|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   senčnik za na voziček abc design
24.4.2006 16:06:21   
chips
Imam voziček ABC Design Sinus 3 pa sem bila v Baby Centru da bi kupila senčnik oz. marelico za na voziček in nobena ne paše gor ker imajo vsi senčniki tako majhne oprijemke . A mi lahko katera pomaga?? Rabim jo pa nujno .Sma šle sedaj 2X na sprehod pa sem jo namazala s kremo proti soncu pa jo je kr malo že opeklo.
Hvala.LP



_____________________________

6.11.2005 ob 13:04 se je rodila najina princeska TEA!!
23.8.2007 ob 11:13 se je rodil najin princ NIK!
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: senčnik za na voziček abc design
24.4.2006 19:59:45   
anitaz
Mi imamo Sinus 4, pa so jo imeli. Aja-ima pa tudi zelooo širok oprijem za marelco. Pa res čudno da je ni. user posted image  Pejt še v Leclerca pogledat...tam imajo tudi vse možne marelce.....mogoče pa jo najdeš.

(odgovor članu chips)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: senčnik za na voziček abc design
24.4.2006 22:45:46   
pety78
Glih prej sem jo kupila v Baby centru v hali A. Od Peg Perega. Paše, pa še fajn temno plave barve je in mehka, kot blago od vozička. user posted image  Hitro pojdi iskat, ker jih ni bilo več velik.

_____________________________



(odgovor članu anitaz)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: senčnik za na voziček abc design
26.4.2006 11:52:28   
mujcek
jaz sem ravno včeraj v MB v baby centru iskala senčnik za ABC Design in so rekli, da jih tam sploh več ne bodo imeli, ker je bilo preveč reklamacij. Kupila sem od peg perega in paše na voziček, j pa kar drag, skoraj 6.000 user posted image

(odgovor članu pety78)
Neposredna povezava do sporočila: 4
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Izračun vibracije otrokovega imena po nume...
Izbrati pravo ime za otroka je izjemno težka naloga. Če želite, da ima ime vašega otroka vibracijo, ki bo odsevala njego...
Astrološko znamenje otroka vam pove, kako ...
Razlog zakaj nekateri dojenčki spijo kot polhi, drugi pa spravljajo neprespane starše na obrate, je tudi v astrološkem z...




Dudica.
пеперутка16

Do kdaj je imel vaš otrok dudico?