|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  111 112 [113] 114 115   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: aprilčice
26.11.2007 11:29:47   
NiLe
Pozdravljene user posted image

pa se je spet odprla naša debata user posted image ... čez vikend je bilo kar zatišje.

Najprej dobrodošlica novim aprilkam ... očitno bo aprila res gneča v slov. P, pa še večja verjetnost bo, da si mogoče delimo sobo, ko bo porod za nami user posted image user posted image

Danes je bila očitno bolj čudna noč, saj sem se tudi jaz  zbujala in spanca ni bilo od nikoder. Pa še moraste sanje sem imela, ker sem včeraj zvečer gledala en bolj krut film ... sem rekla, da takih filmov med nosečnostjo ne gledam več user posted image

Tasyo
, tile vrtoglavice niso nič kaj prijetne ... zato se za v trgovino manj oblečem in pa pri sebi imam malo vode, ker me je pretekla izkušnja izučila, da je bolje preprečit kot da bi padla dol ... sploh če greš v trgovino sama.

Tosja: tvoja tašča pa ni od muh ... da bo tako razprla denarnico. Super! Glede zgage, pri meni je to stalnica, ne glede na to, kaj pojem, tako da je donat moj stalni spremljevalec. Joj, pa kaj bi dala, da bi imela urejeno prebavo. Po sirupu Legofer (pomanjkanje železa) sem čisto zaprta user posted image

Lep dan želim! Za vse, ki imate danes preglede, dobro opravite in potem poročajte.




_____________________________

Spi, dete, spi!
Biba je zaspala, buba je zaspala, baja, ki nagaja, v sanjah s tabo raja.

(odgovor članu sinskaT)
Neposredna povezava do sporočila: 2801
   RE: aprilčice
26.11.2007 11:30:56   
Roberta69
Vsem hvala za dobrodošlico!

Naj se na kratko predstavim, ker ste ve verjetno v teh mesecih  vsaj osnovne podatke že predelale. Stara sem 26 let, iz Ljubljane, neporočena, še študiram user posted image , ampak veliiiko delam, zato imam včasih živce že na koncu (kar seveda še sploh zdaj ni dobro). Poskušam pa reči malce umirit, da mi bo vse v redu zneslo. Ker sem študentka bom prikrajšana za porodniško, tisti "zanemarljivi" znesek bom državi kar pustila, ker, če bo bo vse po sreči in bom pri močeh, bom občasno raje malce delala (delam doma na računalniku) in upam, da bom zaslužila več, kot mi ponuja država (slabih 400 eur). Imam psičko user posted image in na splošno ljubim živali. Zelo rada športam (predvsem mi diši pohodništvo), ampak se mi žal zadnje čase ne uspe prav pogosto odlimat izpred računalnika. Noseča sem prvič (načrtovala sva ga sicer kakšne pol do enega leta kasneje), je bila pa želja tako velika, da je verjetno ena semenčica kar zanalašč ušla.

Prve mesece mi je bilo zelo slabo (nisem pa nikoli bruhala), potem je bil kratek čas "mir", zdaj mi pa otroček pogosto nagaja. Težave imam predvsem s prsmi, ki so postale še večje in predveem zelooo težke ter z vsaj vsakournim obiskovanjem wc-ja (že prej sem hodila veliko večkrat kot ostali, zdaj je pa to že skoraj nenormalno). Zredila sem se že kar za dobrih 7 kil, ampak mi je šlo k sreči vse le v trebuh.

Ostalo pa sproti.

Danes me čaka morfologija, se že veselim user posted image . Rezultate vam sporočim.

(odgovor članu sinskaT)
Neposredna povezava do sporočila: 2802
   RE: aprilčice
26.11.2007 11:31:47   
Barb77
Ojla aprilčice!
Končno se spet malo oglašam. Za mano je res naporen vikend. Na kratko: praznovala sem RD, pekla in pripravljala sem za službeno praznovanje (je običaj da nekaj prineseš) v nedeljo pa mi je še mala pikica zbolela in je imela res visoko vročino (do 40), jaz pa sem imela napovedano kosilo v gostilni z 30 povabljenimi. Pa smo vseeno šli, samo da se je moja pikica skos naslanjala samo name in me ni nikamor spustila. Proti večeru pa ji je na srečo vročina padla tako da sva šli v miru pančkat. Noč pa je bila spet pestra saj jo je spet začelo kuhat... Pa se je očitno vse nakuhalo in spuhtelo do jutra saj zjutraj ni bilo sluha o vročini.

Najprej sem mislila da bom ostala doma, potem pa se je moja tašča javila da jo bo pazila...hvala bogu, saj nimam več tako veliko letošnjega dopusta - ga šparam za novoletno-božične praznike. Bi si takrat privoščila dober teden off-a.

No tako nekako... pa sem se skašljala! Zdaj pa k bolj prijetnim stvarem. Jutri imam M že zjutraj in komaj čakam da izvem kaj imamo... Upam da bo pokazal pikolinček kaj ima med nogicama. M imam pri dr Strahovi tako da mi bo delala tudi filmček - mi je omenila pri naročanju naj prinesem CD s sabo če ga želim.
No to bo zaenkrat kar dovolj, se klikamo še kaj kasneje.

Pa vso srečo vsem ki ste ali boste še imele danes M...

(odgovor članu sinskaT)
Neposredna povezava do sporočila: 2803
   RE: aprilčice
26.11.2007 12:13:34   
katka28
IZVIRNO SPOROČILO: sinskaT

Katka hvala za tolažbo. Saj stiskam zobe user posted image , zanimalo me je pa samo, če še katera to zbadanje čuti prav notri v nožnici in ne okoli, ker to se mi je prvič zgodilo včeraj, zato... Sem mislila, da bo vsaj "ta mali" prizanešeno to zbadanje pa raztezanje, pa zgleda da sem se uštela user posted image user posted image user posted image !

Bo res polno novorojenčkov v aprilu, bo kar gneča po porodnišnicah user posted image . Že kaj premišljujete o porodu, porodni načrti pa to?user posted image



Tudi mene muci to zbadanje, enkrat v noznici enkrat pod trebuhom..jah tako pac je se vidi, da sva bolj kot ne istocasno zanosile :).

Jaz vcasih razmisljam kako bo, ko bo kar na nekrat hisa polna joka in smeha. Mislim, da moramo sedaj uzivati v miru potem pa se bomo skupaj veselile z nasimi soncki. ( sploh tiste katerim je to prvic, ostale ze priblizno veste kako to zgleda) user posted image ....se malo in december potem pa bo vse slo s svetlobno hitrostjo  user posted image

(odgovor članu sinskaT)
Neposredna povezava do sporočila: 2804
   RE: aprilčice
26.11.2007 12:23:45   
Isabellabina
Zdravo vse user posted image
Mene samo zanima ,koliko vas je tistih ,ki imate rok poroda od 1.4----20.4.08 in ste iz okolice Domžal .No pa še to ali ste se že kdaj zbrale skupaj ,da bi se v živo lahko pogovarjale?

(odgovor članu katka28)
Neposredna povezava do sporočila: 2805
   RE: aprilčice
26.11.2007 12:36:04   
NaTaŠa*
Pozdravljene souser posted image

Kako ste?
Po slabem vikendu se pozna da smo spet pred računalniki in se spet na veliko piše.

scorpiogirl- mislim da bi bilo pametno obiskat kakšnega zdravnika, da bš vsaj vedela kaj ti je in ti bo lohka dau kakšne tablete.

Tasyo- upam da se bojo končale te tvoje vrtoglavice. Drugič pa mej telefon skos s sabo, da lohka user posted image  pokličeš alpa kšno prijateljico. Kšna flaška vode ti pa tud ne bo odveč če bi jo mela s sabo. Pa spremsto ne bi bilo odveč.

Roberta69 in SpeliG- uspešno MF, pa čim prej poročajta.

Vse nove aprilčice dobrodošle.

Lep dan še naprej pa se še kaj oglasim.

PA-PA

_____________________________

24.03.2008 je prijokal naš sonček- Nataša.


(odgovor članu Isabellabina)
Neposredna povezava do sporočila: 2806
   RE: aprilčice
26.11.2007 12:36:36   
tasyo
Ja, tudi meni se zdi, da bo zdaj pa tale nosečnost minila s svetlobno hitrostjo. Glede poroda pa še ne razmišljam prav veliko. Bolj o morfologiji... Tudi gužva v porodnišnicah me (še) ne skrbi.

Glede teh vrtoglavic - saj se manj oblečem tudi sama, pa tudi vodo imam s seboj, samo meni ne pomaga prav dosti... Mah, saj bo minilo.

Sinska, tudi mene špika povsod, tako da je očitno to normalno.

Tosja, tale tvoja tašča je pa super! No, saj se tudi sama ne morem glih pritoževat, nama bodo tudi starši nekaj prispevali - voziček in posteljnino, ostalo bova pa malo razparcelirala po mesecih, pa bo. Sej če ne bi gradila hiške, potem pa sploh ne bi bilo panike...

Scorpio - a uživaš ob poslušanju svojega pikolinota?

Barby78 - upam da se vama uspe zmenit za ceno! Super, pa bo ena skrb manj, kajne? Midva sva se odločila, da z nakupom vozička še malo počakava, da vidiva še, kakšen bo PP Swift, pa mogoče nama še kaj drugega pade v oči. In ko boste vse s polno paro zaštartale, bo tudi tu več idej in mnenj in si bom še z vami pomagala. user posted image  za vse nas!

Jelcy, dobrodošla in kar vključi se v debate!

Aja, meni so tudi podaljšali bolniško, do 17.1.2008!

NiLe - a veš da sem jaz tudi spet bolj zaprta, pa ne jemljem železa. Mogoče sam naše dete tako čudno leži ali pa so krivi hormoni, kaj pa jaz vem. Je pa neskončno zoprno, kajne?

Barb, še dobro, da je vročina pri mali izginila! Upam da ni le prehodno izboljšanje! Pa čestitke za RD - malo pozno, vendar iz srca!user posted image  Jutri pa dobro opravi! In javi se kaj!

Moj mož je pa dokončno zbolel in prišel prej iz službe, zdaj pa leži, stoka, driska - ubošček! Grem kuhat zelenjavno juhico...

(odgovor članu katka28)
Neposredna povezava do sporočila: 2807
   RE: aprilčice
26.11.2007 12:38:17   
tasyo
Aja, sem pozabila - big mama, za srečanje se menimo za januarja... Mislim pa da so se spoznale samo naše tri telovadke...

(odgovor članu tasyo)
Neposredna povezava do sporočila: 2808
   RE: aprilčice
26.11.2007 12:43:21   
katka28
Kako bomo pa dolocile kraj srecanja ali bo srecanje za vsako regijo posebej, imam obcutek, da je kar nekaj celjank mad cvekicami....

(odgovor članu tasyo)
Neposredna povezava do sporočila: 2809
   RE: aprilčice
26.11.2007 12:51:20   
maja24-2
Big mama nisem vedala da si iz Domžal
Jaz sem iz Domćal in res bi bilo lepo iti na kakšen sprehod in kavico iin v živo poklepelati.Javi se pa se bomo zmenili prav superuser posted image
Durugače pa je pri nas kar pestro ko je Lara zdrava in je v vrtcu se moj polomi na treningu , sedaj pa sem še jast staknila nahod in smrkam, kihamuser posted image  še pikica na i pa me je začela bolet sramna kost sem se že kr mal ustraša sam če počivam je pa OK bo treba pač počasi začeti bolj počivati in se mal umiriti 

(odgovor članu tasyo)
Neposredna povezava do sporočila: 2810
   RE: aprilčice
26.11.2007 13:06:34   
oktoberka
Če katero zanima voziček Jane slalom pro formula rebel s košaro, lupinco in športnim delom, ter torbo, pokrivalom za dež in pumpo za kolesa, letnik 2007, vožen 1krat, ko smo ga sprobali, kupljen pa avgusta, naj se mi javi na zs. Aja je pa oranžno/svetlo modre barve!

Lep pozdrav in lepo nosečnost!

Oktoberka


_____________________________

http://oktoberka.moj-album.com

(odgovor članu maja24-2)
Neposredna povezava do sporočila: 2811
   RE: aprilčice
26.11.2007 13:36:43   
tosja
Punce vidim, da pridno čvekate. Jaz sem morala naspat, kar mi je bilo ponoči odvzeto... user posted image
Me pa spet  boli želodec user posted image Pa ne tako zelo fejst, sam tak čuden občutek, rahlo pekoč na trenutke. Me že ob misli na hrano vse mine user posted image user posted image user posted image
Mislite, da bi morala do zdravniceuser posted image


_____________________________

Ko hodiš, pojdi zmeraj do konca...

(odgovor članu oktoberka)
Neposredna povezava do sporočila: 2812
   RE: aprilčice
26.11.2007 13:38:52   
Ketrin
Tosja, res super tašča!!! user posted image user posted image  Takih pa ni veliko!!!user posted image

NiLe imaš varstvo, gremo v akcijo danes, ne? user posted image

Kje pa je naše Resnično srečka??? Kuku! Ne preveč delat, se vidimo danes?

Drugače pa big mamma, jaz sem iz LJ in imam PDP 14.4.... Kot pa so punce že povedala smo planirale naš zmenek nekje v januarju.... Potem ko bomo na porodniški pa bo še lažje to izvesti...

Madona, Maja, pri vas pa res nimate sreče!!! Se kar menjavate z boleznimi.... user posted image  Upam, da bo čimprej dobro in potem doooooolgo vsi zdravi!!! user posted image

Katka, malo se bomo mogle prilagodit ena drugemu pa bo.... Bo Tosja naredila seznam kolk po mestih pa bomo glasovale! Ne, Tosja!? user posted image user posted image

Kaj pa se danes dogaja, vam je mucka snedla prstke? user posted image user posted image user posted image

Ravno danes, ko imam malo časa v službi! user posted image


(odgovor članu oktoberka)
Neposredna povezava do sporočila: 2813
   RE: aprilčice
26.11.2007 13:39:07   
tosja



user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  
user posted image user posted image user posted image   UZ - morfologija/november user posted image user posted image user posted image
user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

 
13.11.  modrookica user posted image user posted image , tejč29 user posted image

19.11. lepa posadka user posted image
 
22.11. violica_23 user posted image

23.11.
Big mamma user posted image user posted image
 
26.11. SpeliG user posted image , Roberta69  user posted image
 
27.11. Barb77
 
28.11. Tanja555, sky77
 
29.11. tosja, Majček28



user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
         
user posted image  user posted image  user posted image   UZ - morfologija/december  user posted image  user posted image  user posted image
       
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

03.12. Katja271, bela vrtnica, darja33, u04111976

04.12. matejchykam, Majček28

05.12. simvir, petty82

06.12. u04111976, sasy20, Ketrin, resbično srečna

07.12. maja24-2, NiLe

10.12. maxi133

11.12. barby78, Katka28, Jo@n

12.12. sinskaT, tasyo, scorpiogirl, kekec in mojca, leni5

13.12. malamalinca, Tejcha

14.12. tipriga

17.12. Jelcy

18.12. Lubici,  tosja, zolika

20.12. MARUŠKA28



user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
AC
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

14.11.2007

user posted image user posted image user posted image   u04111976  user posted image user posted image user posted image  
user posted image  user posted image  user posted image  user posted image













_____________________________

Ko hodiš, pojdi zmeraj do konca...

(odgovor članu tosja)
Neposredna povezava do sporočila: 2814
   RE: aprilčice
26.11.2007 13:40:51   
tosja
 
IZVIRNO SPOROČILO: Ketrin

Kaj pa se danes dogaja, vam je mucka snedla prstke? user posted image user posted image user posted image

Ravno danes, ko imam malo časa v službi! user posted image




user posted image user posted image user posted image ne druge težave...daj mal me potolaži, da bo bolje...user posted image


_____________________________

Ko hodiš, pojdi zmeraj do konca...

(odgovor članu Ketrin)
Neposredna povezava do sporočila: 2815
   RE: aprilčice
26.11.2007 13:45:06   
tosja


user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image user posted image user posted image
   user posted image   A P R I L Č I C E   2 0 0 user posted image  
 
user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image
 
user posted image  Lepa posadka :user posted image  user posted image  user posted image PDP: 01.04. - GP 17.12.
MF user posted image   NM
 
user posted image    NJINJA: PDP: 01.04.
 
user posted image   modrookica (25 let): PDP 02.04. - GP 12.12. 3D 17.12.  NS user posted image MF user posted image Luka,  LJ

user posted image   majazmaja: PDP 03.04.

user posted image   matejka..: user posted image  PDP 03.04. NS user posted image
 
user posted image   pizamca: (32 let): PDP 04.04.

user posted image   Verita: PDP 04.04. NS user posted image
 
user posted image   violica_23: PDP 04.04. - GP 20.12. Jesenice 
 MF user posted image NS user posted image

user posted image   tejč29 (29 let): user posted image  PDP 05.04. 
NS user posted image MF user posted image
 Izola

user posted image   temistokleja (30 let): PDP 05.04.
NS user posted image
 
user posted image   Tanja555 (29 let):  PDP 05.04. NS user posted image MF 28.11.
 
user posted image   aisha84 (23 let): PDP 06.04. NS user posted image CE 

user posted image   Klarisa28: user posted image  PDP 07.04.
 
user posted image   jazabel (29 let): user posted image  PDP 07.04. NS user posted image   KR

user posted image   misa79: PDP 08.04. NS user posted image
 
user posted image   Majček28 (28 let): PDP 08.04.  UZ 04.12.
NS user posted image MF 29.11.

user posted image   maja24-2 (27 let): user posted image  user posted image PDP 09.04. - GP 18.12.
MF 7.12 
NS user posted image  LJ
 
user posted image   big mamma :user posted image  user posted image  user posted image  user posted image PDP 09.04.
NS
user posted image   MF user posted image  user posted image

user posted image   simvir (26 let): user posted image  PDP 10.04. MF
05.12.
NS user posted image   
LJ

user posted image   tosja: PDP 10.04. - GP 20.12.
NS user posted image MF 29.11. Feldbach, MB 
 
user posted image   sončnica14: PDP 10.04.
 
user posted image  Barb 77: user posted image user posted image  PDP 10.4. MF 27.11. NS user posted image  LJ

user posted image   petty82: PDP 10.04. MF 05.12.

user posted image   srečna miška: user posted image  PDP 11.04.
 
user posted image   malamaja (27 let): user posted image  PDP 11.04.  LJ

user posted image   Katja271 (27 let): PDP 12.04. -  GP 28.11.
MF 3.12.
NS user posted image
 
user posted image   tana13: user posted image  PDP 12.04.
 
user posted image   nisika: PDP 12.04. NS user posted image
 
user posted image   barby78: user posted image user posted image PDP 13.04. MF 11.12. NS user posted image

user posted image   MARUŠKA28 (28 let): PDP 13.04. - GP 21.11.
MF...  
NS user posted image

user posted image   kekec in mojca: PDP 13.04. MF 12.12. SG
 
user posted image   sky77: user posted image  PDP 14.04. MF 28.11.  NS user posted image  LJ
 
user posted image   Calena: user posted image user posted image   PDP 14.04.  NS user posted image
 
user posted image   Ketrin (28 let): PDP 14.04. NS user posted image MF  06.12LJ 
 
user posted image   u04111976: user posted image user posted image   user posted image user posted image  PDP 14.04.
GP 6.12.
MF 03.12.  06.12.
NS user posted image CE
 
user posted image   5erca04: PDP 14.04.  NS user posted image   MB

user posted image   Jelcy: PDP 14.04. MF 17.12.
  
user posted image  Tejcha (24 let):user posted image user posted image PDP15.04. MF 13.12. NS user posted image
 
user posted image   Skabi: user posted image  user posted image  PDP 15.04.

user posted image   resnično srečna (35 let):user posted image user posted image PDP 15.04. - GP 20.12.
MF 06.12.  LJ

user posted image    NiLe (34 let): user posted image user posted image  user posted image user posted image PDP 15.04. - GP 5.12.
MF
7.12.
 NS user posted image    LJ

user posted image   ruki: user posted image PDP 16.04.
  
user posted image   sasy20 (26 let): PDP 17.04. - GP 23.11.
MF 6.12.
NS user posted image  LJ
 
user posted image   Krista28: user posted image  user posted image  PDP 17.04. NS user posted image
 
user posted image   JuR_ChIkA: PDP 18.04. NS user posted image
 
user posted image   SpeliG (27 let): PDP 18.04. MF 26.11. NS user posted image
 
user posted image   mišeka: PDP 18.04. NS user posted image

user posted image   darja33: PDP 18.04.
MF 03.12. CE

user posted image   Roberta69: PDP 18.04. MF 26.11.
 
user posted image   bondi: PDP19.04.
 
user posted image   bela vrtnica (28 let): PDP 19.04. MF 3.12.
NS user posted image  
CE

user posted image   Mamacebela: PDP 19.04. NS user posted image

user posted image   zvončica30: PDP 19.04.
 
user posted image   Lubici (25 let): PDP 19.04. MF 18.12. LJ

user posted image   matejchykam (21 let): user posted image  PDP 20.04.
MF 04.12. 
NS user posted image
 
user posted image   tasyo (28 let): PDP 20.04. MF 12.12. NS user posted image
 
user posted image   gregica74 (33 let): PDP 20.04.  NS user posted image  PO
 
user posted image   najč: PDP 20.04.

user posted image   cebelca27 (27 let): PDP 20.04. NS user posted image Izola
 
user posted image   malamalinca (33let):user posted image user posted image user posted image user posted image PDP 21.04. - GP 3.12. NS user posted image   MF 13.12. LJ

user posted image   shoo (32 let): user posted image user posted image PDP 21.04. user posted image CE

user posted image   tipriga (29 let) : user posted image user posted image PDP 22.04. MF 14.12. NS user posted image

user posted image   leni5 (28 let): user posted image user posted image  PDP 22.04. MF 12.12. Izola

user posted image   maxi133 (24 let): PDP 22.04. MF 10.12.

user posted image   Katka28:user posted image user posted image PDP 22.04. MF 11.12.
 
user posted image   Kaa (29 let): PDP23.04. NS user posted image
 
user posted image   T*i*A*r*A: PDP 24.04. NS user posted image
 
user posted image   zolika: PDP 24.04. - GP 20.11. NS user posted image MF 18.11. MB

  user posted image   scorpiogirl (26 let): PDP24.04. MF 12.12. NS  user posted image   KR
 
user posted image   moon: PDP 25.04. user posted image  user posted image   
 

user posted image   Srčekgirll (24 let): PDP 25.04. 
UZ 19.12.
NS user posted image PO

 user posted image   sinskaT (26 let): PDP 25.04. MF 12.12. NS user posted image PO


user posted image  aprill: PDP 25.4. 
 
user posted image   Jo@n (31 let): PDP 26.04. NS user posted image MF 11.12. LJ
 
user posted image   zokica: PDP 26.04.

user posted image   KatyMM: user posted image PDP 26.04.
 
user posted image   Sandrin: user posted image  user posted image user posted image  PDP 26.04. NS user posted image
  
user posted image   malecka24: PDP29.04.  NS user posted image   PO
 
user posted image   pikica030407: PDP 29.04.  NS user posted image  
 
 
user posted image   Naša črtica koraka: user posted image user posted image  PDP 27.03.  NSuser posted image  KR

user posted image   Leiah: PDP 28.04.
 
user posted image   nikica18: PDP...
 
user posted image   eminak: PDP...
 

user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image
 
Tako je do sedaj prijavljenih:
82 srečk user posted image
 
Z NAMI ZAČELA user posted image  POT:
lindy, Anonimna2, pinka1, Vesnyca, vebo, tejka** user posted image   
user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image
 

GP - ginekološki pregled
NS - nuhalna svetlina
MF - morfologija
 
 
P.S. za vse napake se vnaprej opravičujem - hitro me "pocukajte za rokav", da popravim morebitne napake.


Z RUMENO sem zapisala v kateri porodnišnici bo na svet prijokal user posted image .

Uživajte, božajte bušije in bodite user posted image  

Jelcy - dobrodošla 


                user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image    

PDP - število user posted image

01.04. 2
02.04. 1
03.04. 2
04.04. 3
05.04. 3
06.04. 1
07.04. 2
08.04. 2
09.04. 2
10.04. 5
11.04. 2
12.04. 3
13.04. 3
user posted image 14.04. 6 user posted image
15.04. 4
16.04. 1
17.04. 2
18.04. 5
19.04. 4
20.04. 5
21.04. 2
22.04. 4
23.04. 1
24.04. 3
25.04. 4
26.04. 4
27.04.
28.04. 1
29.04. 2
30.04.

??? 2 user posted image ???
PDP









_____________________________

Ko hodiš, pojdi zmeraj do konca...

(odgovor članu tosja)
Neposredna povezava do sporočila: 2816
   RE: aprilčice
26.11.2007 13:48:48   
tasyo
Tosja, vseeno poskusi kaj pojesti, včasih že to pomaga. Pa ne nič začinjenega ali gaziranega, pa bo!

Ketrin, če ti je do čveka, jaz imam čas... Joj, če bi bila bližje Lj, bi se vam tudi pridružila na telovadbi - bi me verjetno manj križ bolel. Zdaj pa je še moj zbolel in odpade sprehod - ker se mi sami ne da!

(odgovor članu tosja)
Neposredna povezava do sporočila: 2817
   RE: aprilčice
26.11.2007 13:59:37   
Ketrin
Evo me!!!

Kolkr mam srečo, bo zdej naenkrat nekdo neki nujno rabu od mene in bo nič od čveka.... user posted image user posted image

Tosja, počivaj. Kako te boli buši? Zgaga, al kako? Mogoče kak prepečenc, nekaj moraš dat želodčku, da ma kaj delat pa se zamoti in potem ne boli več. Joj, zdaj sem se spomnila! Ti ki si doma: naredi si prižganko juhico pa malo kumine daj notri. To je za trebušček super!!!

Tasyo, kaj ti nisi iz LJ? Jaz pa skoz mislim, da si someščanka! user posted image user posted image  Ne vem zakaj!? Malo pa pojdi na sprehda. Zdaj moraš malo na zrak, da te možek ne okuži! Pa upam, da kmalu ozdravi, možiček tvoj!!user posted image

(odgovor članu tasyo)
Neposredna povezava do sporočila: 2818
   RE: aprilčice
26.11.2007 14:01:57   
barby78
Tosja,mogoče bi pa res raje poklicala svojo zdravnico,ali pa če greš v lekarno ti bi po moje tud znali svetovat.Kaj se pa češ sama matrat,če te še kar boli?Ti bojo dali v lekarni kakšen čajček,ki bo ublažil težave,pa bo.Drži seuser posted image !

Tasyo saj mene tud ful zanima kak zgleda ta PP Switch (ali Swiftuser posted image ),ampak trenutno se je ponudila priložnost.Mogoče pa nič ne bo in bomo morali še mal počakat.
 
SinskaT,a veš,da moj tud razmišlja o novi igrački?Zdaj pravi,da bi nabavil krosarja za vožnjo med vinogradi,po gozdu in po blatu!! Oh,ti naši veliki otroci user posted image !Mogoče se pa čez par let (ko mi bo oprema spet prav),dogovorimo za kako skupno vožnjouser posted image !
 
Se čujemo,PA-PA

_____________________________

Moja največja sreča in veselje,sta moja 2 sončka
LIA-24.03.2008
VITO-02.12.2000


(odgovor članu tasyo)
Neposredna povezava do sporočila: 2819
   RE: aprilčice
26.11.2007 14:47:51   
Jelcy
Tosja...najbolje je da vprasas v lekarni, ponavadi dobro svetujejo, ce ne poklici zdravnika...bos najbolj mirna! Jaz ponavadi dobim nasvet v lekarni, k zdravniku grem ce se tezava vlece dalj casa.

Pa se ce lahko popravis napakico na seznamu..morfologijo imam 7.12 in ne 17.12 user posted image  aja pa rodila bom v Izoli in stara sem 25let.

(odgovor članu barby78)
Neposredna povezava do sporočila: 2820
   RE: aprilčice
26.11.2007 14:49:48   
NiLe
Hej, Ketrin, seveda se vidimo ... ima možek popoldne frej, tako da bo zrihtal otroka. Jaz sem pa izkoristila vreme in šla na en sprehod in v trgovino ... sedaj pa sem dala kuhat segedin. Za prilogo še ne vem: krompir ali polento?

Tosja, nekaj moraš dati v želodec, lahko prežganko ali pa bebe čaj, pa kakšen prepečenec. Drugače pa kar v lekarno, pa vprašaj. Sej bo, boš videla!

Big mamma: jaz sem iz Črnuč, drugače pa upam, da nam bo januar prinesel kakšno srečanje, čeprav se bomo vse težko zbrale.

Tasyo, jaz sem tudi zate mislila, da si iz Lj. user posted image Na sprehod pa le pojdi, pa za možička lepo poskrbi in ga čim prej pozdravi!








_____________________________

Spi, dete, spi!
Biba je zaspala, buba je zaspala, baja, ki nagaja, v sanjah s tabo raja.

(odgovor članu barby78)
Neposredna povezava do sporočila: 2821
   RE: aprilčice
26.11.2007 14:53:32   
sinskaT
Barby z veseljem! ampak bo nekaj vode preteklo, da mi bo kombinezon prav, pa da bomo meli spet motor in zanesljivo varuško seveda.

Danes spet vozičke študiram in sem naletela na Hartan Skater S. Morda kakšne konkretne izkušnje?

(odgovor članu barby78)
Neposredna povezava do sporočila: 2822
   RE: aprilčice
26.11.2007 14:59:04   
Ketrin
user posted image Hi, hi, hi! Sinska ti pa boš res diplomirala iz vozičkov. Dobro da te imamo, da vsak teden kakega novega najdeš.... Kakšen pa je tale zadnji? user posted image

(odgovor članu sinskaT)
Neposredna povezava do sporočila: 2823
   RE: aprilčice
26.11.2007 16:15:32   
scorpiogirl
Haljo, bejbe user posted image

je fajn poslušat našga user posted image ja ... sva z user posted image čist user posted image user posted image Katka, če imaš možnost, kar kupi tale angelsounds, ti ne bo žal user posted image

sem se odločila, da grem jutri popoldne k zdravniku, če ne bo bolje, ker ful kašljam user posted image

vidim, da imamo "bajkerke" tud med nami user posted image midva tud gledava motorje skoz ... pa sem jst skor bolj zagreta user posted image če bo le kej evrčkov, grem poleti končno delat izpit user posted image

fajn se imejte ... midva greva k tašči gledat, kaj ima lepega za naju user posted image baje je ena njena kolegica pripeljala polno opreme za dojenčka, tko da greva gledat, kaj rabiva user posted image

(odgovor članu Ketrin)
Neposredna povezava do sporočila: 2824
   RE: aprilčice
26.11.2007 16:28:14   
barby78
Scorpiogirl,jaz tud razmišljam o izpitu za motor.Ampak mislim,da bo treba zdaj še mal počakat.
A vidva pa si gresta izbrat že opremo?user posted image Kaka srečka si! tud js čedalje bolj razmišljam,da bom iz škatel vzela  stvari od tamalega in jih preprala.Si bom počasi začela kar pripravljat.ja,kaj pa čem čakat do zadnjega?Kaj pa če pol ne bom vsega zmogla in bom prikrajšana za tako veselje! Ja,ja,bom kar začela počasi.


_____________________________

Moja največja sreča in veselje,sta moja 2 sončka
LIA-24.03.2008
VITO-02.12.2000


(odgovor članu scorpiogirl)
Neposredna povezava do sporočila: 2825
Stran:   <<   < Prejšnja stran  111 112 [113] 114 115   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  111 112 [113] 114 115   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





Pregled nuhalne je priporočljiv za vse nos...
S presejalnim pregledom nuhalne svetline v času od 11. do 14. tedna nosečnosti lahko licenciran ginekolog odkrije veliko...
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.




Dojenje...
пеперутка16

Do kdaj ste dojile?