|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Popoldan noče spat sam
25.5.2006 23:27:36   
Urška*
Ojla!

Ja, problem je v tem, da ko ga dam popoldan spat, spi cca. pol ure sam, potem sledi grozovit jok, prilaufam v sobo, se vležem zraven, one se skobaca na mene in spi dalje.user posted image  Kriza! Ne morem ne skuhat do konca, ne pospravit do konca, nič... In če se slučajno vstanem ko zaspi nazaj, se po 2 minutah zgodba ponovi. Čuti, da me ni zraven in se spet zbudi. Če pa jaz zraven njega ostanem, pol pa spi tudi 3 ure.

Ima kdo kakšen nasvet? Če pa ni naspan, je pa pol blazno tečen popoldan. To pa mi ne odgovarja, ker itak spet  nič ne naredim. No, to traja že več kot dva meseca.

help

_____________________________

Moje srce je zorelo z vsakim dnem,
ko je v mojem trebuhu zorelo dete.
Devet mesecev traja,da dozorita tako mati
kot otrok.
(Kim Vallone)
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Popoldan noče spat sam
26.5.2006 9:37:00   
Dejča
Pri nas je zgodba malo drugačna, vendar prav tako ne ravno rožnata - naša user posted image  čez dan sploh noče iti spat, pa čeprav je fuuuuuuuuuuuul zaspana - vedno jok in stok (zvečer zaspi brez problema - sama v svoji sobici že od samega začetka). Čez dan brez joka zaspi le v vozičku in avtu. Tudi če bi se v sobici ulegla zraven nje, ne bi pomagalo - drla bi se kot jesihar - pa tega nismo nikoli prakticirali. Ko se še ni postavljala na noge, sem jo pustila, da se je nekaj minut jokala, potem je pa tako zaspala. Zdaj pa tudi to ni več mogoče, saj stoji na nogah, se drži ograjice in tuli. user posted image
Tako da ti pametnega nasveta ne znam dati, še sama bi rabila kakšnega. Na srečo pa vsaj noč prespi v enem kosu in to po 10 ur skupaj.

(odgovor članu Urška*)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Popoldan noče spat sam
26.5.2006 10:36:28   
karmy
moj je bil tud tak... pa je enkrat moja mama tetra pleničko sušila tam na posteljici pa jo je povleku dol in je spal z njo skor 2 leti..zdaj je pleničko zamenjal za svojo najljubšo plišasto igračko... mogoče bo to uspelo? 

_____________________________

~Ladies, if a guy ever tells you, he wants to cover you from head to toe in honey, and lick it all off inch by inch, that's the man who hasn't done it before. ~ Love you CT ~

(odgovor članu Dejča)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: Popoldan noče spat sam
26.5.2006 12:43:46   
dana
Naš je star 15 mesecev in spo opoldansko spanje na najini postelji, ker če ga dam v njegovo posteljico bi sicer spal dobre pol ure (kar je premalo ker hodi samo enkrat spat) in je potem celo popldne tečenuser posted image , če spi pa v najini postelji pa traja to spanje včasih tudi 2 uri. Nima pa nobene tolažilne igrače ali cunje, glavno da ima dudo.

Jaz sicer ne vem zakaj je tako, ampak predvidevam, da se čuti bolj varnega ko vonjauser posted image  najino posteljnino, blazine, ne vem, si ne znam razložiti.

Urška ne vem kaj naj ti svetujem, probej s kakšno igračo, cunjo, da jo bo imel pri sebi. Kaj pa duda ?

dana

(odgovor članu karmy)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: Popoldan noče spat sam
26.5.2006 21:51:18   
puncica
Pri nas je bilo popolnoma isto, punčica je spala če je bil kdo zraven nje tud po 3 ure, drugač pa max. pol ure, se je zbudila in jok, potem pa zraven ležiš in ona lepo spi. Hmmm rešitve ni bilo, še danes je kdaj tako, včasih spi uro pa pol v kosu, drugič se zbudi po 15 min.Jaz mislim da bo enkrat to prerastla in s tem se tolažim. Se mi zdi da je z vsakim dnem boljše, no ne ravno dnem, na pol leta pa sigurno. Še danes pa mora obvezno ponoči (al je to 1 ali 3 ali 5 zjutraj) k atiju v posteljo.

Kaj ti svetovat, nimam pojma mogoče da se bo s časoma situacija izboljšala. Pri nas ni nobena ninica, ne plenica, ne igrače, ne une fensi igračke, ki pojejo pomagal. Tolažim se s tem da bo že prerastla.


_____________________________

Zunanji svet je le odsev sveta, ki ste ga ustvarili v svoji notranjosti.

(odgovor članu Urška*)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: Popoldan noče spat sam
26.5.2006 22:57:51   
Urška*
Ja, naš noče niti nobene plišaste igrače, niti pleničke, duda je obvezna, ampak  očitno ne zadostuje.

Jah, sem mislila da obstaja kakšen recept, pa bomo očitno samo čakali kdaj bo  to minilo.user posted image

Hvala vsem za odgovore.user posted image

_____________________________

Moje srce je zorelo z vsakim dnem,
ko je v mojem trebuhu zorelo dete.
Devet mesecev traja,da dozorita tako mati
kot otrok.
(Kim Vallone)

(odgovor članu puncica)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: Popoldan noče spat sam
26.5.2006 23:00:20   
Urška*
Aja, dana, moj itak spi pri meni na zakonski pojstli že  skoraj od vsega začetka. Samo to je že drugi problem , ki se ga nekako otepam. Mogoče je pa glih tu problem, kdo ve? Bom še probala kaj narest glede tega pa bomo vidli.

user posted image

_____________________________

Moje srce je zorelo z vsakim dnem,
ko je v mojem trebuhu zorelo dete.
Devet mesecev traja,da dozorita tako mati
kot otrok.
(Kim Vallone)

(odgovor članu Urška*)
Neposredna povezava do sporočila: 7
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Pravice iz naslova krajšega delovnega časa
photo
Eden od staršev, ki neguje in varuje otroka do tretjega leta starosti, ima pravico delati krajši delovni čas, ki pa mora...
Kako lahko tudi najcenejši avtosedeži reši...
Najboljše razmerje med ceno in kakovostjo pri izbiri avtosedeža. Naj gre za lupinico za dojenčka ali otroški sedež - var...




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?