|
RE: moj gre na morje, jaz pa ne 15.7.2006 13:46:38
|
|
|
|
Gina
|
Kaj pa vem. Jaz bi šla tudi malo sama kam za en teden. Bi čisto pasalo. Sem takoj pomislila na to, ko sem brala post. In mislim, da je točno tako, kot je Meta rekla, napisale bi mi, da naj grem, da je fajn, če se človek malo releksa od številnih vsakdanjih obveznosti. No, ampak tule se mi vseeno zdi malo drugače. Vidva nimata otrok. Od česa bi se releksal? Saj ej najbrž do sedaj še vedno cel lajf deloval tako, da je bilo njemu fajn. Me pa zelo spominja tale vajin odnos na mojega bivšega. NJemu pač ni bila vrednota crkljanje. Se ni kaj dosti (ampak tako redko kot tvoj pa tudi ne), pa tudi se je v postelji stran obrnil in mu je bilo vroče pa take fore bolane. Njemu je bila vrednota, da je doma pomagal, pucal in take reči, samo meni ni bila to tako zelo pomembna stvar,da bi v tem prepoznala ljubezen. Denar bi imel ves zase, jaz pa bi morala šparat. Pa hodil je vsako leto vsaj za en teden sam (ha, ha, z ljubico v bistvu) se potapljat, pa seveda na fitnes pa take reči. Če bi moj mene zdaj vprašal, če gre lahko sam nekam, sem najprej prepričana, da bi hotel mene zraven, če pa jaz ne bi hotela ali mogla iti, bi mi pa ne bilo nič hudega, če gre pač sam nekam letet (dobesedno, s padalom) za en teden. Saj ej že šel, pa se mi ni zdelo nič takega. Vendar še vedno mislim, da če bi bila v tvoji situaciji, kot jo opisuješ, da mi ne bi bilo prav. Kaj jaz vem, meni se tudi zdi, da je vajin problem nekje drugje. Žal mi je, da tako ravna s tabo. Po moje te nima dovolj rad. Lahko se pa motim.
|
|
|