|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   ENOJAJČNI DVOJČKI
13.7.2006 8:32:02   
bianka
oj.

včeraj sem imela NS in zdravnica mi je povedala da nosim enojajčne dvojčke.Dvojčka imata eno posteljico.Povedala mi je tudi da lahko zaradi ene posteljice eden dobi več hrane kot drugi in tako je lahko en user posted image  zahiranček.
Povejte če je imela še katera takšen primer in kako se je izteklo.Pa še zanima me če imata lahko tudi dvojajčna dvojčka samo eno posteljico.Res bi rada izvedela kaj več o enojajčnih dvojčkih.

lp in hvala
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: ENOJAJČNI DVOJČKI
13.7.2006 9:17:34   
emaa
bianka piši pi na privat, ona je lani rodila enojajčni dvojčici, ki sta imeli skupno posteljico, pa ti bo znala več povedati. Si pa v zelo rizični skupini, pa te bojo zelo pozorno spremljali, veliko sreče.

(odgovor članu bianka)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: ENOJAJČNI DVOJČKI
29.7.2006 14:32:00   
SISI25
Tudi moja dvojčka sta imela eno posteljico. Res je, da se lahko zgodi, da eden drugemu jemlje hrano in je drugi ne dobi, ampak ne misli zdaj na to. Saj se lahko tudi kaj drugega zgodi pa moraš misliti, da se ne bo.  Je pa mene tudi na pregledu tako prestrašila, da sem se najprej tako sekirala in samo razmišljala kaj lahko gre narobe, pa je bilo na koncu vse vredu.
Je pa res, da te bodo večkrat spremljali kaj in kako. Jaz sem imela UZ vsake 14 dni in na koncu tudi vsak teden, da je preverila, če je vse vredu, če enako rasteta, če napredujeta, da ni prevelike razlike med njima, ker bi lahko to pomenilo, da eden drugemu pobere.
Ti v glavnem zdaj ne skrbi. Uživaj v nosečnosti in se spočij,ker potem bo še velikooooo dela.
Lepo nosečnost ti želim!

(odgovor članu bianka)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: ENOJAJČNI DVOJČKI
29.7.2006 22:36:08   
natalina
Bianka!

Moji smrklji sta sicer stari že eno leto ampak s tem ali sta dvojajčni ali enojajčni je taka zmešnjava, da mi je že vse brezveze! Zakaj? Vso nosečnost so vodili kot dvojajčna dvojčka, rodila sem naravno v 33t6/7, vendar ko sem rodila posteljico je rekla babica, da sta pa enojajčni, ker je eno stanovanje in dve votlini????? no in potem nisem vedela pri čem smo, res pa sta bili tamali zelo različni, ker je bila razlika tudi v teži, jaz sem ju imela za dvojajčni, vendar na prvem obisku v razvojni ambulanti nam je dr. zatrjevala, da smo enojajčni!

Vsak ki ju vidi pravi da ju ne loči niti pod razno,čeprav eni malo bolj štrlijo ušeska, nihče ampak res nihče ju ne loči, nama z možem je pa vse tako smešno, ker nama se pa zdita čisto drugačni, zato bi ob tej priložnost prosila tebe SISI25, ali je podobnost tvojih fantov res čisto identična ali vidva z očkom opazita "velike! razlike?

hvala ti, in sem te kar malo pogrešala tule gor!

Tebi Bianka pa želim lepo nosečnost, nikar preveč ne prebiraj raznih teorij in negativnosti, tvoja škratka bosta  takšna kot bo tvoje počutje-torej vesela in optimistična, zato glavo gor in bodi kar se da važna!!!

(odgovor članu bianka)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: ENOJAJČNI DVOJČKI
30.7.2006 14:34:25   
SISI25
Natalina
Midva vidiva pri njima zelo veliko razlik, ima pa eden bolj okrogel obrazek kot drugi tako, da se mi zdi, da se po tem še bolj ločita. Drugače pa nekateri pravijo, da sta čisto ista, nekateri pa tudi vidijo razlike, ampak predvsem takrat kadar sta skupaj.
Drugače je bila pa tudi pri meni ena posteljica in dve votlini, ampak je na nuhalni rekla, da se vidi, da sta enojajčna predvsem po tem, ker je bil viden znak T. Je pa tudi meni enkrat na pregledu dr. Cerar (drugače nisem hodila k njemu), da imam dve posteljici in sem bila čisto zmešana, če so mi ves čas trdili, da je ena. No ina na koncu je bila res ena. O enojajčnosti pa nisem bila nikoli 100%.

Sem pa enkrat prebrala, da imajo enojajčni dvojčki čisto iste zobe in se že potem vidi user posted image  Naša dva jih imata res- isto krive, ampak če to drži pa ne vem.

Sem pa pogledala slikce tvojih dveh in sta si res tako zelo podobni, da mislim, da sta res enojajčni. Mi imamo tu okoli kar nekaj dvojčkov in tisti dvojajčni se res razlikujejo.

Upam, da sem kaj pomagala user posted image

(odgovor članu natalina)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: ENOJAJČNI DVOJČKI
3.8.2006 18:28:02   
natalina
SISI25 hvala ti, zdaj pa res mislim, da sta mogoče enojajčni, bom dala še mal slikc gor pa povejte.

hvala še enkrat in uživajte.

(odgovor članu bianka)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: ENOJAJČNI DVOJČKI
22.8.2006 9:12:17   
puncica
natalina sama sicer nimam dvojčkov, sem pa gledala tvoje slikce in men se zdita zoja in zala čist podobni, tako da jaz bi ju uvrstila kr v enojajčne dvojčke user posted image

_____________________________

Zunanji svet je le odsev sveta, ki ste ga ustvarili v svoji notranjosti.

(odgovor članu natalina)
Neposredna povezava do sporočila: 7
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Zgodbe malih junakov: 9 dni sem bila v ume...
Sprejeli so me v zelo kritičnem stanju na Infekcijsko kliniko, opravili nujen carski rez, intubirali. Potem sem bila v ...
Otroci, ki se zbujajo zgodaj zjutraj so ...
Se vaš malček zjutraj prebuja skupaj s petelini, ne glede na to ali je delovni dan ali vikend? Imamo dobro novico za vas...
Živilo, ki preprečuje pojav alergij pri ot...
Znanstveniki iz Nove Zelandije so prišli do zanimivega odkritja, da lahko samo z enim samim živilom v prehrani otroka zm...




NOSEČNOST
пеперутка16

Kateri del nosečnosti vam je bil najbolj všeč oz. najlažji?