|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   KAKANJE V PLENICE
18.5.2006 8:02:27   
mitziw
Naša triletnica je čez dan suha, le za kakanje zahteva plenico. V vrtcu noče na kahlico in se zadržuje do takrat, ko pride domov. Psihologinja nam je priporočila, naj ji pleničke ne dajamo več, tako bo punca vedela, da je čas za kakanje v kahlico. Ampak:  ponoči še vedno rabi pleničko in ko jo zvečer montiramo, punca v trenutku odpravi stvar. Kaj naj naredim??? LP
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: KAKANJE V PLENICE
18.5.2006 8:08:26   
Marogica
Pri nas je bila situacija natanko takšna, kot jo sama opisuješ. Najprej sem se še sekirala, nato pa je pediatrinja rekla, da je pač potreben čas. In tako je tudi bilo. Pa ne misli, da nismo vsega probali. Na stranišču je bil sam, pa z mano, pa z možem, pa odprta vrata, pa zaprta vrata, pa s knjigico, pa brez knjigice.... Nič ni pomagalo. Lulat ja, kakat v pleničko, kar je tudi vedno povedal.
Tudi sama sem mu rekla, da ni pleničke, pa je počakal do večera, ko sem mu jo dala. V vrtcu pa tudi ni kakal, je raje zadrževal. Pediatrinja je še rekla, da imajo eni, kot neke vrste zavoro in jim pač mora v glavi klik narediti. Mi smo na ta klik čakali do skoraj 3 let in še čez.
Kaj ti naj rečem? Ča, potrpljenje, čas, potrpljenje.......

_____________________________

"Vrabec zavida pavu breme njegovega repa".
R. Tagore

(odgovor članu mitziw)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: KAKANJE V PLENICE
18.5.2006 8:49:03   
Anonimen
Ja tudi mi imamo tak problem.Če mu nočem dati plenico,je pa histeričen jok in si jo sam poišče.Smo že poskusili,jih skrit in prepričat,da jih ne prodajajo več,pa ni pomagalo.Tudi nam je pediatrinja rekla,naj počakamo,da bo čas zrel.
Malo sem poizvedovala naokoli in so mi povedali,da so nekateri otroci to počeli tudi do petih let starosti.Naš ima pač velike probleme s kakanjem,zanj je to kazen in boleča zadeva.Stoji stiska skupaj rito inse trese ter vrešči.
Kaj storiti?Nimaš kaj,kot čakat.

(odgovor članu Marogica)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Trmast otrok
Čeprav ste šokirani, na otrokovo trmo nikakor ne odgovarjajte z jezo in kričanjem. Najbolje je, da otroku poskušate mirn...
Kako lahko tudi najcenejši avtosedeži reši...
Najboljše razmerje med ceno in kakovostjo pri izbiri avtosedeža. Naj gre za lupinico za dojenčka ali otroški sedež - var...




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?