|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   ah, ta denar
5.6.2006 13:08:50   
Anonimen
lani, ko sva si s fantom začela urejati satnovanjski problem, mu je njegova babica dala 300.000 sit. denarja nisva hotela vzeti in je bila užaljena. rekla je, da je sedaj on na vrsti ( je najmlajši od vnukov), da je dala vsem in da dobi najmanj, ker več nima. Oba sva bila v zdregi, da je sploh kaj rekla. Potem je povedala, da si je ena hčerka (fantova teta) sposodila pred 10 leti 1.300.000,00 in da ji še vedno ni vrnila, da pa ve da tega denarja nikoli ne bo več videla in da je njena hčerka od vseh dobila največ. Po pregovarjanju, da imava oba službo in da zato delava, da si bova sama ustvarila dom, je potem dala denar najinemu otroku.
in v čem je problem? ravno ta teta in sestrična od fanta zdaj norita, da kak mu je  dala denar, da bi mogla vsem vnukom dat in da je moj hodil jamrat k babici za denar, da je materialist, pa kaj vem kakšne neumnosti še. nič od tega ni res. nikoli se z babico nismo pogovarjali sploh o tem koliko morava dati za stanovanje ali opremo, še najmanj pa o tem, da bi hotla denar. Je pa sestrična bila tista ki je hodil k njej fehtarit. to nama je povedala babica in je rekla, da od začetka ji je dala pol, pa več ne, ker je na obisk prišla samo po denar. Še midva sva bila enkrat pri njej, ko je sestrična prišla gor in je rekla da rabi za 'sendvič', ker je šla na neko potovanje. problem je tudi v tem ,ker je babica takrat dvignila milijon in sedaj mislita ti dve, da je to dala fantuuser posted image . babica, pa je rekla da ne smeva nikomur povedat koliko je dala, da vejo koliko je dvignila, ne pa koliko je dala fantu. In sedaj je cel hudič. ja pa še to. Pravita, da babica takrat ni bila razsodna ko mu je dala denar.
No in midva sedaj razmišljava, da bi vsakemu bratrancu in sestrični dala del tega denarja, da imava pol mir.
Mater, kdo je  user posted image  materilaist? Nikoli v življenju niso ničesar ustvarili in komaj čakajo, da babice ne bo, da si razdelijo kar bo ostalo. ker so do nekega premoženja prišli samo z dedovanjem, to so pognali, sedaj bi pa bilo dobro, da bi babica šla na oni svet, ker jim primanjkuje denarja.
Pozabila sem povedat, da je babica takrat napisala oporoko in delež napisala na fanta. oporoko je dala drugi hčerki, ki ji je zaupala in so oporoko uničile, ker je on dobil že dovolj. Vsem je povedal, da ga to sploh ne moti, da naj delajo kaj hočejo. da on on dela in vse kar ima si je sam zaslužil, da se je temu deležu itak hotel odpovedati, da bi ga dobila ta sestrična. in so ga samo čudno gledali. Na koncu mu je še setrična rekla, mali pa ne bit taki materialist. pa ji je odgovoril, ne bom večuser posted image user posted image user posted image .
Ma, res so si bogiuser posted image  
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: ah, ta denar
5.6.2006 13:15:06   
Anonimen
lahko samo rečem, da se mi takšni ljudje smilijo, ker vidijo samo kje bodo kaj dobili..


kar se tiče pa da bi vidla tisti denar razdelila še z drugimi, pa vama močno odsvetujem... zakaj?? prvo kot prvo, ga je dala vama, ne drugim.. drugič pa tud zato, ker bodo potem mogoče še kar hodili in fehtali.. gobcev jim pa itak ne bosta zaprla..-karkol naredita..

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: ah, ta denar
5.6.2006 13:18:28   
srki
Jaz samo lahko rečem, bravo za tvojega fanta, da tako razmišlja in da v bistvu oba gledata v to smer, da si bosta vse sama porihtala. Sicer takih kot sta vidva ni dosti in sprejemajo vsak denar. Vidva pa bosta znala to cenit, kar si bosta sama prislužila, ostalim pa bo vse babica financirala, ampak tudi babice enkrat ne bo več....kaj pa potem? Mogoče bodo pa oni začeli vaju fehtarit,user posted image ker babičinega denarja sploh ne znajo prav razporedit.

Pa saj veš, kako pravijo: Žlahta, strgana plahta. Bodita fajn še naprej, ustvarjajta ne svojih žuljih, to bosta kasneje tudi znala cenit, oni pa....Na njigovo "ugibanje"  o tem koliko vama je babica dala, se pa požvižgajta oz. kar naj jih malo muči foušarija.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: ah, ta denar
5.6.2006 14:26:52   
mojamura
sledeče....povejta svoji žlahti, ja babica nama je dala milijon---pa kaj?? a ste nevoščljivi, ste fauš???....ste zeleni od zavisti??? kar bodite!

Pa jihh lepo daš na ignor, pa je....delaš se kot da jih ne čuješ. če postane nevzdržno, se žlahte izogibaš kot sifilisa.user posted image

_____________________________

Assumption is mother of all fuc*k*ups.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   [Brisano sporočilo]
5.6.2006 14:30:26   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: ah, ta denar
5.6.2006 14:35:35   
Anonimen
Babica se lahko odloči, kakor želi, pa če je to komu všeč ali pa ne user posted image  user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: ah, ta denar
5.6.2006 14:51:09   
Maleal
Če se je babica tako odločila in dala denar vama potem naj tko ostane.Zakaj bi davala dnar žlahti-ust ji s tem nebi zaprla.
ŽLAHTA JE RAZTRGANA PLAHTA.user posted image

_____________________________

Ne išči nekoga, ki je popoln.
Ljubi nekoga, ki ni in ga naredi popolnega s svojo ljubeznijo.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   RE: ah, ta denar
5.6.2006 14:57:29   
BLAŽIKA
Da nebi kaj dala vstran tem podležem. Kar sta dobila od babice koristno uporabita ker z tem da denar razdelita nebosta rešila problema foušije samo več še je bo.user posted image user posted image

_____________________________

Moja punčka je moja največja sreča.

(odgovor članu Maleal)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   RE: ah, ta denar
5.6.2006 17:15:54   
karmy
ja.. če boš dala polovico denarja njim bodo več in več zahtevali od vaju... ti pravim da bodo težil sto na uro.... kaj sto na uro..paraziti bodo ratal in začel teb hodit po denar za "sendviče" .... vsakdo bi rad meu financ ministra... sm k ga skor nima noben, morjo it delat... izsiljeval bodo dokler se jim boš pustila.. na hitro jim zapri gobce, z tem da jih popolnoma ignoriraš..tvoja babi pa tudi... sej bodo zgubili veselje..boš vidla... popolna ignoranca pa bo... aja.. pa naj tvoja babi ustanovi nekakšen sklad oz. pravila, kaj morajo delat dediči če hočejo dobiti denar po njeni smrti... user posted image al pa naj da tist denar v dobrodelne namene ....uff..i would do that.. i would like to see thier faces... user posted image

_____________________________

~Ladies, if a guy ever tells you, he wants to cover you from head to toe in honey, and lick it all off inch by inch, that's the man who hasn't done it before. ~ Love you CT ~

(odgovor članu BLAŽIKA)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   RE: ah, ta denar
5.6.2006 19:46:30   
Anonimen
Hvala za vaša mnenja.
Tudi midva se strinjava s tem, kar je babica komu dala, je popolnoma njena odločitev. Dala je VSEM in ne vem zakaj sta se spravili na mojegauser posted image . Mislim, da tudi če bi jima dala denar, ne bi naredila nič, ker je njun namen samo prit do tega. Mislila sva, pač da bi user posted image  si 'opral ' iime in dokazal, da ni materialist. Po drugi strani pa, kdo sta oni dve, da bi jim karkoli moral dokazovati. Rekli sta celo, da so vsi bratranci jezni na njega. kar pa ni res in drek mešata samo oni dve. Jezni sta še ostali dve teti, ker si  po babičini smrti, ne bodo mogle veliko deliti.
babica je sedaj postala dementna in živi svojo mladost in ne moreta izvleč iz nje KOLKO je 'zapravila' za user posted image . In to ju najbolj žre. Sva pa že vse dala na ignor in verjetno, ko babice enkrat več ne bo se niti videli ne bomo.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 10
   RE: ah, ta denar
5.6.2006 21:12:46   
snorlax
Ja, pri denarju se pa vse konča. Sva dala to skoz, ko je umrl tast. Cela moževa žlahta je govorila, koliko denarja je moj dobil in da hočejo oni tudi, v resnici pa je denar podedovala tašča, midva pa sva plačala vse stroške pogreba, sedmine, spomenika..... Žalostno.

Denar obdržita. Iz lastnih izkušenj ti povem, da si s tem, da jim razdelita denar, ne bosta oprala svojega imena. Denar bodo vzeli, svoje pa trobili in si mislili naprej. Glejta na sebe in jih dajta na ignore.


_____________________________

LANI: - 18 KG

LETOS: ????

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   RE: ah, ta denar
6.6.2006 0:45:28   
Anonimen
Dokler ni zdravniško dokazano, da je babica opravilno nesposobna, lahko s svojim premoženjem počne natanko tisto, kar ji srce poželi. Ja - srce, in ne pamet.
Njena odločitev je, komu podari svoje premoženje v času življenja. Morebitni bodoči potencialni dediči nimajo pri tem nič. Vse, kar lahko naredijo, je to, da predlagajo obisk psihiatra, ki bi preveril babičino psihično stanje. S čimer pa se mora babica strinjati. Če se ne, so pač "zviseli". Kot potencialni dediči nimajo popolnoma nobenih pravic, dokler dediči dejansko ne postanejo. Ni šans, da vložijo kakšno tožbo ali zahtevo za to, da se babici prepove razpolagati z njenim premoženjem in to z razlogom, ker "uničuje" morebitno bodočo dediščino. To bi bil pravni čudež - pa še zakonsko neveljaven, povrhu vsega.
Dosežejo lahko samo to, da se babici določi skrbnika, ki pa je kazensko in materialno odgovoren za upravljanje z babičinim premoženjem. Premoženje mora ostati enako ali pa se mora povečevati. Zamnjša se lahko samo za babičine lastne potrebe, kar pa mora skrbnik mesečno pisno dokazovati CSD-ju. Če se karkoli ne ujema - ja, v tem primeru pa "potencialni dediči" lahko tožijo skrbnika, da je on kriv, ker je uničil babičino premoženje. In skrbnik jim mora to škodo povrniti še v času, ko je babica še živa. Po njeni smrti pa sploh. In ko babica umre, skrbnik ne postane dedič premoženja. Dediči so še vedno zakonsko določeni.
V vašem primeru torej - ko jih jeb*, pogrizejo naj se od foušarije!

(odgovor članu snorlax)
  Neposredna povezava do sporočila: 12
   RE: ah, ta denar
27.6.2006 8:22:23   
Anonimen
Punce, jaz ne morem verjeti, da je možno, da obstajajo takšni user posted image norci. Nekaj časa je zaradi tega denarja bil mir. Verjetno zato, ker se fant ni nič slišal ali videl s sestrično in teto.
Včeraj pa kliče 'tašča' in fantu pravi, da ti dve širita laži o naju. In ker je mojuser posted image  popizdil, je poklical sestrično in ji rekel, da njega in njegove družine ne vidijo več. Pol je še isto povedal teti in ta mu je rekla, da si njega in njegovega otroka želi videt, mene pa ne!!!!! In je bil čist v šoku, da kaj pa mene zdaj zraven meša. In je rekla, da sem JAZ babico spraševala za denar in da se je zelo spremenil odkar je z mano. Da je vse narobe odkar je prišel v to družino. Mislim, tej ženski se pa je res zmešalouser posted image . jaz svojih staršev ali babic ne bi vprašala koliko ima denarja, oz nikogar v življenju nisem, ne pa da bi njegovo babico. jaz ne vem ali je res tako zavistna, da ima user posted image  družino in da ima urejeno življenje al je pa za psihiatrijo. Sploh ne vem od kod ji takšne neumnosti. Hvalabogu jaz nisem nikoli bila sama pri babici, ampak smo bili vedno skupaj.
Pa še to. Najprej je bilo govora o milijonu, sedaj je pa 800.000 in da je to babica sama povedala. da bruhaš.

Aja, pa babica ni dementna, z njeno glavo vse štima. Takrat je nisva videla 14dni, ker je najina pupa bila bolna, one so pa rekle, da je babica 'gotova'. Če bi besede imele moč, bi babica že zdavnaj  bila na drugem svetu.

Malo sem se morala spucat.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 13
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Smo po 35. letu res prestari za nosečnost?
Ne želite otroka po 35. letu? V redu, ampak ne recite, da ste stari! Razlogov, zakaj imeti otroke po petintridesetem, je...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Hoja z držanjem za roko ni priporočljiva!
Vaš otrok še ne hodi, ima pa veliko željo, da bi ga držali za roko in bi z vašo pomočjo hodil. Fizioterapevtka, Špela Go...
Otroci, ki se zbujajo zgodaj zjutraj so ...
Se vaš malček zjutraj prebuja skupaj s petelini, ne glede na to ali je delovni dan ali vikend? Imamo dobro novico za vas...
Prvomajske počitnice so najlepše ob morju
photo
Odkrijte popolno spomladansko harmonijo v Adrii Ankaran, zeleni mediteranski oazi. Napolnite se z energijo daleč stran o...




Dudica.
пеперутка16

Do kdaj je imel vaš otrok dudico?