tintara
|
Pozdravljene nove in stare decembrke! A kar kupovale bi ze? No, mene se nic kaj ne drzi, morda po morfologiji, ker sem zdaj spet v tistem casu pred pregledom, ko spet ne ves, ali je vse ok, ali ne. Brcamo ze, tako da zivi smo, vcasih kaj zaboli tam spodaj in vceraj sem neki ta malega premetavala in okoli nosila, pa sem imela potem ful slab obcutek. Sem se sla kar ulezt in sem zaspala k top, ker sem zjutraj ze ob 4h vstala. Sicer pa je tehtnica pokazala grd skok v mislim da enem tednu (malo vseeno upam, da sta bila dva, pa da sem jaz kaj pomutila). Se tehtam ob sobotah in sem ugotovila 2kg skok!!! Kriza!!! TAko da, sem se zdaj odlocila, da keksev ne kupujem vec, ali pa res samo sem in tja kdaj, pa cokolade tud ne... Sicer sem pa zdaj spet precej zaprta in si mislim, da je kaksne pol kile tudi od vsega tega ratalo. Tak da sem se odlocila, da zacnem spet mal bolj zdravo jest (polnozrnat kruh, pa vec zelenjave, sadja pojem kar nekaj...). No, pa tud kolicinsko bi lahko kaj zmanjsala, saj skoz neki jem. Kaj se? Vceraj sme si potiho mal zazelela, da bi vseeno sla na bolnisko in mi ne bi bilo treba vec v sluzbi viset. Skoz gre neki narobe, ce mi ne crkne ena naprava, pa druga crkne, v skrajnem primeru pa butnem sluzben avto (tako kot vceraj recimo - le kdo je dal cvetlicne korite tja?!) Upajmo, da bo pocasi kaj boljse. ZAenkrat ostajam pri tem da po 15.9. me ni vec nazaj v sluzbo, do takrat bom pa se skoraj ves dopust pokoristila v avgustu, tko da za delat je sam se za kak mesec skupaj. V bistvu gre res hitro! Glede brcik in vsega ter stetja dnevov. Ne vem, jaz za tiste metujcke in mehurcke in kaj jaz vem kaj se, nisem bila niti ziher da je to to, niti nisem prevec mirkala. Tak mal se mi je ene 14 dni dozdeval, da bi lahko cutila, ampak roko na srce, vcasih imam zelo podobne obcutke tudi ko nisem noseca. Crevca torej. No, saj boste videle, da ko boste rodile, da vam kar naenkrat ne bo vec cist jasn, al so bili tisti prvi mehurcki res vas otrocek ali le crevca. Tko da, z moje strani, okoli 100 dne sem vedela da je to to in se je videlo tudi na ven malo. Tistega prej pa ne stejem. Tak da, Husa in morda se katera imate se cas. Ja, pa uzivaj na dopustu, cez kak mesec te pa pol razkrijem doma, ok? Takole, treba bo delat, sam men se ne da! Poletna, nosecniska, jutranja, vsakodnevna utrujenost ali kar LENOBA? Bo tole zadnje najbrz. Cau, T
|