|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  55 56 [57] 58 59   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Avgustovke
23.7.2006 18:20:31   
piscancek
MIŠI, ČESTITKE OB ROJSTVU MALE AJDE, PA TUDI OČKU.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ZA SREČO, user posted image ZA ZDRAVJE, user posted image  IN user posted image  ZA MAMICO.
 
pa čimprej se oglasi, JUPI!!!!!!! sEM FUL VESELA!

_____________________________

z rojstvom najine prinčipeske Ajde, sem dobila najlepše ime - mami

http://princeskaajda.moj-album.com/

(odgovor članu saraja)
Neposredna povezava do sporočila: 1401
   RE: Avgustovke
23.7.2006 18:28:30   
Busybee
Zunaj je tako soparno, da sem raje kar v stanovanju.

Pritisk se mi je porpavil - vsaj občutek imam tak. Vendar je sigurno bolje, da počivam kot pa če skačem okrog. Samo tole počivanje me ubija.

Poleg vsega je pa še najin pes začel povzročati težave. Predvsem ga zdravje ne drži - full ima eno alergijo na koži, tako da bo veterinar jutri dal nadaljna navodila.

Kdaj pa je miši sploh imela drugače rok?

LP Vsem!



_____________________________

8.8.2006 ob 4.26 je bil veliki boom - in prišla je Nika Barbara!
http://bertel.moj-album.com/

(odgovor članu piscancek)
Neposredna povezava do sporočila: 1402
   RE: Avgustovke
23.7.2006 18:35:57   
Samoyedka
Saraja, sem iz Dravograda. Se zna čisto zgodit, da bova isti čas v bolnici- zame bolš kak dan prej, ko pa kasneje- ga že komaj čakamo (tako kot vse user posted image ).
Končno...dež user posted image Naj ga vlije čez noč.

(odgovor članu Busybee)
Neposredna povezava do sporočila: 1403
   RE: Avgustovke
23.7.2006 21:43:00   
andrejaz
Pozdravljene user posted image

Tudi jaz sem bila danes zjutraj zelo presenečena in hkrati zelo vesela za Miši, ko sem dobila njeno SMS sporočilo. Še enkrat čestitke Miši in čimveč lepih trenutkov s tvojo Ajdo. Ja pa čestitke tudi atiju.

No in po tem SMS od Miši sem se malo zamislila, da bi bilo dobro, da bi že tudi jaz končno pripravila torbo, zlikala posteljnino in uredila posteljico,… še posebej ker je imela Miši rok 3 dni za mano. In tako sem danes začela s pospešeno hitrostjo delati na tem. Potem pa mine kakšna ura in dobim ponovni en SMS – tokrat od kolegice, da je tudi ona danes zjutraj rodila (ona samo 3 dni pred rokom). Sem nato začela še bolj intenzivno pripravljati in pospravljati stvari. Imam pa od vsega sedaj zvečer prav zatečene noge.

Hruška – na žalost nisem mogla iti na Blejsko noč ker nimam varstva za malega. Sem pa lahko poslušala ognjenet. Od mene se ga sliši, vidi pa ne.

Stuhica – mislim da je še zmeraj tako kot 2 leti nazaj, da se da blazino rika naročiti samo preko interneta oz. na telefonsko številko, ki je na tisti strani. Nato ti blazino pošljejo po pošti. Jaz sem imela takrat opravke v Ljubljani in sem se s tisto gospo, ki to prodaja, zmenila, da pridem kar k njen in mi tako ni bilo potrebno plačati poštnine, pa še vzorec sem si lahko sama izbrala.
Drugače pa imajo to blazino rika tudi v jeseniški porodnišnici – no vsaj imeli so jo.

Jaz imam doma palčka zavijalčka. Mislim da na kaseti piše, da je za okoli 120 plenic. Jaz sem ponavadi imela kaseto za kakšen mesec. Kupujem pa jaz kasete kar  Avstriji ker so cenejše kot pri nas.

Lepo se imejte.

_____________________________

Naš sonček Mark se je rodil 30.8.2004, sončica Sara pa 4.8.2006

(odgovor članu Samoyedka)
Neposredna povezava do sporočila: 1404
   RE: Avgustovke
24.7.2006 8:58:46   
melitkica
MIŠI,  Č user posted image  E user posted image  S user posted image  T user posted image  I user posted image  T user posted image  K user posted image  E user posted image  ZA AJDO! ŽELIM TI ČIM PREJŠNJE OKREVANJE IN VRNITEV DOMOV (da nam sporočiš, kako jeuser posted image ). LEPO SE STISKAJ S SVOJO PUPO! ČESTITKE TUDI OČETU! VELIKO ZDRAVJA VAM ŽELIM! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
 
Joj, kako prijetno sem bila presenečena, ko sem prebrala novico. Sva bili enako noseči, vendar ne vem, kdaj bom jaz na vrsti. V petek sem mislila, da me bo moral dragi not peljat, ker sem imela krče in križ me je bolel kot user posted image . Ko pa sem šla počivat pa se je vse umirilo. user posted image  Ne smem pretiravati z delom in čim več počivat.
 
Danes ob 11 uri imam prvi CTG in pregled (upam, da zadnji user posted image ), zato se bom še danes javila in vam povedala, kako sem opravila in kako napredujemo.
 
Glede blazine pa je takole. Jaz jo imam že od četrtega meseca nosečnosti (sem vam pisala o tem, kupila sem jo v Quelle shopu). Nikakor ne morem zaspati brez nje, mi zelo veliko pomeni. Prodajajo pa jo tudi v Necermannu (stane 6.490 in je dolga 170 cm, katalog Naš dojenček). Če slučajno ne bi dojila (kar bom - večna optimistka), bi jo uporabljala za razno razna podlaganja user posted image . Moja je dolga 190 cm in je res vsestranska. 
 
Lupinica - nismo je še poskusili pomerjati v avtomobilu, bo pa jo dragi prinesel s sabo, ko bomo šli domov iz porodnišnice.
 
Hruška - ste pa gorenjke imele pestro jutro (čvek). Kako dolgo pa ste kofetkale? Pa čeprav premalo, ker ni bilo dežja.user posted image
 
Stuhica - prekmurke se bomo težko dobile, ker jih ni! user posted image  Le jaz sem, ki sem aktivna na tem forumu. Na začetku se je javila Happy mum in je ni več od nikoder. Lahko pa se dobijo korošice, ker jih je kar nekaj! Če pa se ne bodo, pa se bodo videle v porodnišnici.user posted image
 
Lep pozdrav do naslednjega branja in pisanja! Mogoče pa bo še do takrat kaka julijka!
 
LP, Melita user posted image

(odgovor članu andrejaz)
Neposredna povezava do sporočila: 1405
   RE: Avgustovke
24.7.2006 9:09:41   
tija75
MIŠI ČESTITKE IN DOBRODOŠLA AJDA user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ter čestitke tudi ATIJU.

Kako fajn, pa samo en dan si imela rok pred mano. Sedaj sem pa že mogoče jaz na vrsti user posted image user posted image user posted image user posted image , ali pa tudi ne se samo hecam. V tej vročini se mi zdi da vse upamo, da bo čimprej mimo in bomo držale naše sončke user posted image v naročju.

Se že ful dolgo nisem javila, ker sem bila malo na dopustu v Prekmurju, ter na Koroškem. user posted image je imel 3 dni dopusta in sva to tudi izkoristila, kajti pol sledi pri njem naslednji, t.j. očetovski dopust  user posted image user posted image user posted image user posted image , komaj čakam! user posted image

Pri meni nič novega, CTG-ji ne kažejo popadkov, tako da bomo videli jutri kaj bo pokazal CTG. Moram rečti da jaz že od 34. tedna vsak teden imam CTG. Bravo za mojo G user posted image user posted image user posted image . Pregledov je pa bolj malo, imam jih na mesec dni, naslednji bo komaj 3.8., saj pa če nimaš nobenih drugih problemov, na CTG-ju pa itak vidijo če se s tabo in še bolj z user posted image že kaj dogaja.

Uživajte v vročih dneh, jaz se hladim pod klimo.

Čao Tija




_____________________________

Naša Tia je prikukala 3.8.2006
Pridružil se ji je GAL 4.5.2009

(odgovor članu melitkica)
Neposredna povezava do sporočila: 1406
   RE: Avgustovke
24.7.2006 9:14:42   
Splet.Ka
Dobro jutro!

Pri nas je oblačno in glede na prejšnje dneve sveže! Melitkica, mogoče smo pa s čvekom, ki je trajal celo dopoldne, res dosegle vsaj ohladitev!

Saj vem, da sem v bistvu zadnja na seznamu za rodit, samo sem pa vseeno malo fovš miši, ki ima svojo punčko že ob sebi. A ste ve tudi tako neučakane?

Melitkica, poročaj o svojem CTGju. Jaz imam prvega v četrtek, pa še to samo zato, ker sem prejšnji teden rekla, da imam trebuh trd več kot 20x na dan. A vam tudi tako otrdeva? Moj je vedno kot kamen, kadar se ga dotaknem...sploh ne morem prešteti vsega. Zjutraj in zvečer me tudi boli zraven, ampak ne močno.

Ja nič, bo treba počasi vse ostalo za user posted image  še pripravit. Zadnje tedne je moje delo kar malo zastalouser posted image  (če pa ne maram likat). Bom ta teden nadoknadila.

Sandra, kako je s križem?

Andrejaz, a si uredila vse mneso v hladilniku in ga spravila v pravo obliko? Na čveku je rekla, da ne more še rodit, ker ma v hladilniku še kup stvari za posortiratuser posted image .

Polly, kako si ti? Vikend je mimo, a si šla rodit, kot so napovedovali?

Joj, samo še to razmišljam, katera je šla rodit.

Busybee, miši je imela rok pomoje 14. 8. Aja, pa dobro uredi pri veterinarju!

Čau!

(odgovor članu melitkica)
Neposredna povezava do sporočila: 1407
   RE: Avgustovke
24.7.2006 9:59:55   
Polly
Jutro!

Jaz sem še kar v enem kosu, bom jutri tko G nazjala user posted image user posted image ! Sicer me že dva dni boli sramna kost kot user posted image , da komaj hodim, včeraj sem imela tu in tam kakšen krč da me je kar zvilo in mislim, da mi je odteklo za kakšne pol deci polodovnice user posted image . Danes bom za vsak slučaj klicala G. Trebuh mi otrdi neštetokrat, a je vse to zaenkrat še "lažno". Tako da zgleda, da še nekaj časa ne bo nič user posted image . Pa sem se že tako veselila.
Me prav zanima, katera bo naslednja?

Jaz sem si lani kupila blazino za dojenje v BC kakšen mesec po porodu, ker so me zaradi prisilne drže pri dojenju začele boleti vratne mišice. Zdaj jo pa vsi trije uporabljamo; user posted image za igranje ipd., user posted image za poležavnje pred TV, jaz pa za "podlaganje" trebuha.  Še prej, ko je bila mala stara nekaj mesecev in še ni samostojno sedela, pa sem jo dala varno sedeti/ležati vanj. Res je super in vsestranska zadevca user posted image .

Punce, na čveku ste zrihtale vsaj oblake user posted image user posted image .
Jaz pa na žalost nimam nobene Zasavke za čvek user posted image .

Pa pa, se pišemo!




_____________________________

Kako je življenje lepo!

http://regi.si/srce/

(odgovor članu Splet.Ka)
Neposredna povezava do sporočila: 1408
   RE: Avgustovke
24.7.2006 10:34:27   
Sandra*
Pozdravljene!

Jaz sem še vedno v enem kosu, in še vedno me noro boli križ, tako da se komaj premikam po stanovanju. Zj mi je pa še začel vse dol prtiskat. Noge mi otekajo 100 na uro, učer so me že kar pekle k sm mela tok otečene. Pol me je pa moj user posted image mal po jamah z avto pelov pa ni nič pomagal. Naše dete še noče na svet, ve da je najbol fletno dokler bo v mojmu bušijuuser posted image user posted image user posted image .
Dons sm tut spala tok slabo, mi je vroče ko nevem kaj, ampak me vse tako boli da se še po postelji komaj premikam.

Čakam, da začne padat dež, pa nič ne kaže da bo kaj?

Palček zavijalček:mi ga imamo v vrtcu, morem rečt da je kar dobra stvar, ampak js sm bolj gorenjske sorte in se mi zdijo kasete za notr kr drage. Da ga porabiš za cca 120 plenic moreš ful merkat, je pa tut tko da moreš umazane plenice odnest vsak dan sicer tut začne smrdet. (no to so moje izkušnje)

Pozdravčke vsem in da bomo čimprej loh svoje sončke držale v naročju!



(odgovor članu Polly)
Neposredna povezava do sporočila: 1409
   RE: Avgustovke
24.7.2006 10:59:12   
piscancek
pozdravljene user posted image

Hvala vsem gorenjkam, ker ste mogle orng čvekat, nam na Koroškem ste porihtale vreme, tako da prav paše. Dežuje, ohladilo se je, skratka obvladate stvar.user posted image

Za menoj je en fajn pa tud naporen vijkend. V soboto piknik pri mojih, včeraj pri P, tk da sem se basala, ko user posted image . Js mam spet tak nenormalen apetit, sam meso bi jedla pa sladko.

Včeraj sem mogla it 3*na WC, kar pri meni ni v navadi. Pol proti večeru pribl. ob poldesetih so me pa napadli rahli popadki, ki niso in niso ponehali. Ponoči sem se pa petkrat zbudila od bolečine, sem imela pet močnih, tako da sem ful stokala zraven Me je kr stisnilo pri srcu. Prvič, da me ratalo mal strah. Sej si želim rodit prej, sa m kak teden naj detece še počaka, pol pa se lahk pridruži.
Danes me pa še vedno spremlja ta rahla bolečina, kot ob mensi, pa čez križ me peče, sam naš piščanček pa če vedno divji 100/h.
Pa sej se umiri par dni prej, al neuser posted image

POLLY, Andrejaz, povejta al se umiri, al ne? pa še katera, ki že ima s tem izkušnje!

Lep deževen pozdrav iz Sg-ja.

_____________________________

z rojstvom najine prinčipeske Ajde, sem dobila najlepše ime - mami

http://princeskaajda.moj-album.com/

(odgovor članu Sandra*)
Neposredna povezava do sporočila: 1410
   RE: Avgustovke
24.7.2006 11:06:53   
Polly
Piščanček!
Na žalost ti ne morem povedat iz lastnih izkušenj, ker so mi prvič morali porod inducirat, tako da sem v tem pogledu tudi jaz novinka. Pravijo pa, da se user posted image pred začetkom umiri user posted image . Poglej k Puškotu.
Se pa sliši kar resno. Pokliči G!

Veliko sreče!!!! Poročaj!


_____________________________

Kako je življenje lepo!

http://regi.si/srce/

(odgovor članu piscancek)
Neposredna povezava do sporočila: 1411
   RE: Avgustovke
24.7.2006 11:15:31   
bebi
Pozdravček vsem user posted image !

Se bolj redko javljam, zdaj me pa čakanje na user posted image   že tako daje, da moram napisat par vrstic.

Najprej čestitke miši za hčerkico Ajdo user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image .

Polly, če se ne motim boš ti rodila v SB Trbovlje. Tudi jaz bom rodila v Trbovljah. Upam, da bo user posted image  zdržal v meni še ta teden, ker je dr. Jurca na dopustu in se vrne 31.07., res bi rada, da mi on naredi CR, ker mu res zaupam. user posted image  je namreč še vedno narobe obrnjen, tako da bom imela verjetno CR. Skratka Polly mogoče se srečava.

Prejšnji teden CTG ni pokazal še nobenih popadkov.

Zadnja dva tedna nisem za nobeno rabo, samo ležala bi in spala. Pa toliko stvari imam še za postoriti user posted image . Najhujši so mi trije kupi perila na likalni mizi, ki kar čakajo...  Pa tolk nesrečno sem nerodna, vse mi leti z rok in hodim kot kakšen user posted image . Mal sem mogla pojamrat user posted image .

Meni manjka še modrček za dojenje, kako ste ve določile kakšno velikost boste rabile? Kje se jih kupi; verjetno  jih imajo v Baby centru, pa v Mullerju jih imajo tudi, a ne? A se da te modrce pomerit? Se bojim, da si bom kupila takšnega, ki mi potem ne bo prav.

Nestrpno že odštevam; še 10 dni.

Se še beremo in pišemo.

Lep dan vsem.

























_____________________________

2006
2008

(odgovor članu Polly)
Neposredna povezava do sporočila: 1412
   RE: Avgustovke
24.7.2006 11:59:47   
Polly
Pozdravljena bebi!

Ja, tudi jaz nameravam roditi v Trbovljah! Po eni strani bi rada takoj rodila (sem že neučakana, kot prvič), po drugi pa bi rada počakala do sobote, da pride z morja babica Martina (smo zmenjene, da bo če bo le mogoče prisotna ob porodu). Mi je zadnjič malce za šalo - malce zares rekla, da jo bom počakala in jo zgleda res bom user posted image . No, pa še Čuk je bil ta vikend dežuren user posted image . Najrajše bi imela mojega G (Mlinariča), drugače pa tud Jurcata.

V glavnem, lepo se imej in se mogoče res vidimo (jaz bom tista z največjim trebuhom user posted image ).


_____________________________

Kako je življenje lepo!

http://regi.si/srce/

(odgovor članu bebi)
Neposredna povezava do sporočila: 1413
   RE: Avgustovke
24.7.2006 12:58:30   
Samoyedka
Bebi, jaz sem si kupila moderca za dojenje enega v Liscini trgovini (v Slovenj Gradcu, kar tebi verjetno bolj malo pomaga :) ) in v H&M. Oba sta ful fajna. Je pa Liscin stal okol 4 jurje, H&M pa malo manj kot 3. Pa oba sem lahko probala- saj ne morš drugač vedet, a ti je prav al ne oz. če te kje tišči ipd.
Piščanček, kak vam je v SG fajn, ko gre dež- v Dravogradu se že dva dni sam črno dela, pa piha sto na uro, dežja pa od nikoder.
Uživajte pupe.


_____________________________

13.8. je na svet prijokal za mamico in atija najlepši rožnati fantek - Tilen
Vsi se rodimo neumni- eni takšni tudi ostanejo...


(odgovor članu Polly)
Neposredna povezava do sporočila: 1414
   RE: Avgustovke
24.7.2006 13:21:09   
Anonimen
Ojla user posted image !

No pa mi je uspelo pridet s pregleda. Spet so mi odkrili neko bakterijo na vodi, tako da sem morala dati še enkrat vodo. Če bodo kaj odkrili mi bodo antibiotik kar po pošti poslali. Kaj takega pa še nisem slišala. No vsaj nekaj pozitivneg az naše porodnišnice. CTG ni kazal še nobenih popadkov. AMpak sem potem ugotovila, da to nič ne pomeni. Nosečnica pred mano je rekla da ima rok konc meseca in ji CTG ni kazal nobenih popadkov. Preden je šla v ambulatno je stopila še na WC. Ko je prišla ven je pa povedala, da se ji zdi da ji je odtekla voda. Seveda je ibla poslana po hitrem postopku v porodni oddelek.

Včerajšnji piknik je odlično uspel, samo potem sem bila utrujen ko user posted image ! Ponoči sem izumila neko novo smrčanje. Dragi moj user posted image  se je moral preseliti v dnevno če je hotel sploh spati. Prav smili se mi, pa kaj naj če se me ne da utišat.

Sedaj grem pa malo počivat, ker imam že full odtekle noge.

Se beremo.

(odgovor članu Samoyedka)
  Neposredna povezava do sporočila: 1415
   RE: Avgustovke
24.7.2006 14:11:52   
tiasha77
Pozdravček vsem!

Pr nas nč novega, še zmeri sem v enem kosu in krožim naokrog ter se skušam nekak zamotit do dneva D... pa mi bolj slabo uspeva, še dobr da mi ful paše velik počivatuser posted image

Piscancek - baje ni nujno, da se user posted image  umiri, ponavadi sicer se, kar pojdi k G, če te grabi enakomerno, ritmično, pol so to že pravi popadki, če ne, je pa možno, da si mela prenaporen vokend, pa rabiš sam mal počitka. Kakorkoli že, želim ti veliko sreče, pa da se vse dobro izteče! Javi se in poročaj!

Melitkica - tud okol mene ni velik user posted image , ki bi mele rok takrat kot jst, je pa drugače to leto zelo plodno, tko da mam en kup kolegic, ki so že mamice in nekaj, ki to bojo do konca leta, pa pol z njimi klepetam.

Bebi -jst mam tud modrček za dojenje od Lisce (sem ga probala in vzela mičken večjo cifro), pol bom pa še po porodu kakega nabavla, za vsak slučaj, če bi kej zraslouser posted image . Kokr jst vem, jih majo tudi v Babycentru, pa Arielu, pa Muellerju, za H&M pa ne vem (mogoče samoyedka ve, če v Celju tud?).


Vsem čakajočim želim veliko hladnega vetrca, pa čim krajše dneve! LP, T

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1416
   RE: Avgustovke
24.7.2006 14:18:29   
stuhica
Ohoj!

kako ste kaj bejbike in vaši bambinkoti!? Jest sem ok drgač samo sinoči nisem mogla spat! user posted image  Cukr mi skoz skače gor in dol, komaj že čakam ko rodim imam obljubljene 2 porcije sladoleda z veliko smetane!komaj čakam!!user posted image user posted image user posted image user posted image

V glavnem ja Gorenjke se mi zdi da smo vsaj malo ponekod prinesle manjše ohladitve, zdej bi se mogle bejbe nosačke zment še v kakem drugem koncu slovenije da bi blo pa še pr ns na Gorenskem mal hladneje!

Andrejaz hvala za info glede blazinice in za palčak, ne vem no sem še kr skeprična tko k pravi Sandra da ta palček zavijalček kasete se mi zdijo res kr drage no, pa še če morš glih tko sprot praznt je isto k če vsak dan neseš plenkice v smeti!user posted image user posted image  No ja če ga pa dobim za darilo od koga se ga ne bom branila!user posted image user posted image

Komaj čakam na pregled jutri, user posted image user posted image user posted image imam najprej CTG ob 9h tko da pol pa še cel šiht nardim do pregleda tko da  vam zvečer sporočim kako sem opravila!

Sva se pa z mojim dragcem hecala včeri k sva bla na sprehodu na Bledu da bi morda lahk pospešla mal popadke z tistim vlakcom ki vozi okrog pa da bi se zmenla da bi me kr z vlakcem k bi me že tolk zrukal kr direkt peljali v bolnico čez Poljane!user posted image user posted image user posted image  Ja mapak tud tole zgleda po Sandrinih besedah nič ne pomaga!!user posted image user posted image

Bebi men se zdijo ti modrčki za dojenje od Lice k so čist bombažni ful vredu! Se ga pa dobi tm nekje od 4 jurje naprej! Baje so pa v Mullerju ful cenejši in so tud čist bombažni sem za čveku zvedla od Andrejez!

Sandra* kdaj imaš kaj pregled oz CTG. mogoče pa vseno imaš kake popadkeže glede na to da te hrbet boli že tolk časauser posted image

Hruška v sredo mrbiot pridem do svojih na obisk, aboš doma  al maš namen kam oditi! Če boš mela čas se lahk zmenva za kako limonadico in čvek v novem  starem tenisu?! seveda če pridem! (če menavjo jutr obdržal na Jsensicahuser posted image user posted image user posted image )

Andrejaz kaj pa ti a maš čaaas jutr proti večeru a si s tamalim kej na igrišču al ga še kar zalivajo pa je vse mokro! Se lahk dobiva tud na kakem čvekcu!

No zdej pa zaključujem me počas čaka malo težje opravilo! Britje! našga ni doma pa tud že skoz sem sama to počela tko da bomo že kakorkoli - morda pogruntam kako novo modno smernico!user posted image user posted image user posted image


lepo se imejte!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1417
   RE: Avgustovke
24.7.2006 14:26:04   
piscancek
OJla babike.

Pri meni se je vse lepo umirilo, zgleda da je blo tud mal od utrujenosti. Zdaj sem ko nova. Sem že zlikala perilo. Danes si bom pa čisto zares pripravila torbo za v porodnišnico, oz. stvari si bom zložla na kup, pa torbo zraven, tako da pol ko bo treba it, sam vse skup vržem not in gremo našiuser posted image .

Sam js grem ta teden še v Trst, pa mal se v morje namočit, tk da zdaj mora detece še pridno bit, pol pa ni panike.

Ptica, sem dans ponoči poleg stokanja tud smrčala ko bi drva rezala. Mi je prej P povedu. Je reku, da kaj takega pa še ne, da sem še celo njegovga očija prekosilauser posted image user posted image user posted image  .

se mi zdi da bo kmalu spet sonce in vročina, js sem pa tako upala na kak malo bolj svež teden.

Samoyedka, kdaj imaš že rok? a hodiš kaj v sg?
Ptica, upam da bo voda ok in da ne boš rabla antibiotikov jest, pa ravno zdaj, ko si že skor tik pred zdajci.

Zdaj pa grem mal za blazinami za dojenje gledat. Si jo morem tud js izbrat, ker jo dobim za darilo. Pravijo, da so od ODEJE ŠKOFJA LOKA fajne, pa tud RIKA.

TIASHA77, mislim da je res blo vse to od prenapornega vikenda, pa ker premalo počivam. Danes sem že mal počivala. Me grabi gnezditveni, zato pa mi ni do počitka, skoz bi kr neki čistla in urejala, bi blo bolj pametno da se mal skuliram in umirim, sej vem

< Sporočilo je popravil piscancek -- 24.7.2006 14:33:56 >


_____________________________

z rojstvom najine prinčipeske Ajde, sem dobila najlepše ime - mami

http://princeskaajda.moj-album.com/

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1418
   RE: Avgustovke
24.7.2006 14:53:04   
Samoyedka
Tiasha, jaz sem svoj moderc kupila v Avstrijskem H&M, ampak ker imajo v celjskem menda tut oblačila za nosečnico, majo moderce tut verjetno- domnevam.
Piščanček, v Slovenj Gradec bolj malo hodim- se šparam za porod user posted image . PDP imam 24.8. tak da se zna zgodit, da si bova družbo delali.



_____________________________

13.8. je na svet prijokal za mamico in atija najlepši rožnati fantek - Tilen
Vsi se rodimo neumni- eni takšni tudi ostanejo...


(odgovor članu piscancek)
Neposredna povezava do sporočila: 1419
   RE: Avgustovke
24.7.2006 15:20:14   
piscancek
Samoyedka, ti imaš 24, js 20, Saraja pa 16, točno štiri dni imamo razlike druga med drugo. Ja , se zna zgodit, da bomo troglasno čivkale v porodni.user posted image user posted image user posted image

_____________________________

z rojstvom najine prinčipeske Ajde, sem dobila najlepše ime - mami

http://princeskaajda.moj-album.com/

(odgovor članu Samoyedka)
Neposredna povezava do sporočila: 1420
   RE: Avgustovke
24.7.2006 16:29:55   
Samoyedka
Čivkale, ja hehehehehe user posted image user posted image
Neki mi povejta- Piščanček in Saraja- a sta se odločili za EA?

< Sporočilo je popravil Samoyedka -- 24.7.2006 16:30:30 >


_____________________________

13.8. je na svet prijokal za mamico in atija najlepši rožnati fantek - Tilen
Vsi se rodimo neumni- eni takšni tudi ostanejo...


(odgovor članu piscancek)
Neposredna povezava do sporočila: 1421
   RE: Avgustovke
24.7.2006 17:34:43   
saraja
Ojla!!!

Tako dolgi post sem napisala, pa mi ni uspelo poslati, sem jezna ko sam user posted image

Za EA sem se odločila, no podpisala sem, kako se pa bo odvijalo, pa ne vem"!

DAnes sva bila z lubijem v SG-ju, in sem imela take krče bilo mi je ful slabo, da sem komaj prišla do MErkurja s tako drisko, ki je ne pomnim še nikoli!!

Zdaj grem malo na luft, ta internet me je tako razjezil, da se grem shladit!user posted image

Lepo se imejte

_____________________________

Samo pravi prijatelj si upa povedati prijatelju tisto resnico, zaradi katere ne bo več njegov prijatelj!

(odgovor članu Samoyedka)
Neposredna povezava do sporočila: 1422
   RE: Avgustovke
24.7.2006 19:12:13   
piscancek
Samoyedka, js se pa nisem odločila za Ea. nisem niti podpisala, ker sem se že na začetku odločla za naravno pot.


_____________________________

z rojstvom najine prinčipeske Ajde, sem dobila najlepše ime - mami

http://princeskaajda.moj-album.com/

(odgovor članu saraja)
Neposredna povezava do sporočila: 1423
   RE: Avgustovke
24.7.2006 20:27:55   
melitkica
Dober večer, nosečke!

Tudi jaz sem še v celem kosu.user posted image

In je moj prvi CTG za mano. Ni kazal popadkov. Pregled je bil pa naporen. Sem namreč omenila G, da sem ji povedala napačen datum zadnje menstruacije in me je kar lepo nadrla, češ kaj si jaz mislim. Sorry, noseča sem namreč prvič (oz.drugič - SS) in nisem bila seznanjena, če moram povedati prvi ali zadnji dan ZM. Ni mi dala napotnice za rešilca, je rekla, da naj en teden še ne rodim, ker mi jo da v ponedeljek. Drugače pa sem morala še v laboratorij (kri, voda) in se naročit za posvet za EA. Naslednji CTG imam v ponedeljek.

Hruska -  tudi meni otrdeva trebuh in traja nekaj časa. Zdi se mi, da mi otrdeva od napora. Ko počivam je boljše.

Jaz sem modrc za dojenje nabavila v Queeleju (2 kom. za 13 €) in sta iz 100% bombaža. Namreč sem oddaljena od Avstrijskega Quelleja dobrih 10 km in grem večkrat kaj nabavit, kajti pri nas je vse drago (npr. Baby center), tam pa imajo Baby shop in je dosti ceneje. Tudi plenice so cenejše in boljše kvalitete (made in Deuscthland).

Ptica - danes ko sem bila na pregledu se je eni nosečki zgodila ravno to, kar si omenjala. Imela je CTG, ki ji ni pokazal popadkov, nato pa je šla na WC in ji je začela odtekati voda. Se pravi, CTG ne pove nič, razen za tisti trenutek, ko ti odčitava gibe in popadke.

Zdaj se bom poslovila od vas,ker bom mojemu dragemu odstopila računalnik, jaz pa grem v vodoravni položaj, ker sem zares utrujena.

Še malo pa bo avgust, juhuhu!

Moj novi PDP je 15.08.2006! Tudi miši ga je imela takrat PDP, ampak zdaj se že lepo stiska s svojim sončkom!

Lep preostanek večera! LP

(odgovor članu piscancek)
Neposredna povezava do sporočila: 1424
   RE: Avgustovke
24.7.2006 20:42:46   
tija75
Pozdravljene user posted image

Melitkica ti imaš pa sedaj novi PDP točno takrat kot jaz 15.8. Bova videli katera bo prej user posted image . Jaz imam jutri CTG in takrat bom tudi več poročala. Pri nas v MB je ful soparno vreme, malo oblačno in mene, ter mojega user posted image ful boli glava. Upam, da bo ponoči boljše, ter da se vsaj malo naspim. Sicer grem na WC nekje od 3-5 krat na noč, pa se mi tudi zgodi da ne morem nazaj zaspat user posted image .

Se beremo spet jutri.

Čao Tija


_____________________________

Naša Tia je prikukala 3.8.2006
Pridružil se ji je GAL 4.5.2009

(odgovor članu melitkica)
Neposredna povezava do sporočila: 1425
Stran:   <<   < Prejšnja stran  55 56 [57] 58 59   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  55 56 [57] 58 59   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...
Je operativno čiščenje maternice po splavu...
V Sloveniji ženska, ki pri ginekologu izve, da njene nosečnosti ni več, prejme napotnico za tabletke ali operativno čišč...




Gosta hrana.
пеперутка16

Kdaj ste pričele z uvajanjem goste hrane?