|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3 4 5   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: DECEMBER
27.9.2005 11:05:07   
GATA
Ojla,

poleg vseh zdravstvenih križev in težav, je pomembno samo to, da je pikica OK.user posted image
Drugače pa se zelo rada razteguje user posted image  tja pod rebra na desni strani. Je že obrnjena na glavo tko da mi sploh ni jasn - a ta mejhna pikica že zdej lahko tako boksa user posted image . Ker brcat tam spodaj pa po logiki ne more. No ko se razgibava je prav smešno videt ko se mi trebuh na desni strani ful dvigne na levi polovici pa kot da ga ni user posted image . Sam da bi pa otipala kaj je kje pa ne morem.

Pa lep pozdrav vsem user posted image

(odgovor članu cuma)
Neposredna povezava do sporočila: 26
   RE: DECEMBER
27.9.2005 11:55:58   
mml
Ja naša razgrajačka je bila prejšni tedne že tudi obrnjena na glavouser posted image in sedaj se lepo razteguje in tišči podplatke pod moja rebra, ampak to večinoma počne samo proti jutru, ko si očitno misli, da je dovolj lenarjenja in čas, da mama vstane user posted image .
Sicer pa moje počutje super user posted image , trenutno mi je čisto všeč, da sem user posted image  in če bi tako ostalo mi ne bi bilo nič hudega. Samo se mi zdi, da se bo z večanjem trebuha to počasi spremenilo...
Še vedno hodim na aerobiko in nimam kakšnih večjih problemov z otrdevanjem trebuha, to se mi ponavadi pojavi zvečer, ko se umirim in vležem, takrat pa počasi začutim, kako postaja cel trebuh trd, samo na srečo ne boli, tako da domnevam, da gre za Braxton Hicksove kontrakcije maternice. Sicer je pa razgrajačka aktivna predvsem čez dan, še najbolj takrat, ko jaz kaj počnem ali s kom čvekam...skratka družaben otrokuser posted image .
No skoraj sem se že odločila za voziček...verjetno bo Hartan Racer plus...nekako združuje vse kar iščem, edino, kar mi ni všeč je cena user posted image . Čakam do naslednjega tedna, ko greva z user posted image  še malo v Avstrijo pogledat kaj tam nudijo in kakšne so cene...
Prijeten dan in uživajte sonce, če ga imate (tukaj v Lj je sivo in megleno...bljak)

_____________________________

Nasmej se življenju, čeprav je včasih hudo (Medvedek Pu)

(odgovor članu GATA)
Neposredna povezava do sporočila: 27
   RE: DECEMBER
27.9.2005 16:51:58   
XXYY
Ojla, decemberke!

Kako ste kaj danes? Jaz sem vredu. Včeraj sem šla na transfuzijo krvi, da so mi jo vzeli, ker sem negativna, danes sem pa šla po izvid (negativno) in inekcijo, ki sem jo dobila v rit. Hudo.

Za sladkorno smo tudi bili, je v mejah normale. Samo smotano je k moraš na tešče popiti glukozo in pol 1 uro še čakat, da ti vzamejo kri. Kroza, ampak smo preživeli. Za našo pipiko je treba potrpeti.

Pazite nase in na svoje user posted image !

(odgovor članu cuma)
Neposredna povezava do sporočila: 28
   RE: DECEMBER
29.9.2005 7:32:09   
ac
No, pa imamo spet dež...
Tud jaz sem bila včeraj na testu za sladkorno. Tista glukoza še niti ni bila tako zanič (sem itak bolj sladkosneda), ampak čakanje 1 uro pa... Sem jim skoraj skup padla, tako, da sem potem pol ure ležala... Se mi pa to zadnje dni dogaja - namreč spet jutranje slabo počutje. Doma pozajtrkujem in grem v službo in po kakšne pol ure za računalnikom me začne kar oblivat in mi bit slabo, tako, da se odvlečem do WCja in mal hladim z vodo... Evo, tud sedaj že moram globoko dihat... Sej čez vikend, ko sem doma in se lahko uležem, je pa ok. No, recimo, da bo kmalu minilo. Sej drugače pa nimam problemov. Me je ful časa ob večerih zgaga pekla, ko sem pa kupla Donat, je bilo pa ok (štos je v tem, da sem ga samo kupila, sploh ne spila, ampak, odkar je že 1 teden v hladilniku, težav nimam več...).
Drug teden začnem z materinsko šolo in ko bom tam zvedla, kaj vse rabim, bom začela komaj nabavljat za detece. Potem se pa oglasim z vprašanji, kakšen voziček, itd.... se splača nabavit.
Pozdravček decembrčicam!



(odgovor članu XXYY)
Neposredna povezava do sporočila: 29
   RE: DECEMBER
29.9.2005 8:43:50   
Anonimen
Jaz danes spet lenarim doma. Mi je že hecno, ko hodim vsak drug dan v službo. Mi je ostalo preveč dopusta in ga ne morem koristiti na koncu v enem kosu, ker imam takrat neodložljivo delo. Pa vseeno mi je škoda, da bi mi kak dan propadel. Kljub vsemu pa nimam več veliko, še 14 dni in bom ostala doma.
Tudi jaz štartam drug teden z materinsko šolo v ZD Šiška. Pa vseeno nisem mogla počakat navodil za nakupe in sem že večino nabavila. Meni je to full užitek!! Manjka še nekaj malenkosti in posteljica, ki je v planu drug mesec. S tem pa res odlašam do konca, ker je bo treba nekam postavit, v najinem majhnem stanovanju bo malo tesno. user posted image  Pa bomo že potrpeli.

Testa z glukozo še nisem delala, očitno ga tudi naslednjič ne bom, ker mi ni dala napotnice. Sicer bi se prej ko slej pokazalo tudi na urinu (no, takrat je lahko že kritično user posted image ). Bom pa si naslednjič plačala UZ, da po 14 tednih!! končno spet vidiva svojega user posted image .

Decembrke, lepo se imejte, naj vam dežek ne pokvari dneva.

(odgovor članu ac)
  Neposredna povezava do sporočila: 30
   RE: DECEMBER
29.9.2005 10:53:17   
mml
Midva greva tudi naslednji teden v šolo za starše...v sklopu ljubljanske porodnišnice. Bom videla, če se bo dalo kombinirat, da bi šla sama na nekatera predavanja že ob 9. dopoldan, oba pa na tista, ki so "obvezna" popoldan...no ja mi bo v ponedeljek vse bolj jasno.
Sicer sem pa na dopustu in lenarim user posted image .
Več ali manj sva se odločila glede vozička, posteljica ogledana, previjalna miza tudi...potem pa še cunjice in kozmetika, pa takšne in drugačne malenkosti...ampak mislim, da bo kar šlo user posted image .
Glavni problem je bila odločitev glede vozička user posted image in pa mene je mučilo kje in kako kopati dojenčka, ker imava samo tuš kabino. Pa sem ugotovila, da prodajajo prav simpatična stojala za čebričke, tako da ga bova lahko najprej postavila v sobo, kasneje pa tudi v kopalnico...vsaj upam user posted image
Počutje super in upam, da tako tudi ostane.
Včeraj sem šla dat kri in vodo, jutri imam spet pregled, potem pa verjetno čez 10 dni ponovno UZ, tako da sem polno zaposlena s čakanjem pred ambulantami user posted image .
Lepo preživte tale sive, sluzav dan

_____________________________

Nasmej se življenju, čeprav je včasih hudo (Medvedek Pu)

(odgovor članu Pajaca)
Neposredna povezava do sporočila: 31
   RE: DECEMBER
29.9.2005 13:52:53   
cuma
Čau nosečke!user posted image
Tudi jaz začnem drugi teden z materinsko šolo, sem pa večino stvari že dobila oz. kupila. Glihkar perem belo (pleničke, bodije, tetra in mako majčke...) user posted image
Drugače pa sem danes imela test za glukozo in je šlo mimo brez zapletov.user posted image  Sestra mi je sicer rekla, da naj kar noter pridem, če mi bo slabo...češ da je večini...user posted image
Na srečo mi ni bilo. So pa face v Izoli...dajo par kapljic citronske kisline noter, da malo lažje spiješ.user posted image
Danes sem nabavila kovter in posteljnino. Človek ne bi verjel, da pri vseh BC, Arielih, itd. imajo povsod skoraj iste stvari in še to večinoma polnjene s 100% poliestrom. Edino Bio-odejca ima tudi noter 100% bombaž, stane pa 5.600 sit za 70x140.

Kaj ste se odločile glede kopanja: ČEBRIČEK ali NAVADNA BANJICA?
Lep konec tedna vam želim in polno sladkih brcik po trebuščku!user posted image
Cuma

(odgovor članu mml)
Neposredna povezava do sporočila: 32
   RE: DECEMBER
29.9.2005 14:24:13   
Pajaca




Men pa prav paše da ni treba v šolo tokrat hodit. Prvič je bil ravno takrat najhujši sneg, pa še rokometno prvenstvo v (pa prepriči deca da bo šou s tabo, če še men ni pasal) tko da tokrat rečmo da v letu in pol nismo dost pozabil????

Pa paše mi da se mi ni treba s nakupi obremenjevati.... ojoj sem lena ratala.

No smo pa končno dobili sobico za Pajacko in smo jo prejšni vikend naštimal in zrihtal in sedaj že veselo spi v svoji sobici. Tako da bo dojenček pri nama mel prostor. Pa ful je vesela in važna ko ma svojo sobo. Se mi zdi, da sedaj končno celo noč res prespi, ne da bi kaj zajavkala pa pojokcala, pokliče le če jo zebe, če se odkrije. Tko da moj nasvet, dajte otroka čimprej v svojo sobo, če mate le možnost... očitno mi nismo ravn tapravi za delit sobo z njimi.... al pa moj smrči pa jo moti.

Aja mamo pa mi od začetka navadno banco, malo večjo na stojalu. Pa ker mamo le tuš nam ful prov pride, ker še vedno kopam tamalo v banci.... eneparkrat sem jo tuširala, sam je blo vse okol mokro (no ja sej tko je tud). Tako da za začetek se odločte za čebriček, če vam je to ok (men ni potegnil) za kasneje, pa priporočam banco, ker jo lahko dolgo uporabljaš, sploh če imaš le tuš. Pa če kupiš stojalo za čebriče, raje kupi takega da daš banco gor, ker na njega bo tudi čebriček šel, obratno pa težje.

No tako da sedaj gruntam o zavesah za tamalo, pa o sušilcu in pralnem stroju, pa takih zadevah.... za dojenčka sem pa par stvari že nabavla, ostalo kar rabimo bomo pa že sproti, saj se bo treba drug mesec spravt v nabavo, da kupim vse, pa novoletna darila je treba pripravt, pa darila za rojstne dneve (mamo dva okol novega leta) pa take stvari, da ne bo pol kakšne zadrege.

Tko da uživite v nakupih

Aja test glukoze... jaz nisem šla, čeprav so nekaj rekli da bi mogoče šla, pa sem si dala zmert cuker na tešče, pa pol je bil tko nizek, da je g rekla da nima veze da me matra s tem.

A železo so vam že kaj kontrolirali??? Men še ne.... drug teden najbrž.



(odgovor članu cuma)
Neposredna povezava do sporočila: 33
   RE: DECEMBER
30.9.2005 7:56:28   
cuma
Oj pajaca!
Čestitam pajacki za sobico!user posted image
Midva tudi razmišljava, da bova našo cumico prestavla potem - pri enem letu ali pa, ko bo drugi otrok na poti! Se tudi nama zdi fajn, da se otrok navadi na svojo sobo čimprej!
Včeraj so nas klicali iz BC za previjalno komodo in moj možek jo je do večera že namontiral!!!user posted image  Sva oba navdušena...sedaj ko so stvari večinoma pripravljene se mi zdi, kot da bo res kmalu z nama naša punčka!user posted image

Kar se tiče sladkorja je moja G kar previdna in vse nosečke pošlje v 7.mesecu na ta pregled.
Železo pa mi je pogledala že 2 meseca nazaj in mi predpisala dodatek. Včeraj pa so mi spet vzeli kri tudi za hemogram in bomo vidli, če sem dovolj cvekov pojedla od zadnjičuser posted image !
Lep petek vam želim!
user posted image cuma


(odgovor članu Pajaca)
Neposredna povezava do sporočila: 34
   RE: DECEMBER
30.9.2005 8:05:34   
mujcek
A vas ima večina že vse pripravljeno za user posted image ? Mislim postavljeno posteljco, pa previjalno pa te večje stvari? Jaz moram še nekaj pohištva iz sobe zmetat, da bodo stvari za user posted image user posted image  imele prostor; pa do sedaj še nisem tega naredila oz. sama ne morem, drugi pa mi pravijo da je še prehitro. Posteljco pa bo moj postavil verjetno takrat, ko bosta user posted image user posted image  že zunaj! Sicer pa jaz bi si najraje vse že postavila na svoje mesto-se vgnezdila in zasidrala user posted image user posted image

(odgovor članu cuma)
Neposredna povezava do sporočila: 35
   RE: DECEMBER
30.9.2005 9:08:15   
mml
Jaz nimam še nič...kupljenega...včeraj dobila nekaj oblačilc od prijateljice...greva pa z user posted image  naslednji tedn še pokukat v Avstrijo, sicer pa sledi pohod na BC, kjer sem videla čisto simpatično posteljico, previjalna miza mi je bolj všeč pri Izy pohištvu ali jo bom dala pa po meri delat mizarju. Vziček izbran...samo še ceno v Kiki preverim, da se ne bom potem preveč grizla.
In ker je pred vrati oktober, ko so po moji odločitvi dovoljeni nakupi...in izbira imena in še kaj bi se našlouser posted image , se že veselim pohodov po trgovinah...skrbi me samo to, da bom nakupila vsega preveč.
Zdej pa počasi šibam, imam ob 10.10 pregled pri ginekologinji, bom spet slišala, da imam previsok hemogolbin...po mojem sem edina nosečnica, ki ima takšen problem...user posted image .

Želim vam prijeten petek in čim lepši konec tedna...uživajte v sončku

_____________________________

Nasmej se življenju, čeprav je včasih hudo (Medvedek Pu)

(odgovor članu mujcek)
Neposredna povezava do sporočila: 36
   RE: DECEMBER
30.9.2005 9:27:43   
Anonimen
Jaz imam kupljena vsa oblačilca, manjka še posteljica z jogijem in kozmetika iz lekarne. Pa še nekaj drobnarij. Voziček sva kupila ta mesec in ga že dobila.
Glede na to, da nisva dobila nič rabljenega ali na posojo, je bilo treba po malem kupovati celo poletje. Najprej za dušo, potem pa še za porazdelitev stroškov.
Prat in likat pa bom začela v drugi polovici oktobra, ko bom že na dopustu. Mi je bolj glavno, da je nabavljeno, v krizni situaciji bi mi že mami oprala.

Tudi mi imamo zelo majhno kopalnico in tuš kabino, ki pa je na srečo tista globoka z delom za sedenje. Ko bo user posted image  večji, bo imel pravi bazenček v kopalnici user posted image . Drugače pa bom kar banjico nabavila, sploh nimam občutka, kaj bi bilo boljše. Bodo izkušnje pokazale.

Lep dan vsem!

(odgovor članu mujcek)
  Neposredna povezava do sporočila: 37
   RE: DECEMBER
30.9.2005 12:51:25   
mml
Evo..spet jaz...nazaj s pregelda...me je skoraj kap, ko so me za dobro jutro najprej poslali na CTG...sem bila prepričana, da ga pričnejo delati tam nekje od 36. tedna dalje. Skratka vse je OK user posted image , samo razgrajačka se je odločila, da bo med CTG spala, čisto njej podobno. Prej, ko sem čakala na nalepke je rogovilila, potem pa se je odločila, da je čas za počitek, no ko je bilo CTG konec je spet lepo začela brcat user posted image . Pregled tudi bp, pritisk OK, teža OK, urin OK, še nad hemoglobinom ni bilo pritožb user posted image . Sedaj imam pa spet UZ 18. in pregled 28., vmes moram pa še dat kri za toksoplazmozo, ker sem negativna.
Vmes sem se pogovarjala še z babico iz porodnišnice, ki priporoča spolne odnose, kar precej pogosto v zadnjih 10 do 14 dneh pred PDP (sperma vsebuje povsem iste snovi, kot so v tabletki za mehčanje materničnega vratu, pa še bolj prijetno je user posted image ).

Sončen pozdravček vsem user posted image

_____________________________

Nasmej se življenju, čeprav je včasih hudo (Medvedek Pu)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 38
   RE: DECEMBER
30.9.2005 13:28:52   
mujcek
Super, ko se bom do konca naveličala tega bušija bomo pa začeli z aktivnostmi; samo skrbi me, da takrat moj zaradi bušija ne bo več mogel do vstopne baze...user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mml)
Neposredna povezava do sporočila: 39
   RE: DECEMBER
30.9.2005 13:38:28   
kofetek2010
IZVIRNO SPOROČILO: mujcek

Super, ko se bom do konca naveličala tega bušija bomo pa začeli z aktivnostmi; samo skrbi me, da takrat moj zaradi bušija ne bo več mogel do vstopne baze...user posted image user posted image user posted image



user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mujcek)
Neposredna povezava do sporočila: 40
   RE: DECEMBER
2.10.2005 20:10:07   
Anonimen
Živjo decemberke!

Še 2 meseca, pa bo veseli december tu.

Zanima me, če gre katera jutri na predavanje v ljubljansko porodnišnico (materinska šola) ob 18 uri.

(odgovor članu kofetek2010)
  Neposredna povezava do sporočila: 41
   RE: DECEMBER
3.10.2005 9:54:58   
ac
Jaz grem sicer danes v šolo, ampak že ob štirih (če se ne bo v službi spet kaj zakompliciralo...). A katera ve, a 10 predavanj pomeni, da bo 10x treba it - se mi zdi nekam veliko....

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 42
   RE: DECEMBER
3.10.2005 11:49:43   
mml
Midva greva danes ob 18.,ker dela user posted image   do 16. Ja predavanj je 10, kar pomeni, da bo treb poleg danšnjega na predavanja še 9x...mislim, da je zadeva dva tedna po 3x in dva tedna po 2x tedensko, nisem pa prepričana, bo popoldan sigurno vse jasno user posted image . Meni bi ustrezalo, če se bo dalo kombinirat popoldanska predavanja s kakšnim dopoldanskim, ker sicer ne morem hodit na aerobiko user posted image , ki je ravno tako ob 18. Pa še kakšno predavnje o anatomiji bom po mojem špricala, ker sem sicer iz medicinskih vod...
Naj vas tole vreme ne spravi v slabo voljo in se vidimo na predvanjih

_____________________________

Nasmej se življenju, čeprav je včasih hudo (Medvedek Pu)

(odgovor članu ac)
Neposredna povezava do sporočila: 43
   RE: DECEMBER
3.10.2005 18:43:01   
Anonimen
Upam, da ste uživale danes v šoli za starše user posted image . Midva pa greva jutri v ZD Šiška. Veliko bližje, pa manj časa traja, če se ne motim.

(odgovor članu mml)
  Neposredna povezava do sporočila: 44
   RE: DECEMBER
4.10.2005 10:18:03   
mml
Na šoli za starše je bila ob 18. takšna gneča, da je bilo še normalno dihat težko, kaj šele delat dihalne vaje...še dobro, da jih delam že od maja, od kar hodim na aerobiko, tako da ne bo treba preveč "domače naloge" delat, kot je rekla babica, ki je imela predavanje. Sicer je bilo pa OK, upam, da bo danes kaj manj drena.

_____________________________

Nasmej se življenju, čeprav je včasih hudo (Medvedek Pu)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 45
   RE: DECEMBER
4.10.2005 11:09:51   
GATA
Ojla user posted image ,

kako ste kaj? user posted image  Naša pikica ma take vaje da si včasih samo mislim, kaj za vraga počne user posted image .
Zdravje še kar gre poleg prehlada.. user posted image , no bo bolš.user posted image
Sedaj urejamo stanovanje (od staršev), da bomo vsi zadovoljni, ko pride naša pikica na svet. Pa gre takooo pooočasiii user posted image . Ta teden dobim cunce user posted image  za našo pikico.
Včeraj sva bila v šoli za starše, pa je ta naša pikica cel čas izvajala akrobacije, tako da mi ni bilo čisto nič prijetno. Kot bi vedela user posted image , že zdej uveljavlja svojo voljo user posted image .

No pa še naprej uživajte user posted image user posted image .

(odgovor članu mml)
Neposredna povezava do sporočila: 46
   RE: DECEMBER
4.10.2005 12:25:21   
XXYY
HOJLA!

Tudi jaz sem bila včeraj ob 18 ih na predavanjih. Ma je bla kar gneča. Upam, da danes ne bo tako. Saj še prav dihat nisi mogla, ker je blo res slab zrak notri. Ampak, doma pa kar vadim za domačo nalogo. No, ja bo že.

Se vidimo danes na predavanju ob 18 ih. Upam, da ne bo spet ta dež padu, da bi šla kar malo peš.

Čao - čao.

(odgovor članu GATA)
Neposredna povezava do sporočila: 47
   RE: DECEMBER
4.10.2005 13:38:06   
pija*
Na tale forum se sicer prvič aktivno vključujem, ga pa redno spremljam že celo nosečnost, no pa tud prej.
Našauser posted image user posted image baje pride 20.12., mami in oči jo že težko pričakujeta.
Midva sva bla v materinski šoli že v septembru, ker mam jest težave pri sedenju (trtico bi si najraje spulila ven, tako me boli), pa sem sklepala, da bo pozneje v nosečnosti še težje. In je res. Komaj preživim osem ur v službi. Pridem pa zdej v oktobru na predavanje o dojenju, ki sem ga zadnjič spustila.
Še eno vprašanje: Glede na to, da porodniško nastopim 22.11., me zanima, kdaj bi mogla začet urejat papirje. Prejšnji teden pri G nisem dobila še nobenega potrdila, naslednji pregled imam šele v 32. tednu. A ni to mal pozno? Kdaj ste ali boste ve to urejale?

Pozdravček od naju!
Pija

(odgovor članu XXYY)
Neposredna povezava do sporočila: 48
   RE: DECEMBER
4.10.2005 13:49:14   
arielca
Midva sva šla tudi včeraj v materinsko šolo pa je bilo kar v redu, čeprav kakšnih pretresljivo novih informacij nisva dobila. Je pa res, da moj user posted image  precej stvari že pozna, ker ga sproti obveščam o vseh novostih user posted image user posted image !

Pija*, papirje za porodniško lahko oddaš na CSD 60 dni pred PDP-jem, je pa kot prilogo potrebo oddati tudi potrdilo, ki ti ga napiše tvoj-a G. Če ti bo dal-a to potrdilo na naslednjem pregledu ne bo še nič prepozno. Meni ga je sicer dala že v začetku septembra, tako da sem šla prejšnji teden po vse obrazce, zdaj pa se psihično pripravljam na izpolnjevanje, ker sem totalni antibirokrat.

V mojem buhiju je vsak dan zabava in upam, da tudi ve uživate z vašimi pikicami. Še malo pa jih bomo spoznale.

(odgovor članu pija*)
Neposredna povezava do sporočila: 49
   RE: DECEMBER
4.10.2005 13:51:37   
mml
Mene so s papirji založili že pred 5 tedni, kar se mi je zdelo kar malo zgodaj. Šla  sem na CSD, kjer so rekli, da se še nič ne mudi (porodniško nastopim s 6. novembrom) in da je čisto zadosti, če papirje prinesem nekje do 20. oktobra, tako da čakam še na plačo 10. oktobra, potem grem pa na kadrovsko in v računovodstvo, da mi vse potrdijo, potem pa spet nazaj na CSD, pa sem tako ali tako prepričana, da mi bo kaj manjkalo...sovražim papirje..

_____________________________

Nasmej se življenju, čeprav je včasih hudo (Medvedek Pu)

(odgovor članu pija*)
Neposredna povezava do sporočila: 50
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3 4 5   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3 4 5   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?




Dojenje...
пеперутка16

Do kdaj ste dojile?