Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2026
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Natisni

, bolj ko gre proti večeru,bolj bo js jedla mesne izdelke. Pol pa taki plini, da te kap. A se še katera ubada s tem
.
nč ne mudi, čeprav mam PDP čez 2 tedna. Trenutno bi stavla na Polly al pa Sarajo, da bojo naslednje.
objem.
Jaz bi je ful pojedla, če bi jo lahko. Mi pa noge zatekajo ta teden tako, da se jo na veliko izogibam.
, pa malo smo kofetkali- jaz brez kofeja, samo pol litra vode, pa je dan kar nekako minil. Samo vroče je pa za znoret, šele zdaj postaja zunaj komaj znosno.
bolečina je bila podobna krču,kot krč meča,ki nekakor ne spusti.bolečina je bila samo v spodnjem predelu trebula oz jajčnikov,bolj proti levi strani.začeli so se okoli 23.15 ure in sploh ne najprej na pol ure in nato vse bolj pogost!!!jst sem jih takoj imela na 4-5 min in bolečina se je hitro stopnjevala in bila vse bolj pogostejša....
pardon
.... Morda bo pa tole intenzivno potenje pomagalo, da izgubim kak kg
.
.
.
pa hodt pa gibat.... mislim prej smo bli pa bolj na počivanju! REs hecna zadeva!