|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Ko odide
1.6.2006 18:52:39   
Anonimen
Lepo prosim,če mi pomagate predvsem tiste, ki vas je partner zapustil z majhnim otrokom.Meni se je to zgodilo v teh dneh.Vzrokov ne bom govorila.Rada bi se samo spravila k sebi in začela na novo. Imam 5 mesecev staro punčko,... Ob pogledu nanjo se mi trga srce!
Kako ste to premagovale in premagale? Kaj ste počele, kako ste si pomagale? Kako zdaj tečejo stvari ko je nekaj časa minilo?
Mal mi povejte svoje izkušnje lepo prosim,...
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Ko odide
1.6.2006 19:28:17   
dory
Ne razmisljaj prevec zakaj,kako,kako bi bilo ce....to je negativna in destruktivna energija....misli izkljucno nase in svojo malo puncko in bos videla,da ti bo uspelo....cez cas bodo to le spomini..

drzi se...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Ko odide
1.6.2006 20:54:08   
sanasan
nisem sicer bila v tvoji situaciji ampak v kritičnih trenutkih me moja princeska vedno napolni z energijo, ko jo pogledam, vem, da bom vedno že zaradi nje vse zmogla... in nepogrešljive prijateljice...če imaš vsaj eno dobro, se poskušaj čimveč pogovarjati z njo, spravi vse svoje slabe misli iz sebe, opri se na ljudi, ki so ti blizu, ki jim resnično zaupaš...če jih nimaš, pa poklepetaj z namiuser posted image ... mislim, da je tu na forumu kar dosti žensk, ki so precej dale skozi.... pojdi med ljudi, da si nabereš energije in odženeš temne misli, kolikor se le da... verjetno pa boš imela tudi polno dela s punčko, ki te najbolj potrebuje... pošiljam vama eno user posted image , ki naj vama prinese čimveč sreče!

(odgovor članu dory)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   [Brisano sporočilo]
1.6.2006 20:59:03   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: Ko odide
1.6.2006 22:41:03   
natalia
on je na slabšem, ne ti. ti nisi ostala sama, punčka bo vedno ostala ob tebi in ti si tu zanjo, da ji nudiš varno zavetje in vso tvojo ljubezen. bodi trdna, pojdi z optimizmom naprej, čimvečkrat pojdi v družbo, pozabi na nulo, ki se je nekoč imenoval očka.

vedi, z vsakim novim dnem ti bo lažje.

lp

_____________________________

V našem kraljestvu domujeta princesa Eva in mali naslednik Žiga!

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: Ko odide
2.6.2006 9:18:00   
Anonimen
 V tej situaciji,ti ne prostane drugega,kot iz sebe potegnit vso moč in živet dalje.Če le imaš podporo iz strani staršev,toliko bolje.Vem,da si z moralo na tleh,bo še nekaj časa trajalo,pa tudi minilo.Optimistično naprej!!!
Daj času čas,da prinese svoje in tudi kaj pozitivnega.Saj bo šlo boš videla.
Pa srečno!!!!

(odgovor članu natalia)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: Ko odide
2.6.2006 14:11:19   
Gina
Zelo odvisno, kakšen tip človeka si. Jaz sem to grozo preživljala ob možu, ki me je varal, jaz pa v resnici nisem imela dosti možnosti, kam iti in sem dve leti pripravljala teren, hkrati pa mi je bilo res hudo, zaradi nastale situacije. V tistem času sem morala to dati ven. Ogromno sem bežala k prijateljicam, ker s sorodniki nisem imela tako globokih odnosov, da bi lahko zelo na dolgo in široko razpredala o vsem. Ure in ure sem se pogovarjala po telefonu. Popoldne sem hodila kar z otrokoma na obiske. Ljudi, ki so me obsojali ali ne-razumeli, ker so verjeli možu, sem se enostavno izognila ali pa jim povedala še svoj pogled na kratko. Meni je bilo s tem lažje. Če te nekdo razume in te podpira, postane življenje mnogo enostavnejše. Imaš nek steber, ki podpira tvojega, tisti hip malo razmajanega. Ti si moraš ta steber nekje najti, odvisno kake sorte si. Mogoče je zate steber to, da o tem sploh ne razmišljaš, da pustiš času čas, mogoče je tvoj steber šport, dokazovanje na drugih področjih, ali umetnost, ali zabave, ali kaj vem kaj. Aja, jaz sem imela v tistih časih problem, ker načeloma vedno v življenju vidim vse lepo. Grde stvari zbrišem iz možganov. In tako sem nekaj časa videla vse preveč lepih reči, ki so se nama z možem v skupnem obdobju zgodile. Take misli se me spravile kvečjemu v jok in pomilovanje, zato sem se zavestno začela vsakič, ko so me te misli preplavile, spominjati vsega hudega, kar mi je naredil. ZAVESTNO sem to delala. In potem ni bilo več joka, amapk samo še jeza. Čim si pa jezen, pa si sposoben stvari peljati še na višji nivo, in to je dejavnost. Sposoben si začeti nekaj premikati, da ti bo lepše. Nehaš se pomilovati, ampak začneš ustvarjalno razmišljati, kaj ti je storiti, da ti bo boljše, lepše. No, jaz sem take sorte. Meni je to pomagalo. Po dveh letih sem se odselila in takrat sem bila popolnoma pomirjena s svojo situacijo in srečna.

Boš videla, minilo bo to obdobje, samo v roke se je treba vzet. Vse lepo ti želim.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   RE: Ko odide
6.6.2006 16:29:52   
tehnofil
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen
Mal mi povejte svoje izkušnje lepo prosim,...

Predvsem ne išči odgovora na ZAKAJ in KAJ bi morala narediti drugače. To te vleče nazaj, odgovora pa ne bo. Vsaj takšnega kot bi si ga človek želel.

Gre tudi za spremembo v rutini. Miniti mora določen čas, da postane tvoje sedanje življenje "rutina" in potem ne boš več tako zelo čutila spremembe.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   RE: Ko odide
6.6.2006 16:45:50   
karmy
ne misli, da ne boš mogla sama vzgajat otroka, ker je zelo veliko samohranilk, ki to zmorejo.. če imaš vsaj kakšnega ki bi ti popazil tamalo da poiščeš stanovanje, in da se spraviš vsaj za silo k sebi... ker mala bo zaznala če si napeta, in ti bo z tem sporočala preko več joka in nejevolje kot ponavadi...

držim pesti...


_____________________________

~Ladies, if a guy ever tells you, he wants to cover you from head to toe in honey, and lick it all off inch by inch, that's the man who hasn't done it before. ~ Love you CT ~

(odgovor članu tehnofil)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   RE: Ko odide
6.6.2006 21:32:59   
Anonimen
Najboljše je res, na začetku, da se čimbolj zaposliš. Jaz sem 5 krat na dan čistila stanovanje cel mesec- je pomagalo.

Kot je rekla Gina: zavestno razmišljati o slabih spominih, lepe spomine potisniti nazaj v podzavest. Vem, psihiater bi se zgražal, ampak deluje.

Bistvo je pa, da čas naredi svoje!! Čez mesec dni boš že ful bolj močna!!

Pa ne počuti se krive zaradi hčerke, če boš kakšen dan zelo slabe volje- saj si tudi ti samo človek!

Ob majhnem otroku pa gre prebolevanje res lažje: toliko je prečudovitih trenutkov, da enostavno ne moreš biti črnogled tudi če bi hotel.

Drži se mamica

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 10
   RE: Ko odide
11.6.2006 20:43:12   
Anonimen
Jaz sem že skoraj pet mesecev sama, pa mi še zdaj ni čisto dobro. Za otroka se z mojim bivšim nisva nikoli odločila. On ima odraslega sina, jaz pa nisem nikoli imela posebne želje po otroku. Zdaj si večkrat mislim, da bi lažje prebolela, če bi imela malo pikico.
Ker sem že v letih, mislim, da ne bom nikoli imela otroka.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 11
   RE: Ko odide
11.6.2006 22:13:59   
Anonimen
Moji ringarajevciuser posted image ! Hvala vam za te vrstice.Ko mi je najhuje grem prebrat vse od začetka do konca.
Res vam hvala, upam da mi uspe in da se z pikico postaviva na noge in začneva znova.
Aja, če vam ni odveč še eno vpršanje bi imela: Kako ste se pa kaj za obisk otročka/ov dogovorile (kolikokrat, kje,ali ste bile zraven,...)? Namreč moja punčka je tako občutljiva, da niti pol ure ne zdrži pri drugem človeku, pa naj bo to moja mama,ali kdo drug.Včasih se niti pestvat ne pusti drugemu,čeprav sem jaz zraven.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 12
   RE: Ko odide
12.6.2006 11:24:55   
sanasan
jaz bi mu glede na starost pikice dovolila le v moji prisotnosti, koliko časa in kako pogosto, je verjetno odvisno od vajinega urnika...aja, pa ne bi mu dovolila, da ruši otročkov urnik ter prihaja kadar se mu zazdi...verjetno pikica že ima nek svoj ritem... naj se vama prilagodi!

pozdravček in čimveč sončnih dni tebi in tvoji pikici!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 13
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Smo po 35. letu res prestari za nosečnost?
Ne želite otroka po 35. letu? V redu, ampak ne recite, da ste stari! Razlogov, zakaj imeti otroke po petintridesetem, je...
Nosečniška zgodba: Zakomplicirano do konca
Po perfektni nuhalni svetlini se odločim, da grem še na zadnjo vožnjo z motorjem. Končala se je veliko prej, kot sem nač...
V naročju je otrok večinoma v nepravilnem ...
Ali veš, da večina staršev zelo pogosto nosi otroka v naročju v nepravilnem položaju? Ali veš, da je lahko ta zelo škodl...
5 glavnih nalog vsake družine
Katere so tiste glavne naloge, ki jih mora opraviti zdrava družina? Pa ni važno, ali gre za tradicionalno družino, samoh...
Otroški dodatek v letu 2024: izplačila in ...
Otroški dodatek je dopolnilni prejemek za preživljanje, vzgojo in izobraževanje otroka. Pravico do dodatka imajo družine...




Dojenje...
пеперутка16

Do kdaj ste dojile?