|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Kako z enoletnico v morje?
12.5.2006 10:35:23   
Anonimen
Kako se kopajo vaši enoletni otroci, kadar ste na morju?

"Plavajo" v morju (v šlaufu?) ali natočite vodo v bazen na obali? Kako toplo naj bo morje & koliko časa so lahko v njem? Ker je voda slana, koža pa nežna....

Kakšne igrače imajo radi na morju? Hvala za vaše izkušnje; ne bi rada nosila celega kupa igrač....user posted image
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Kako z enoletnico v morje?
12.5.2006 10:41:25   
Marogica
Mi enoletnika oz. 14 mesečnika takrat nismo dali v morje, ker smo poskusili, pa je zajokal. Tako smo mu namakali nogice, drugače smo pa natočili vodo v mali bazenček, da se je fajn segrela. Tam pa ni bilo problemov, je užival. Sicer ne na obali, temveč pred prikolico. Kar se slanosti in tmeperature vode tiče, je po moje od otroka do otroka različno. Najbolje, da probaš, pa boš videla reakcijo.
Igrače- to pa je poglavje zase. Čim več jih vzami, več boš imela od dopusta, če ne bo tudi enoletniku dolgčas. Pa na sprehode smo hodili, vsaki dan 2 uri (po 17. uri), drugače bi se nam vsem zmešalo. SEm poznala vsako ulico in hišo v vasici, da sem se počutila, kot domačinka. Prej pa sem v 25 letih poznala samo glavno ulico. Vse se spremeni, ko so otroci tu........user posted image


_____________________________

"Vrabec zavida pavu breme njegovega repa".
R. Tagore

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Kako z enoletnico v morje?
12.5.2006 11:00:32   
Anonimen
user posted image user posted image user posted image No ja,nisem videla problema,kako otroka peljat na kopanje.Morda,ker so rojeni na tem koncu ob morju.Že kot trimesečniki so se spoznali z morsko vodo.No,da preskočim moje že odrasle,pa preidem na vnuka.Ker je avgusta rojen,se je torej kopal v morju še pred enim letom.Imeli smo obroč,pa mu ni dišalo,lepše mu je bilo pri komu v naročju,ker se je lahko prosto gibal v vodi.
Namakal pa se je v plitvini,kjer smo običajno naredili naravni bazenček.Igračke:Ladjice,zalivalniki,lopatke grabljice,modelčki,žogica,kanglice.
Dodatnega bazena pa nikoli nismo uporabili,smo kar direkt spoznavali morje.
Koža in sol?Bolje,kot pa med zimskim časom.Slana voda je odlično zdravilo proti kožnim spuščajem.Kreme in kremice,ki jih nanašamo na kožo,da otroka ne opeče sonce,so filter in balzam za kožo.Redno tuširanje po kopanju v morju.
To je to,nič posebnega.Le eno veliko uživanje in spoznavanje morskih radosti.

(odgovor članu Marogica)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: Kako z enoletnico v morje?
12.5.2006 12:38:50   
lelaval
Če se ustraši velike vode ali je prehladna, vzami bazenček za napihnit zraven na plažo. Voda se hitro segreje. Bo sigurno užival. Jaz sem lani tako 1,5 mesečno kopala in je ful uživala.

_____________________________

V življenju sta nam dani 2 čaši, sladka in grenka: vsi moramo izpiti obe, življenje pa nam obe čaši toči nepredvidljivo.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: Kako z enoletnico v morje?
12.5.2006 13:02:32   
Mikica
Naš je bil 15 mesecev star, ko smo bili lansko leto na morju in je užival v plitvi vodi, pa obvezno so morali biti kamenčki. Smo poskusili tudi na mivki, pa mu ni bilo preveč všeč. Smo ga pa vsake toliko vzeli v naročje s sabo v globoko vodo (no, tja do prsi, da smo lahko še stali) in ja "plaval" tako, da smo ga držali za roke, on je pa veselo brcal. user posted image
Od igrač smo imeli pa lopatko, lončke (s prelivanjem vode se je kar zamotil), kanglico, plastične plavajoče živalce... pa mali šotorček za spanje (pikapolonica, ki jo prodajajo v Mercatorju).

(odgovor članu lelaval)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: Kako z enoletnico v morje?
12.5.2006 13:20:19   
Maxica
Ker sva že od 6 meseca hodila na plavanje z dojenčkom, sem mu tudi za "doma" kupila rdeč Fredov obroč in smo ga tudi na morju veselo uporabljali.

_____________________________

Sami sončki okrog mene :)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: Kako z enoletnico v morje?
12.5.2006 13:56:30   
bskrle
TA prva je bila v morju, ta druga se je morja bala in je na obali zlagala in lizala kamne.
Od igrač potrebuješ kakšne lončke za pretakanje vode in lopatko, če je kje kak pesek ali mivka.
S seboj smo imeli tudi čoln, tam je čofotala v času pripeke, ko nismo bili na plaži.
Skratka videli boste šele, ko boste tam.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Pokukajte v pravljičen svet nove trgovine ...
photo
Vrata je odprla nova trgovina Mali zakladi, ki se nahaja v spodnji etaži Emporiuma, BTC City Ljubljana.




Plenice.
пеперутка16

Kdaj ste otroka začeli odvajati od plenic?