|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Preveč plodovnice
8.5.2006 19:23:08   
Anonimen
Danes sem bila na 3d ultrazvoku. Ginekolog, ki mi je delal ultrazvok mi je rekel, da imam nekoliko povečano plodovnico in da naj to povem svoji ginekologinji. Mi lahko poveste kaj to pomeni? Bi rada slišala še katero, ki je imela podobno izkušnjo. Sem pa v 26t/4dni nosečnosti.
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Preveč plodovnice
8.5.2006 21:46:55   
janja 27
jaz sem imela tudi preveč plodovnice mi je g tudi povedal tam okrog 30 t ko sem šla delat presajalni test za skadkorno v nosečnosti katera je bila pozitivna in mi je rekel da je posledica sladkorne pač večja količina plodovnice na koncu ni bilo nič narobe, rodila sem v treh urah in vse je bil ok....če hočeš zvedet kaj več piši privat....

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Preveč plodovnice
9.5.2006 11:49:48   
mojsoncek
Meni je v 22. tednu G ugotovila povecano kolicino plodovnice. Zaradi tega sem hodila na kontrolne UZ preglede vsakih 14 dni. Da bi ugotovila razlog, me je poslala se na dodatne preizkave (sladkorna, ...), katerih izvidi so bili vedno OK. Tudi pri otrocku ni opazila nobenih anomalij in je bilo vedno vse v najlepsem redu. Skratka, po sestih tednih se je vsa zadeva umirila in kolicina plodovnice je bila primerna. Po besedah G, se v vecini primerov niti ne ve zakaj pride do tega in ponavadi se stanje normalizira samo od sebe.

Jaz ti predlagam, da se ne sekiras prevec in ti zelim, da se tudi pri tebi stanje cimprej normalizira.

lp

(odgovor članu janja 27)
Neposredna povezava do sporočila: 3
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Strah pred porodom: Ne čakaj, da mine!
Če tvoje misli glede poroda spremlja strah, mu odprto prisluhni. Prinaša ti darilo. Sporoča ti, da je porodna izkušnja z...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!




Vrtec.
пеперутка16

Hodi/jo vaš/i otrok/ci v vrtec? V kateri?