|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  44 45 [46] 47 48   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Decembrčice
17.7.2006 20:41:26   
Naja30
Ja, res smo face, ker smo že marsikaj dale skoz, ampak marsikaj pa še traja user posted image  Vse kar si napisala moj_moj, se meni še vedno dogaja. Pa dobro, ne bom jamrala user posted image

Punce, te dni ste spraševale nekaj o opremi dojenčka, ali košek ali posteljica. Z veseljem sporočam, da sva se midva odločila za posteljico, iz praktičnega razloga-zakaj bi kupovala dve stvari, če je ena dovolj? No in to še ni vse. Verjetno bova večino stvari prav kmalu tudi kupila, ker imajo v Baby centru super akcije. A mislite, da je prehitro? Meni se ne zdi, ker potem grema na morje, pa bo že september, pa se mi bo dalo še manj kot zdaj hodit po trgovinah.
Je pa vse takooooo lepo, take cortkane stvari! Kar nisma se mogla nagledat, akr hodila sma po trgovini... user posted image

Lepo se imejte in kaj lepega napišite.

(odgovor članu crci06)
Neposredna povezava do sporočila: 1126
18.7.2006 7:04:14   
tintara
Pozdravljene nove in stare decembrke!
A kar kupovale bi ze? No, mene se nic kaj ne drzi, morda po morfologiji, ker sem zdaj spet v tistem casu pred pregledom, ko spet ne ves, ali je vse ok, ali ne. Brcamo ze, tako da zivi smo, vcasih kaj zaboli tam spodaj in vceraj sem neki ta malega premetavala in okoli nosila, pa sem imela potem ful slab obcutek. Sem se sla kar ulezt in sem zaspala k top, ker sem zjutraj ze ob 4h vstala.
Sicer pa je tehtnica pokazala grd skok v mislim da enem tednu (malo vseeno upam, da sta bila dva, pa da sem jaz kaj pomutila). Se tehtam ob sobotah in sem ugotovila 2kg skok!!! Kriza!!! TAko da, sem se zdaj odlocila, da keksev ne kupujem vec, ali pa res samo sem in tja kdaj, pa cokolade tud ne...
Sicer sem pa zdaj spet precej zaprta in si mislim, da je kaksne pol kile tudi od vsega tega ratalo. Tak da sem se odlocila, da zacnem spet mal bolj zdravo jest (polnozrnat kruh, pa vec zelenjave, sadja pojem kar nekaj...). No, pa tud kolicinsko bi lahko kaj zmanjsala, saj skoz neki jem.
Kaj se? Vceraj sme si potiho mal zazelela, da bi vseeno sla na bolnisko in mi ne bi bilo treba vec v sluzbi viset. Skoz gre neki narobe, ce mi ne crkne ena naprava, pa druga crkne, v skrajnem primeru pa butnem sluzben avto (tako kot vceraj recimo - le kdo je dal cvetlicne korite tja?!) Upajmo, da bo pocasi kaj boljse. ZAenkrat ostajam pri tem da po 15.9. me ni vec nazaj v sluzbo, do takrat bom pa se skoraj ves dopust pokoristila v avgustu, tko da za delat je sam se za kak mesec skupaj. V bistvu gre res hitro!

Glede brcik in vsega ter stetja dnevov. Ne vem, jaz za tiste metujcke in mehurcke in kaj jaz vem kaj se, nisem bila niti ziher da je to to, niti nisem prevec mirkala. Tak mal se mi je ene 14 dni dozdeval, da bi lahko cutila, ampak roko na srce, vcasih imam zelo podobne obcutke tudi ko nisem noseca. Crevca torej. No, saj boste videle, da ko boste rodile, da vam kar naenkrat ne bo vec cist jasn, al so bili tisti prvi mehurcki res vas otrocek ali le crevca. Tko da, z moje strani, okoli 100 dne sem vedela da je to to in se je videlo tudi na ven malo. Tistega prej pa ne stejem. Tak da, Husa in morda se katera imate se cas. Ja, pa uzivaj na dopustu, cez kak mesec te pa pol razkrijem doma, ok?

Takole, treba bo delat, sam men se ne da! Poletna, nosecniska, jutranja, vsakodnevna utrujenost ali kar LENOBA? Bo tole zadnje najbrz.
Cau, T

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 1127
18.7.2006 9:40:21   
supermami
Tudi jaz trenutno dopustniško uživam oz.sem nameravala, pa sem kar naprej po trgovinah, pa na rojstnih dnevih, od danes naprej sem varuška... Nikakor mi ne znese, da bi poležavala. Bom mogla zdržat do avgusta, ko gremo na morje.

Jutri pa morfologija. Malo me že stiska pri srčku, pa vem da so to le hormončki in njihova depresija.

(odgovor članu tintara)
Neposredna povezava do sporočila: 1128
18.7.2006 9:45:29   
Anonimen
Tista dekleta, ki imate že po enega kravželjna doma - ali jih še dvigujete, prenašate, nosite? Jaz še vedno, z istim tempom. Glede na to, da sva veliko časa sami, tudi ne vem, če bom mogla kaj odjenjati. Dvigujem jo še vedno v bide, kadar pereva ritko, vsak dan v banjo, v posteljico, iz posteljice (tudi ponoči, kadar greva lulat), na stol, bla bla bla... Skratka, ne vem, kako odnehat user posted image

(odgovor članu supermami)
  Neposredna povezava do sporočila: 1129
18.7.2006 10:55:27   
emaa
Meta nimam škrata doma, samo če nobenega ti itak ne preostane nobena druga izbira kot da malo dviguješ. jaz ravno tako nečaka dvigujem, samo ne tako pogosto, ker se to dogaja samo na obisku. MOja mami je to prakticirala pri mojih dveh bratih in sestrah, za vse sama, pač ni druge izbire, kot da dvigneš. Če bi ti G prepovedal pol bi pa morala razmišljat v drugi smeri.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1130
18.7.2006 11:43:47   
r1ta
Oj ženskice!

Jaz sem nazaj iz današnjega pregleda. Vse je v najlepšem redu, srček bije, oblika maternice je normalna in se bo začela počasi širit. Na začetku sem namreč imela bolj podolgovato, jajčasto obliko zato je moj trebuh hitro skočil ven, zdaj pa se bo maternica počasi začela širit v levo in desno stran. Ja, pa izgleda da mi bebi fino skače po mehurju, ker me eno sekundo ful tišči na stranišče, naslednjo pa ne več. Ti ti porednica mala!user posted image

Sem vprašala za to tiščanje navzdol in je babica (ginekologinja) potrdila moj sum. Preveč se naprezam! In zvečer ko se napapcam (beri nažrem) sem ji povedala, da se počutim kot bomba, ki bo pravkar eksplodirala, pa pravi, da je to zato ker so trebušne mišice zvečer že utrujene in pride posledično do večjega raztegovanja in občutka napetosti.

Ja moj_moj, jaz nimam druge možnosti kot živeti tukaj, ker sem se lani oktobra preselila k mojemu dragemu. Verjemi mi, da ni lahko in bi dala vse na svetu, da je Slovenija malo bližje toda to je očitno usoda ali pač moja izbira. Pa saj bo. Imam res ljubečega partnerja, ki bi klatil zvezde z neba zame, če bi bil še 5 cm višji, tako da si zdaj včasih pristavi pručko in vzame dol kakšno zvezdico. Nazadnje (in prvič) je bilo to konec marca, zdaj mi pa ta zvezdica skače po mehurju...user posted image  Ja, ta najina zvezdica bo govorila kar tri jezike. Nizozemsko po atiju, slovensko po mamici in angleško, ker se midva tako sporazumevama. Pravijo, da otrokom to sploh ne dela preglavic, verjamem pa da se bova tudi midva veliko ob tem naučila. Bomo vsekakor zanimiva družina!

Tako. Zdaj grem malo da Vincijevo šifro brat (je še nisem in me je čisto prevzela ta teorija o pomembnosti ženske. Sva morala včeraj nujno v kino, da sem videla še film!).

Lep dan!

I have no special talents. I am only passionately curious.
(A. Einstein)

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 1131
18.7.2006 12:00:11   
emaa
Lepo, da si dala pregled čez user posted image . Ja otroci z jeziki nimajo problemov, sploh, če se jih kativno uporablja. Na Nizozemskem živeti, se navadiš, vem da se je moja mami tudi navadila življenja v Slo. Pa ne bi šla več domov živet v VB, pravi da ji je tu bolj všeč.

(odgovor članu r1ta)
Neposredna povezava do sporočila: 1132
18.7.2006 13:24:24   
tintara
Zivijo!
Ves R1ta, z jeziki res ni problema. Pri nasem malem imajo v vrtcu enega, ki govori z mamo in njimi lepo slovensko, z ocijem pa arabsko. Pa so prav zanimivi. Do mene sicer to pride nekako takole: fla, fla, fla, dan, fla, fla, fla. Komaj dojamem, da je bil tisti dan vmes namenjen meni, ampak so face.
Drgac je pa tule pri nas ena v zelo podobni situaciji. Noseca dober mesec manj od nas, fanta ima na Nizozemskem in ze isceta moznosti kako naprej. Zelo verjetno se bo tudi ona preselila gor, ker imata tam boljse moznosti ta zivljenje (stanovanje). Pa tudi sicer je iz Stajerske, ce se ne motim si ti tudi, ane. Tako da vaju samo spoznam in bosta imeli slovensko druzbo med ostalimi nizozemskimi vozickaricami user posted image user posted image

Meta, glede nosenja. Jaz sem se ga kar dosti izogibala, ampak nas je ze starejsi (2,5 leta). Sem mu pac razlozila, da je v trebuscku dojencek in je lepo hodil, pa splezal iz banje, pa v posteljo.... Ce se je le dalo, sem ponucala ocija, ampak zdaj sem pa imela tega ze kar mal dost. Da ga sploh ne morem normalno vzet v roke, pa mal pocrklat, pa ga zdaj tud obcasno nosim. Se mi zdi, da mu prav pase, ampak pretiravam pa res ne. Vcasih ga je treba pac tud nest po stopnicah v 4 nadstropje (ce zaspi v avtu, pa zanc ga je ful kakat - kar pri driski ni ravno fajn...), pa ga nesem. Pa kaj sploh lahko drugace? Ce sta pa sami (tudi dopoldne) je pa teh situacij verejtno veliko vec in tako je. Ampak pomoje ni panike. Vsaj upam.

Se mal pa sibam po domov in po tamalega, jutri pa spet teren. Vseen, mal ga mam ze dosti, sem vceraj ugotovila, da bo treba nehat, ker mi cepenje ne gre vec prevec dobro oz me trebuh ze nekaj ovira. Je pa res, da mali/mala takoj zacuti (ga/jo moti) in takoj pobrca, tako da vsaj vem, da ziv/a je.

Mejte se fajn, se slisimo v cetrtek. LP, T

(odgovor članu emaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1133
18.7.2006 15:10:15   
r1ta
Joj ja Tintara, ti kar daj! Lahko mi na ZS napišeš njen mail, pa ji bom pisala. Sploh pa če namerava pridit sem živeti mislim, da ji lahko v marsičem pomagam, sploh kar se urejanja uradnih zadev tiče. Jaz sem v pol leta dobila dovoljenje za bivanje do 2010, ko imaš pa to je pa vse piece of cake. Ja, pa če namerava s trebuščkom pridit v NL ji tudi lahko pri čem svetujem. No, kar napiši mi mail. Bom z veseljem tipkala naprej! Joj se že veselim! Če pride v NL, bo že četrta Slovenkica, ki jo bom tukaj poznala. Več nas je, močnejši smo!user posted image  In ja, sem štajerka, obsotelje podrobneje...

< Sporočilo je popravil r1ta -- 18.7.2006 15:13:06 >

(A. Einstein)

(odgovor članu tintara)
Neposredna povezava do sporočila: 1134
18.7.2006 15:17:16   
Naja30
Pozdravček vsem.

R1ta spet si tako lepo napisala, da so se mi osolzile oči. Vajina mala user posted image  ki ti skače po mehurju, ja. user posted image user posted image
Te lahko vprašam - a ti se ne učiš njegovega jezika? Haha, bi nam lahko kaj po nizozemsko napisala tukaj gor, da bi vse debelo gledale!

Supermami, jutri boš vidla svojga user posted image  Nič se ne boj, vse bo ok.

Jaz sem pa danes spet stara mamca s svojimi bolečimi kolki in medeničnimi kostmi. A vas nobeno nič ne boli? Mene bo pobralo. Še posebej, če več migam, bolj boli. A ni to čudno?user posted image  Sem misla, da če se bo vse dobro razmigalo, da bo nehal bolet, je blo pa še huje.
Drugače pa odštevam dneve do user posted image  Samo še ta teden in čao! Ni me! Samo še uživanje ene par tednov!

Lepo se imejte, drage souser posted image

(odgovor članu tintara)
Neposredna povezava do sporočila: 1135
18.7.2006 17:05:09   
anckabancka
Meta,  jaz se ne morem izogniti dvigovanju otroka, ker še ne hodi. Glede na to, da v prvi nosečnosti nisem dvigala res nikoli nič težkega, grem zdaj v drugi ekstrem. Upam, da bo vse v redu, ker se dviganju in nošnju (v tretje nadstropje) ne morem izogniti.

Drugače pa ne vem ali že čutim user posted image ali še ne... Prvič sem tak čas že fino čutila premikanje, sedaj pa se mi vsake toliko časa zazdi, da je mogoče to to.... Res pa je, da sem imela prvič več časa, da sem se umirila in "poslušala" svoj trebušček, zdaj pa kar ni časa, pa še v službo hodim.

Še tri dni imam do dopusta!user posted image

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 1136
18.7.2006 17:42:35   
Strawberrie Cherrie
Dober dan...sicer sem popolno 'sveze meso' na tem foromu in to je moj prvi post (prijateljica mi je omenila danes forum)...mislim pa, da nekako spadam semle med vas, saj imam pdp 31.dec - in mislim, da sem trenutno najbolj hvaležen človek na svetu, da sem našla poleg sebe še vse vas user posted image - ki občutite enako srečo in veselje, pa podobne slabosti in travme, povezane s tem, ko si želite zdravega in srečnega otročka...da ne bom tarnala samo svojemu dragemu in da ne bom se veselila samo z njim, upam, da me boste tudi ve sprejele medse...
London

(odgovor članu anckabancka)
Neposredna povezava do sporočila: 1137
18.7.2006 18:17:22   
emaa
Dobrodošla med nami user posted image user posted image

(odgovor članu Strawberrie Cherrie)
Neposredna povezava do sporočila: 1138
18.7.2006 19:35:15   
r1ta
London_Paris dobrodošla! Bomo skupaj pojamrale pa bo svet lepši!

Ja Naja3 sem se dokaj zavzeto učila jezika, zdaj pa, ko sem pisala diplomo sem dala to malo na stran. Pa nemščino še dolgujem šolskemu sistemu, tako da je bolje, da sem nizozemščino malo odstavila. Je pa tako v grobem povedano nizozemščina en dober miks angleščine in nemščine pa še malo francoščine se zraven najde, tako da verjamem da bi me razumele.user posted image
Pa naj te potolažim, da nisi edina z bolečimi kostmi. Mene sicer bolj v križu boli, se je pa že parkrat zgodilo, da sem pošteno čutila tudi kolke. Predvsem levega. Včasih se mi zdi, da se mi kosti kar nekako zaskočijo in bi rabila malo olja da se podmažem!user posted image  Joj joj, kaj vse prinese drugo stanje, ne?

Grem se nemščino učit, vam pa želim lep večer!

(A. Einstein)

(odgovor članu emaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1139
18.7.2006 20:45:25   
pikanogavička
london_paris pozdravljenauser posted image user posted image user posted image

Ja, sem mejčken pogledala po forumu glede koška - posteljice in ugotovila, da si punce ne delajo dodatnih stroškov glede nakupa koška. Posteljico ponavadi malo obložijo, da se user posted image ne zgubi v njej, pa je. Tko da sem sklenila, da bom kupila samo posteljico - če bom pa košek kje dobila, ga bom pa seveda uporabila.

Supermami držim pesti za morfologijo - user posted image user posted image

r1ta z mojim user posted image sva bila pred štirimi leti na NL in ti povem, da nizozemske govorice popolnoma nič nisva razumela. Še dobro, da znajo Nizozemci tko dobro govorit angleško, ker drugač bi bil user posted image .

moj_moj =>ja, sem sklenila, da se bom zjutrej prej s postle skobacala, da bom dobila parking v senci - dones mi je uspelo in je bla vročina v avtu veliko bolj znosna, kot če ga pustim na soncu. Ampak je vseeno obupno, prov strah me je naslednjih dni, ker napovedujejo čez 30stopinj user posted image .

(odgovor članu r1ta)
Neposredna povezava do sporočila: 1140
18.7.2006 22:31:14   
crci06
Novim sonosečkam - dobrodošle!

Bravo za pikanogavičko!
Jaz sem tudi hodila 2 uri prej na šiht, da sm parkirala v senci, pa še fino je bilo, k sm šla lohk pol VSAJ uro prej domov!
To si naredila zeloo dobro potezo zase, za tvojo pikico in za ostale udeležence v prometu!
Saj ne bi komplicirala kr za brezveze, no, pa saj sem vam že napisala, da je zadnjič mene skor kap.
Ko sem pripeljala domov sem samo zmetala vse iz sebe in se vlegla na tla in se počasi umirjala/ohlajala ene 15 min. Mislim,da res ni veliko manjkalo do kakšnega napada in če bi bilo kaj narobe, bi bilo to iz moje malomarnosti, ker sem se vsedla v prevroč avto!

Evo, vsem ostalim se opravičujem, k tko veselo pišem, da zdaj nimamo več težav. Nekatere jih še imate, to je res. In prihajajo nove, to je tudi res. Ampak ko pomislim,da mi je bilo 2 meseca samo slabo in sem živela le zato, da sem vstala, šla v službo, prišla domov in šla spet spat, in pol en obdobje sm nonstop namakala noge v slani mrzlli vodi (doma v škafu!!), da sm sploh lohk hodila, ... in ko pomislim, da sem v naslednjem obdobju samo jokicala.... Jaz sem srečna, da imam tako malo težav, kot jih imam! Po dolgem času se počutim odlično in spet sem začela malo skrbet za bebico (prehrana, rekreacija...). Se mi zdi, da sem ful pazila prve tri mesece, ko naj bi bili najbolj rizični, pol sm pa postopoma začela popuščat...  CentraMedMami npr. jem še zdaj, ampak se ne sekiram več, ko jo včasih kakšen dan pozabim.... :)

A lahko odprem še eno "temo" - kdaj smo pa me na vrsti za kakšen tečaj /  šolo za nosečke?
Jaz sem se načeloma prijavila pri moji G tudi za 2 urni tečaj v zgodnji nosečnosti, kjer naj bi te naučili, kaj lahko delaš in kaj ne, kaj jesti ipd... A mislite da bo to decembra?
Pa šola za starše? Jaz bi skor najraj vidla, da bi bilo to avgusta kje, ker sicer očka ne bo hodil :(
Sobotnih tečajev za full zaposlene pa ni nikjer, ane?

Danes me je že imelo, da bi iz podstrešja privlekla posteljico (staro 20 let :) ) in jo prebarvala vsako letvico z drugo pastelno barvo (imam 4 lepe barve, pa moram še ugotoviti, če ne bo preveč barvasto za bebico???)
- Ampak - sem ugotovila, da moram najprej pospravit stanovanje, da jo bom lahko sploh kam prinesla user posted image

Punce drage, vsem, ki imate možnost bolniške/dopusta.... to zeloo priporočam!
Vedno pravite, da se moramo pustit razvajat! Mene drugi ne razvajajo, se bom pa sama!user posted image

Nočko!

(odgovor članu pikanogavička)
Neposredna povezava do sporočila: 1141
19.7.2006 8:15:58   
emaa
V šoli za zgodnjo nosečnost sem jaz bila začetek junija, če te kaj zanima vprašaj, jesnei je že pozno, ker razlagajo od prehrane, razvoja ploda, kar pa takratže vse vemo ali pa je že prepozno. Moj_mojne ve od kje si, v LJ je tudi hitra izvedba starševske šole za moške v enem popoldnevu, zato da se lahko udeležijo poroda. Drugače pa grem jaz septembra, ker mi bo novembra prepozno, ker takrat znam pa že rodit. Še dve urci do pregleda komaj čakam, sem zmeraj bolj nervozna, da je kaj narobe, pa rabim da me kdo pomiri.

(odgovor članu crci06)
Neposredna povezava do sporočila: 1142
19.7.2006 8:18:49   
pikanogavička
Dones sem spet dobila parking v senci - tralalalalala
moj_moj=>maš prov, ni se za igrat v taki vročini z avtom v katerem je 40stopinj; in maš tud prov glede bolniške/porodniške - tud jest bom vzela bolniško, če ne bom mogla več prenašat te vročine, ker te dni je res too much.
Glede šole za starše sem jest uprašala mojo G in mi je rekla, da mi zdej v tej vročini ni treba hodit in da je še dosti časa. Moj_moj, ampak če bi moj user posted image  imel čas samo avgusta, bi se odločila, da grem v šolo za starše avgusta. Glede tistega 2h tečaja pa nič ne vem...user posted image

(odgovor članu crci06)
Neposredna povezava do sporočila: 1143
19.7.2006 9:35:34   
r1ta
Emamair, verjetno sem že prepozna, pa vseeno! Ne misli na slabe stvari, le na dobro. Tvoji dve pikica sta super, ker se mami počuti super in nasploh ker je vse super, ja?

Mislimo na vas 3!

< Sporočilo je popravil r1ta -- 19.7.2006 9:36:05 >

Neposredna povezava do sporočila: 1144
19.7.2006 9:44:37   
emaa
Nisi prepozna zdele se lih odpravljam.

(odgovor članu r1ta)
Neposredna povezava do sporočila: 1145
19.7.2006 9:52:00   
pikanogavička
Emamair držim pesti - misli pozitivnouser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu emaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1146
19.7.2006 9:56:32   
pikanogavička
emamair evo, ti pošiljam še malo pozitivnih smajlov user posted image user posted image      user posted image user posted image  user posted image user posted image
 user posted image user posted image         user posted image user posted image user posted image      user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image        user posted image user posted image user posted image        user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1147
19.7.2006 10:56:58   
crci06
In sedaj....

bo prišla Emamair in nam bo povedala, da je bilo vse OK in naj se druge ne sekiramo za brezveze pred pregledi...

Dajmo punca, novice!

Pikanogavička, vidiš, da je bil moj nasvet dober... kar  nekako se mi dozdeva, da bi znala tudi ti delat v BTC-ju, ker tam npr. je dizaster za parkirat (v senci)! Ja, saj vem, skoraj povsod je user posted image .

Šolo za starše bova zgleda res mogla hodit posebej, on tisto varianto v nenem popoldnevu (ČE BO IMEL ČAS KDAJ CELO POPOLDNE!), jaz pa sama zase... (a je že katera slišala, da gre katera sama? brez cinizma, resno sprašujem!). Kaj pa ta moška hitra varianta... A je takrat ženkica zraven?

Sicer pa vsem hvala za odgovore in LP!

Ostanite v senci!

< Sporočilo je popravil moj_moj -- 19.7.2006 10:59:08 >

Neposredna povezava do sporočila: 1148
19.7.2006 11:14:22   
Anonimen
Jaz sem bila v mat. šoli mislim da edina sama, brez partnerja. Pa mi ni bilo nič žal. Je bil itak tak dolgčas, da še dobro, da ga ni bilo zraven, ker bi znorel od dolgočasja, vročine in slabega zraka. Upam, da bo pri vas kaj bolj zabavno in zanimivo. Jaz v mat. šolo ne grem več, ker itak veliko več zvem tukaj na RR user posted image

(odgovor članu crci06)
  Neposredna povezava do sporočila: 1149
19.7.2006 11:35:19   
emaa
Evo mene nazaj, UZ sicer ni bilo, pa utripa tudi ni merila, samo je rekla, da če sem jih že začela čutit, pa če me nič ne boli, matra, potem je vse v redu. Morfologijo imam 21.8., za naslednji pregled imam tudi že datum 18.9. in od zdaj naprej bodo zgleda skoz UZ, vsaj na teh dveh bosta, je že napisala v kartoteko. Pa seveda sem mogla psolušat, da se moram mirkat, da nisčenost z dvojčki ni kar tako.
Glede materinske moja svakinja je bila sama, njen je bil samo prvič, pa smo mu ravno tako izdali potrdilo. Je pa tako, da je takrat okoli 80 ljudi vsaj v Domžalah, pa enega ne pogrešijo. Da bi šla pa v drugi nosečnosti še enkrat tja, Meta se strinjam s tabo, ne vidim smisla.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1150
Stran:   <<   < Prejšnja stran  44 45 [46] 47 48   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  44 45 [46] 47 48   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Barvanje las v nosečnosti – da ali ne?
Ali si nosečka lahko barva lase? So kemikalije v barvah za lase škodljive za plod? Je res bolje, da barvanje las preloži...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!

Dečkova mama.
пеперутка16

Ste fantov penis/mošnjo/kurca obrnili navzgor, preden ste jih povili? In če ste, zakaj?