|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   [Brisano sporočilo]
26.9.2008 13:53:57   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Bugaboo Cameleon...
26.9.2008 14:25:36   
Anonimen
Jaz sem si ga nekaj časa ogledovala ... in sem ugotovila, da so v ZDA ful cenejši kot pri nas ... samo bi bila to edino opcija, če poznaš koga, ki gre v kratkem tja, ga kupi in mu ga uspe pripeljat v Slovenijo brez da bi zanj plačal carino, ker drugače poštnina in carina naneseta toliko, da se ga ne splača naročat od tam ...

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Bugaboo Cameleon...
26.9.2008 15:02:44   
Hope2
Mi smo vse preštudirali in so cene tam tam, s tem, da če ga kupiš v SLo imaš vsaj garancijo in ti takoj popravijo oz zamenjajo. Če pa kupiš v tujini, pol pa vse napake moraš tam urejat, v SLO ti nočejo. V ZDA so res najcenejši, vendar je ne odneseš brez carine, poštnine. Če ti nekdo pripelje z avionom, pa mora imet manj prtljage, če ne, ti dodatno zaračunajo, pa si spet na istem.

Primerjala cene tudi iz nemškega ebay-ja in imaš npr. dodatke celo tako drage kot v slo, s tem, da še pol poštnina pride in večina jih sploh noče pošiljat v slovenijouser posted image . Jaz imam prijateljico v nemčiji, ki bi prejela naš voziček in pol ona pripeljala v slo, vendar smo ga nazadnje vseeno kupili v SLO.

Tudi v angliji so cenejši, sam poštnina spet nanese.


< Sporočilo je popravil Hope2 -- 26.9.2008 15:06:58 >

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.
Zatekanje nog v nosečnosti
Pogosta nosečniška težava, še posebej v drugi polovici nosečnosti so otekli gležnji in noge. Ali lahko otekanje prepreči...




Gosta hrana.
пеперутка16

Kdaj ste pričele z uvajanjem goste hrane?