje tudi vsem ostalim, ki že imate kakšnega nadobudneža doma. Kako je kaj z dvigovanjem prvega otročka? Se temu izogibate, kako to naredite?

lp (ena, ki se še ne izda... user posted image user posted image user posted image )

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: JUNIJ
14.12.2005 23:12:50   
Uršy22
Čestitke!!!user posted image

Jaz tudi spadam med junijke. PDP 21.6. Za spol moje user posted image  pa še ne vem.

Lepo se imejte.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: JUNIJ
15.12.2005 7:34:52   
Anonimen
Tudi mi bomo v juniju dobili novega člana ali članico. Doma pa imamo že eno navihanko. Glede dvigovanja. Glede na to, da smo stari že štiri leta in malo čez, se ji že da dopovedat, ampak včasih se tudi sama spozabim. Malo pa vseeno pazim. Ne pa tako, da bi vse črtala. Res pa je, da je moja nosečnost brez kakih krvavitev, ali kakih drugih problemov. Če bi bili, bi seveda pazila bolj. Tako pa....
Pa čestitke tudi iz moje strani za novo junijkouser posted image

(odgovor članu Uršy22)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: JUNIJ
15.12.2005 8:36:07   
Anonimen
Anonimen atija smo porabiliuser posted image user posted image user posted image
Pa mame in ateuser posted image user posted image user posted image
Res pa je da so za prvo krvavitev, ki je bila zeloo obilna malo sumili tudi dvigovanje. In sem bila postavljena pred dejstvo. Ali bom odležala v bolniciuser posted image user posted image user posted image user posted image ali počivala doma.
Lahko ugibaš, kaj sem izbralauser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: JUNIJ
17.12.2005 22:55:04   
Anonimen
Junijke, še vedno ni nobena povedala. Že kaj čutite vaše user posted image v trebuhu???
Meni se je danes resnično zazdelo, da je bilo nekaj podobno brcki, vendar nisem sigurna. Sem pa vsak dan bolj v pričakovanju user posted image

LP


(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: JUNIJ
17.12.2005 23:01:12   
Anonimen
brcanja pri nas še ničuser posted image , čeprav tudi sama že komaj čakam. Včasih se mi je sicer zazdelo, ampak nekako v drugo potem hitreje ugotovim da je šlo žal le za premike v črevesju in da je našemu/naši user posted image še dovolj udobno.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
   RE: JUNIJ
17.12.2005 23:14:46   
Uršy22
Ker je to moja prva nosečnost, sploh nevem kako se čuti brcanje user posted image !?!user posted image
Včasih se mi zdi da se v bušiju nekaj le premika.....a zihr pa glih ne morem biti!!!
Kot sem jaz nekje prebrala naj bi se brcanje naših malčkov začutilo pri 18tednih....nimam pojmauser posted image .
Drugače pa komaj čakam da začutim našo malo bebiko.
A ima katera krče?Danes me že cel dan nekaj špika v predelu jajčnikov...upam da to ni nič narobe.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   RE: JUNIJ
18.12.2005 12:34:39   
Nataša31
Punce, da se še jest javim!

Brcik še ni oz. kaj pa vem. Kdaj me nekaj rahlo brcne spodaj v trebuščku, pa ne vem če je to prebava ali gre zares. vse punce pravijo da na začetku čutiš nekakšne metuljčke, tega žal še ni. Včeraj smo zakorakali v 16. oz 17.teden. kako moram zdaj pisat, ali 16. ali 17? Je pa moja G prejšnjič rekla, da bom pikico čutila že kar kmalu v tednu ali dveh, tudi glede na velikost in da, si je pikica naredila gnezdo levo spredaj v maternici, ter da bo začel/a pritiskat. čakam na morfologijo, da bom dokončno izvedela kaj imamo user posted image  ali user posted image . malo so že namignili na user posted image , samo se ne bom prenagnila.
Glede krčev Ursy je to skoraj sigurno širjenje maternice. Tudi mene kdaj špika, pa vzamem Magnesol ki ga dobiš v lekarni, pa je bolje.
Veste kaj pa sem opazila. Da ne morem več ležati na trebuščku. pa ne zato, ker bi bil že tako velik, ampak se tako čudno počutim, kot da me nakaj zateguje...
Pa moj popek se počasi skriva, vsaj zgornji del. ja, ne znam opisat. No punce se beremo, komaj čakam da javimo BRCANJE in METULJČKEuser posted image !

LP
TAŠKA

(odgovor članu Uršy22)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   RE: JUNIJ
18.12.2005 16:07:41   
Nataša31
FLAMINGO!!!!

Ne morem ti poslati oz. odgovoriti na zasebno sporočilo. nekaj mam narobe s stranjouser posted image ! V glavnem sem ZA, SUPERCA! Ti pošljem na privat koj ko mi bo zadeva delovalauser posted image !
Pozdravček

(odgovor članu Nataša31)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   RE: JUNIJ
19.12.2005 7:32:35   
Erdbeere
Se na hitro oglasim še jaz...hm jaz sem se kar lepo izognila dvigovanju naše tavelike in sem ji lepo razložila, da pač če jaz njo dvigujem da potem dojenček v bušiju joka, pa je rekla ja pol pa ne, to pa nočem da user posted image  joka pa smo mel porihtano user posted image

Kar se pa brcik tiče pa mislim, da jih že kar kakšen slab teden čutim, sploh zvečer ko se uležem je zadnjič moj lubi dal roko na buška pa pravi, kaj je bilo pa to, prav brcnil me je pa sem se samo začela smejat, ja punce najlepši del nosečnosti vsaj zame se začenja, pa srečno

(odgovor članu Nataša31)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   RE: JUNIJ
20.12.2005 13:48:51   
Nataša31
Kam zdaj pišemo junijke, na JUNIJ ali JUNIJKE?

No pozdravček punce!
Mi smo že dobre 3 dni v 17.tednu in nestrpno čakamo na prve brcikeuser posted image ! Glede na to, dami je moja G prejšnjič (malo manj kot teden nazaj) rekla, da ga bom kmalu čutila - glede na UZ - sem zdaj malo živčka ker ga oz. jo še nič kaj. Mogoče pa je že kaj bilo, pa imam na žalost malo problemov z prebavouser posted image !
Naročila sem se na samoplačniško morfologijo h Pušenjaku, pri njemu sem bila tudi na NS. Na Jesenicah je UZ bolj tako tako - prejšnjič sva gledale z G, pa se ne more primerjat z UZ od Pušenjaka - tako da bom dala tistih 12K za samoplačniški pregled, pa še na CD mi bo posnel, tako kot mi je NS.
Imam pa en problemček, morda ga imate tudi ve? Namreč, skoz me nekaj boli v spodnjem delu trebuščka, malo bolje je če ležim, zjutraj pa je neznosno. malce bolje je če grem na WC, na malo predvsem pa veliko potrebo. Občutek imam kot da me tišči navzdol, pa na trebušno steno... Je to normalno? Je to širjenje maternice? na začetk nisem imela takšnih problemov, zdaj pa me skoz neki matra...user posted image ! Ampak vem,da se moram sprostiti in uživati v nosečnostiuser posted image ! Sej bom, obljubim!
No punce pozdravček!
Flamingo, midve pa se slišiva, ti pošljem na zasebno danes popoldne...
Taška
16t3/7

(odgovor članu Erdbeere)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   RE: JUNIJ
22.12.2005 18:09:29   
zaspanka
živjo punce! sedaj je pa čas, da se zopet jaz malo javim, ker je prav sramotno, da nas niti na prvi strani ni več user posted image .
mi smo v 15 tednu in slabosti so že nekaj časa le spomin user posted image . uh kako sem srečna! zredila sem se za  2,5 kg in se mi zdi kar ok, glede na to, da imam kar velik trebuh, tako da nosečniške hlače prakticirami že kakšnih 14 dni. sem bila pa pred dvema tednoma tudi na pregledu, kjer mi je g na uz ugotovila, da je otročiček precej visoko in je zato že toliko trebuščka. baje je to super, tako da sem bila prav vesela. drugače pa me v maternici ves čas nekaj boli. še posebej, če sem dlje časa pokonci, oz. če hodim ali kaj delam. tako, da me včasih pošteno prestraši, a se tolažim, da je to raztezanje maternice in da otročiček raste. komaj čakam, da ga začutim.

punce pridne bodite in večkrat kaj napišite ter čuvajte svoje user posted image .
pozdravček

(odgovor članu Nataša31)
Neposredna povezava do sporočila: 13
   RE: JUNIJ
22.12.2005 20:16:56   
lelaval
Punce, sem vam kar favš user posted image  - jaz sem lani taki čas bila na vašem mestu.
Metulčkanje pa - to je to- vaši user posted image , katerih gibi bodo vedno močnejši.

(odgovor članu zaspanka)
Neposredna povezava do sporočila: 14
   RE: JUNIJ
23.12.2005 7:54:39   
Anonimen
A junijke smo se preselile na to temo? Upam, da bomo tukaj bolj pridne. Saj vem, ostane malo časa v tem norem času, čeprav sem si ga jaz letos prvič naredila lepega. Nič hitenja, nič čakanja v dolgih vrstah pred blagajnami, vse je že na svojem mestu. Zajelo me je edino tisto nakupovanje za našega bebija. Ah, preveč hitro, vem. Ampak si ne morem pomagat. Kar brskam in tuhtam. Saj kupili še nismo nič, samo tuhtamo kaj in kako. In tako lepo je pregledovati te stvarceuser posted image . Še sreča da imamo mi vse stvari shranjene od naše štiriletnice. Edini nujen nakup bo voziček in nova podloga za previjalno mizicouser posted image . In v prvo sem komplicirala pri tolikih stvareh in se je malo porazdelilo, zdaj pa se je vse zgrnilo skupaj na vozičekuser posted image . Hehehe, trpi naš bodoči ati, ko moram pregledati vsako podrobnost.
In ve? Že kaj te nakupovalne mrzlice?
Punce, ker boste verjetno drugi teden vse pobegnile in uživale doma, Vam vsem skupaj želim lepo praznovanje in da bi bilo prihajajoče leto samo NAŠE. Čaka nas prečudovito poletje.

(odgovor članu lelaval)
  Neposredna povezava do sporočila: 15
   RE: JUNIJ
23.12.2005 11:38:11   
aja
Zivjo punce...na nasi novi strani.

Prav lepo je prebirati vasa sporocila. Sedaj med prazniki bo verjetno malo vec casa za pisanje in branje in se bomo prestavile malo visje. Tudi jaz sem se letos v celoti izognila nakupovalni mrzlici in je prav lepo v miru docakati praznike. Za mladicka se nismo zaceli z nakupi, ceprav me vcasih zanese in se ustavim pred kaksno izlozbo z vozicki. Ampak saj imamo se dovolj casa...pa prijateljica, ki je pred kratkim rodila, mi je obljubila en "quick course" o nakupih za dojencka, ker baje sele potem (ko nekaj časa uporabljaš) vidis kako (ne)uporabne so nekatere stvari.

Moje pocutje se je neverjetno izboljsalo. Kot bi odrezal so se nehale slabosti in bruhanje in sedaj se pa res zacenja najlepsi del nosečnosti. Kako se pa ve počutite?

Ali katera od vas načrtuje kakšno potovanje  user posted image (če že smučat letos ne smemouser posted image )? Kako izbirate destinacijo? Ali ste do zdaj kaj potovale z letalom in kako se je obneslo? Jaz sem na začetku potovala, potem sem zaradi hude slabosti morala odpovedati kar nekaj potovanj, ampak sedaj ko se pa bolje počutim bi pa že počasi spet kam šla. Bom zelo vesela vaših izkušenj s tem.

Sicer vam pa želim lepe praznike in čim več časa za vaše user posted image in male user posted image . Pa seveda vse najlepše v letu 2006!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 16
   RE: JUNIJ
23.12.2005 12:05:01   
Nataša31
OJla punce!

Zdaj pa resno vprašanje!!!Včeraj popoldne se vozim v Maribor in me začne desno nekaj žgečkat in utripat, pa brcat?!?!A je to to? Res ne vem, edino zakaj dvomim je ker je malce višje kot sem pričakovala (sem mislila da me bo žohal pri sramni kosti oz. malce višje). Kaj pravite? Se pa čutila levo direkt od popka. Mi je že G rekla, da je bebika naredila posteljico levo spodaj.
Izkušene prosim pomoč! To niso bili metuljčki ali balončki. Čutila se je res kot udarček od znotraj, tako ene 10krat pa potem malo manj in to je to!
No z nasveti na dan, ker če je to to, sem blaženauser posted image user posted image user posted image
Taška
16t6/7

(odgovor članu aja)
Neposredna povezava do sporočila: 17
   RE: JUNIJ
23.12.2005 13:30:41   
Anonimen
Nataša, pa ne da si med junijkami prva?user posted image user posted image  Po tvojem opisu in glede na mojo predstavo tvojega opisovanja....si stopila v (vsaj zame) najlepši čas nosečnosti. Boš videla kako fajn je zvečer ko se umiriš in se prav dobesedno igraš s tvojo bebico. Ah....komaj čakam tudi sama.
Uživaj

(odgovor članu Nataša31)
  Neposredna povezava do sporočila: 18
   RE: JUNIJ
23.12.2005 17:52:51   
Nataša31
Bojka!

Očitno sem res prva, če je to bilo brcanje moje pikice. Danes zvečer bom zagotovo pozorna, je pa res da sem se včeraj med vožnjo umirila, pa nekaj sem pela, ker je bila ful dobra muska na radiuuser posted image ! Joj, pa to je super!!!!Poročam naslednje dni, če bomo spet kaj čutili. kaj pa glede na mesto brcik, misliš da je to to? Vem, da imaš eno pikico že doma, tako da si že 'veteranka' kar se tega tiče, verjetno.
No punce, se beremouser posted image !
Jutri pa vstopimo že v 18teden, jupi!!!!
Taška
16t6/7

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 19
   RE: JUNIJ
23.12.2005 23:45:48   
rozi81
Punce še ena k vam je fouš. Jst sm letos junija rodila pa bi šla takoj še enkrat. To je neki tok lepga joj, joj, joj kok sm vm fouš. Ste pa bol pridne kot mi lani. Smo ble ene izmed najbolj lenih. Mislim na junijke. Jst sm mela PDP 26.6.2005 in sem rodila točno na rok, drugeče pa sm našo mačo začutila 22. januarja ko me je 3X tako močno brcnila da jo je začutil tudi njen očka.

Punce uživajte pa čimlažji in čimhitrejši porod vam želi, aja pa lepe praznke pa srečnga pa zdravga pa.....

Lp S

(odgovor članu Nataša31)
Neposredna povezava do sporočila: 20
   RE: JUNIJ
24.12.2005 12:37:50   
Erdbeere
No tkole Bojka pa Nataša, če vidve bereta samo odgovore od sebe ampak sem ze kar nekaj časa nazaj napisala, da sem ze čutila brcike, tako da mislim, da sem med junijkami jaz prva

pa lep pozdrav od najsrečnejše user posted image

(odgovor članu rozi81)
Neposredna povezava do sporočila: 21
   RE: JUNIJ
24.12.2005 14:13:36   
Nataša31
Erdbeer, ne zameri! Zdej ko smo na novi strani. sem že ogromno pozabila kaj točno smo pisale na temi junijke in kaj se je dogajalo! Pa saj je konec koncev vseeno katera je prva, saj to ni tekmovanje, a ne? Vsaka zase je vesela, ko začuti gibe svoje pikice, mislim pa če jih čutiš čisto čisto prvič je občutek božanski!
No mi smo včeraj vstopili v 18.teden, včeraj ko sem kihnila sem spet čutila par brcikuser posted image ! Zakaj pa se na začetku brcike čutijo šele zvečer?morda katera ve?  Pišem diplomo, jo moram oddati do konca januarja, tako da se mi že mudi s pisanjem.
uživajte punce in srečen božič!
Taška
17t

(odgovor članu Erdbeere)
Neposredna povezava do sporočila: 22
   RE: JUNIJ
24.12.2005 15:55:40   
Erdbeere
Ma sej ni panike Nataša, samo je pa res, vsaj tako pravijo, da v drugi nosečnosti začutiš rcike prej kot v prvi nosečnosti.....sem pa jih čutila že malo po 15.12. in se mi je zdelo zelo zelo kmalu....samo se pa ponavlja, tako da to je to

Zakaj zvečer?? No ja sej ni da jih čutiš samo zvečer, samo čez dan nisi toliko pozoren na to in zato jih zvečer ko se umiriš čutiš, ker običajno kar čakaš a bo kaj al ne bo, bodo pa vedno močnejše in pogostejše, tako da drage junijke še malo potrpite pa jih bomo vse čutile naše zlate user posted image , boste videle vse bomo v devetih nebesih

pa lep božič tudi od mene zdaj pa letim nazaj pospravljat

(odgovor članu Nataša31)
Neposredna povezava do sporočila: 23
   RE: JUNIJ
26.12.2005 19:13:02   
Nataša31
Punce!
Kaj je zdej to? A smo se čisto polenile? Sej vem, prazniki so. Smo že čisto med zadnje padle, tako da nas malo pomikam gor.
Objavljam da je naša pikica pričela redno brcatiuser posted image ! Prvič je brnila v četrtek, pa nisem čisto vedela če je to to. sem mislila, da bo bolj po očiju, ki ima 'črnogorske' navadeuser posted image ..Od takrat pa kar vsak dan bockamo mamo na levo stran. Še posebej je jezen/jezna če kihnem, takrat jih dobimuser posted image . Drugače pa sem OK. Malo se pazimo prehladov, pijemo veliko vitamina C (imam stiskalnik sadja - super zadevca). bodoča babi komaj čaka, da greva v četrtek v Avstrijo po nakupih. zDAJ si pa res moram kupit nosečniške zadevce - 1-2hlače, nujno še en modrc za spanje pa enaga za podnevi, pa kakšno majčko. V Toys'r'us pa gremo itak pogledatuser posted image !
No takole, bodoči očka dela, tako da sem do petka sama pri mami. Me že kar dajejo hormoni, ker ga pogrešam. Danes sem preden rečeš keks, že jokala. Ja, to je ljubezen.
sam še nekaj glede ene nosečniške. A je res, da će te peče zgaga bo imela bebika ful lask? Mene še nič in upam da me ne bo, ampak sva bila oba z mojim ob rojstvu čupava da so nama mogle babice v porodnišnici s fenom sušit laskeuser posted image user posted image .
No pa sem se razpisala, javite se kaj in čim lepše praznujte praznike!
lp
Taška
17t2/7

(odgovor članu Erdbeere)
Neposredna povezava do sporočila: 24
   RE: JUNIJ
27.12.2005 8:17:34   
Anonimen
Hmmm, glede zgage in lask. Prvič slišim za to nosečniško. Ampak če pomislim na našo prvo pikico, ki je prišla k nam vsa čupava, mami pa je imela kar velike probleme z zgago...bo držalouser posted image . Pa še ena naša iz porodne sobe glede lask. Naš bodoči ati se je v času nosečnosti vedno hecal, da če naša bebica ne bo imela črnih lask, bo imel v žepu za vsak slučaj sprej (on je namreč čisto črn). Smo se presmejali na ta račun. In potem v porodni, ko babica reče:  tako, glavica z zelo črnimi laski se že vidi, zdaj bo pa treba še par popadkov predihat brez potiskanja (zame najhujši del poroda), naš ati kot iz topa izdavi: aha, pol pa ne bo treba sprejat. Babica in zdravnik sta se samo spogledala, midva pa v smeh. No, takrat smo dobili princesko s čisto črnimi laski, imeli smo tudi obrvi in bili....ah, prelepi.
Kar se tiče brcik. Mene vsake toliko prav panika zagrabi. Ma sem čudna. No, na začetku me je na nosečnost spominjala grozna slabost. Tako da nisem mogla pozabit na nosečnost. Potem je minila, sem se nekaj časa veselila, zdaj ko je šla še utrujenost in je vse tako, kot je bilo pred nosečnostjo....pa kar nekaj iščem. Da me zopet spomni da v meni raste prečudovito bitjece. Vsake toliko časa me kar zagrabi strah. Nobenih znakov. No, takoj po novoletnih praznikih imam pregled, bitje srca me bo zopet za nekaj časa pomirilo. Potem pa bomo verjetno tudi mi začutili kak udarec, da me malo spravi v reduser posted image .
Punce mejte se. Jaz sem pridna v službi, upam da ve uživate doma.

(odgovor članu Nataša31)
  Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2 3 4 5   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2 3 4 5   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





Pregled nuhalne je priporočljiv za vse nos...
S presejalnim pregledom nuhalne svetline v času od 11. do 14. tedna nosečnosti lahko licenciran ginekolog odkrije veliko...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!




Plenice.
пеперутка16

Kdaj ste otroka začeli odvajati od plenic?