|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  57 58 [59] 60 61   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Avgustovke
26.7.2006 9:06:40   
Anonimen
Čebelica maja kako je pa zgledalo? A te je špikalo ali kaj?

(odgovor članu Cebelica Maja)
  Neposredna povezava do sporočila: 1451
   RE: Avgustovke
26.7.2006 10:14:37   
piscancek
Dobro jutro

js sem pa že pridna bla, sem že hladilnik očistla, zdaj malo počivam, pol grem pa počasi kuhat.
Drgač sem pa opazla da zadnjih par noči obiščem wc 3krat ,pa tud čez dan sem non stop na wc-ju.Prebave si boljše ne bi mogla želet 2-3krat na dan, mi pa že vse kr močno dol pritiska, dans me mal v dimljah boli, kot da me razteguje.
Strije še hvala bogu nisem fasala, upam da bo tako ostalo do konca.
Tud men je moj G odsvetoval jest slano, pa nič ne otekam, ampak preventivno, da slučajno ne bi začela otekat. Ampak vseeno mal si pa solim, ker mi drugač ni dobro.
Apetit imam pa tak, da bi vola požrlauser posted image , bolj ko gre proti večeru,bolj bo js jedla mesne izdelke. Pol pa taki plini, da te kap. A se še katera ubada s temuser posted image

aja, še to. Mi je danes moj P povedal, da je rodila punca od njegovega sodelavca. In to dva meseca pred PDP. Sicer je z njo in pa z malo vse ok, sta v LJ.
Punce, men se zdi, da bomo začele rojevat rikverc po PDP-ju, zato mislim, da sem počasi na vrsti jaz. Od ponedeljka naprej mam cajtuser posted image user posted image

lep dan

_____________________________

z rojstvom najine prinčipeske Ajde, sem dobila najlepše ime - mami

http://princeskaajda.moj-album.com/

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1452
   RE: Avgustovke
26.7.2006 10:40:18   
Splet.Ka
Čebelica maja, ufff. Povej mi, te je bilo kaj strah med popadki? Jaz si mislim, da bi rada videla, da ko se enkrat začne, naj gre čim hitreje do konca. Ko me pa potem dejansko kaj zaboli, sem pa vsa pomehkužena in prestrašenauser posted image

Piščanček, madona si pridna! A misliš, da bomo šle v obratni smeri? Če se ti javiš v ponedeljek, potem grem jaz že ta teden, ko imam za tabo PDPuser posted image . Plini pa tudi mene matrajo...zelo neprijetna zadeva. SIcer sem bila pa prejle v eni uri dvakrat na WCju (na veliki potrebi). Nimam driske, ampak črevo je kar nekako nemirno.

Vesna, hvala za idejo. A se feta fino stopi al se zapeče? Feta je drugače ful slana. Včeraj sem dala par koščkov v grško solato in sem problem slanosti rešila tako, da solate nisem nič solila, samo začinila sem jo.

Ja mene tudi zanima, zakaj se reče, da gremo v Rim. Ko sem prvič to slišala, se mi je zdelo, da je kakšna pomotauser posted image . Saj vem, da vse poti vodijo v Rim, nisem pa vedela, da je ta pot najbolj priljubljenauser posted image .

Medtem ko sem brala vaše nove poste in ko tega pišem, mi je uspelo popit še pol litra vode. Upam, da bo šla iz mene, ne pa v moje noge.user posted image

Prijetno se hladite!

_____________________________

Cvetim...

(odgovor članu piscancek)
Neposredna povezava do sporočila: 1453
   RE: Avgustovke
26.7.2006 11:14:35   
tiasha77
Zdravo!

Da se vam malo javim, sem še v enem kosu, o kakih popadkih in špikanju še ni govora, živčki pa že počasi delujejo. Malo me muči radovednost, kako to zgleda, malo me pa skrbi, da me bo takrat, ko bo šlo zares panika zagrabla, namesto da bi se sprostilauser posted image . Bomo videli...

Zatekam sicer ne, mam pa tud zvečer utrujene noge. Strij (novih) tudi ni, jih mam še od prej na stegnih.

Vročina res seka, tud ponoč mi je čisto prevroče za spat, pa še stalni obiski WC-ja naredijo svoje, tko da se mi zdi, da nisem v kosu spala vsaj 6ur že celo večnost, pa zgleda, da po porodu ne bo nč boljšeuser posted image .

Danes mam še en pregled, me prav zanima, kaj bo G rekel, mam tak občutek, da se naši user posted image  nč ne mudi, čeprav mam PDP čez 2 tedna. Trenutno bi stavla na Polly al pa Sarajo, da bojo naslednje.

Lp, T

(odgovor članu Splet.Ka)
Neposredna povezava do sporočila: 1454
   RE: Avgustovke
26.7.2006 12:03:41   
Sandra*
Ojla!

No jaz sem še vedno v enem kosu, pa tok sem upala da bo včerajšni mlaj kj pripomogel k temu da grem že enkrat rodit in se rešim te grozne bolečine v križu, pa nič.
Našemu user posted image se čisto nič ne mudi na svet. Ponoči mi je sicer nekaj otrdeval trebuh in me je ful špikalo, sem že upala, da se je začelo, bolelo pa je ko nevemkaj, ampak je kmalu popustilo, tako da še vedno ni nič. Če bi vsej lahko normalno hodila, ponoči sem kar naprej na wc, ampak komaj vstenem s postelje. Tudi prebavo ma super, saj enkrat na dan grem na tavelko, k prej nisem šla po cel teden, upam, da to kaj pomeni.

Jutri mam spet pregled pri ginekologinji, mam že v tretje ctg, upam, da se kaj pokaže, da bom šla lahko že v porodnišnico, čeprav me je vsak dan bolj strah.

Z otekanjem nog nimam tako groznih problemov, čez vikend sem imela čist napihnjene noge, zdaj pa je malo popustilo, tako da mi otečejo bolj proti popoldnevu.

Glede stave katrera gre prva rodit: stavim nase, čeprav se mojmu user posted image nič ne da na svet, veselo me brca v rebra, kolca in suva s komolčki.

Lep pozdravček vsem, pa da nam bo čimmanj vroče in da gremo čimprej v Rim! (Tudi men so v službi rekl da se reče v Rim ne vem od kje je prišlo to, tut mene ful zanima)!



(odgovor članu tiasha77)
Neposredna povezava do sporočila: 1455
   RE: Avgustovke
26.7.2006 12:22:08   
Busybee
Žiujo!

Danes sem bila v LJ na CTG - nič ne kaže, mi je babca rekla, da bom očitno kar rok počakala.

Pritisk si moram še vedno kontrolirat, da ne bi bilo kaj narobe.

Ponoči grem samo 1x na WC, ampak takrat imam pa trebuh tako trd, da me že kar boli.

Tudi moja lahkota je proti večeru skoz večja in temu primerni plini - resnično neprijetna zadeva.

Trebuh mi pa itak več ali manj ves čas otrdeva.

Zdaj grem pa kuhat!

LP Vsem!

_____________________________

8.8.2006 ob 4.26 je bil veliki boom - in prišla je Nika Barbara!
http://bertel.moj-album.com/

(odgovor članu Sandra*)
Neposredna povezava do sporočila: 1456
   RE: Avgustovke
26.7.2006 15:05:14   
Cebelica Maja
Ptica in Hruška vse skupaj se je začelo z ful močno bolečino v križu. Kot da bi bila cel dan v ful čudnem položaju in me bolelo. Potem pa mi je počasi začel utrdevati trebuh in je bil trd kot skala. Začele so se bolečine v medenici in se počasi prestavljale v nogo. Spomnila sem se, da so v MŠ rekli, da je dobro da se med popadki sprehajamo ali počnemo kaj vsakdanjega. Ker je meni noga čisto otrdela sem se raje raztegnila noge in ležala. Vmes pa seveda dihala kot je potrebno. Pa je bilo v redu. Ko je vse skupaj v nogah popustilo sem začela malo hoditi na okoli. Skrčila kot polhek se pa nisem čeprav bi po mojem prav pasalo. Je pa minilo in do sedaj ni bilo nič. Bomo videli kako bo danes čez dan.
 
Piščanček ne se hecat, da bomo šli v obratni smeri. Meni ne bi bilo nič hudo, če bi rodila na rok, 07.08. al pa kakšen dan kasneje. Bi počasi rada videla user posted image . No, do avgusta naj še počaka potem pa naj kar pride v moj in user posted image  objem.
 
Feta mljack! user posted image  Jaz bi je ful pojedla, če bi jo lahko. Mi pa noge zatekajo ta teden tako, da se jo na veliko izogibam.
 
Strij še nisem odkrila. Pa saj jih tudi ne bi rada. Je pa res vse odvisno od prožnosti kože.
 
CTG je res bolj tako tako. V bistvu so rezultati od ctg veljavni le kakšno uro in nič več. Je ponavadi tako, da ti ctg ne pokaže nobenih popadkov, potem pa si čez dve uri že veselo v porodnišnici in rojevaš.
 
Premikanje user posted image ; sem vprašala G, če je res, da se začne user posted image  manj premikati predno greš rodit, pa je rekel da to ni res. Da nekateri brcajo na veliko še par ur pred porodom. Potem pa sem se še malo hecala, da je naš še vedno ful visoko, ker imam sigurno rebra že čisto v modricah in da sigurno še dolgo ne bom šla rodit, pa je rekel da tudi to ni tako. Vse je odvisno od posameznika.
Najbolj mi je pa smešno to, ker smo sigurno že vse slišale kar nekaj različnih verzij kaj se najprej zgodi (rjavi izcedek, odteče voda, otročiček se začne manj premikati...) da bomo vedele kdaj rodit, je pa lahko potem nekaj čisto drugega. No, upam da bomo vse vedele kdaj je tisti pravi čas za odhod in da bomo vse imele lep porod s čimmanj bolečinami.

(odgovor članu Busybee)
Neposredna povezava do sporočila: 1457
   RE: Avgustovke
26.7.2006 16:32:05   
tiasha77
Zdravo!


Prišla s pregleda pri G, nč posebnega, mi je naredil UZ, srček v redu bije, glavica je spodaj, plodovnica in posteljca OK, tko da če ne bo kake akcije prej, mi je reku, da naj grem na PDP v bolnico, pa mi bojo že tam povedali kako naprej. Ja, CTG po moje ni aktualen, dokler ne preverjajo, če gre za popadke oz. kako močni in pogosti so.

Zdej se hladim v senci in upam, da bomo šli kmalu v Rim (tud men ni jasno odkod ta izraz user posted image ). Res upam, da bom prepoznala začetek. Nč drugega nam ne preostane kot čakati...

Lp, T

(odgovor članu Cebelica Maja)
Neposredna povezava do sporočila: 1458
   RE: Avgustovke
26.7.2006 17:41:38   
Busybee
Jaz sem pa mislila, da se ti popadki lepo počasi začnejo, potem pa stopnjujejo - in da se to vidi na CTG. Ne pa da se zadeva začne kot strela z jasnega.

Tudi jaz upam, da bom prepoznala začetek. Sem pa babco danes vprašala, če te one kaj vodijo pri porodu. Jaz namreč ne znam tistega kratkega dihanja, ki so nam ga kazali v MŠ. Pa je rekla, da ni panike, da ti ves čas govorijo kaj moraš delat.

Jutri imam pa še posvet s patronažno sestro, da vidim, če ima ona kak pameten nasvet, potem bom pa že čist pripravljena.

Mi je tako dolgčas od tega čakanja, da sem se začela že učiti za en izpit, katerga mislim it delat novembra.

LP Vsemuser posted image

_____________________________

8.8.2006 ob 4.26 je bil veliki boom - in prišla je Nika Barbara!
http://bertel.moj-album.com/

(odgovor članu tiasha77)
Neposredna povezava do sporočila: 1459
   [Brisano sporočilo]
26.7.2006 18:11:15   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Busybee)
  Neposredna povezava do sporočila: 1460
   RE: Avgustovke
26.7.2006 20:22:24   
piscancek
ojla!

sem bla terenska js dans. Najprej sem šla s kolegicama na drink pa na en čvek, je pasalo. Pol sva šla s P v Spar v šoping, ko pa sva prišla domov sem se lotla marmornega kolača- pa ne jest, ampak pečt! P si ga je zaželel, js sem mu pa oblubla, da ga bom spekla- prvič v življenju. Ratal je baje "vredu", čeprav je kr vse rjavo, rumenga sam za vzorčekuser posted image , ampak bo pa drugič bolš. Sovražim pečt, ampak P pa obožuje domače stvari, tako da mu kdaj pa kdaj tud ustrežem. Če bi blo po mojmo, bi kupovala pecivo in kekse v trgovini. Pač nismo vsi za vse.

Babike, kako ste pa ve preživele današnje popoldne? Ste se hladile v senčki? ja zunaj je blo peklensko.

HRUŠKA, a si kaj z MIŠI govorla? Kdaj pridejo domov?Komaj čakam, da svojo izkušnjo deli z nami.



_____________________________

z rojstvom najine prinčipeske Ajde, sem dobila najlepše ime - mami

http://princeskaajda.moj-album.com/

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 1461
   RE: Avgustovke
26.7.2006 20:41:13   
Busybee
Jaz imam pa eno vprašanje, ki ni nič v povezavi z dojenčkom in nosečnostjo.

Kako ste spravile te slikice gor, ki jih imate pod imeni?

_____________________________

8.8.2006 ob 4.26 je bil veliki boom - in prišla je Nika Barbara!
http://bertel.moj-album.com/

(odgovor članu piscancek)
Neposredna povezava do sporočila: 1462
   RE: Avgustovke
26.7.2006 21:58:24   
andrejaz
Pozdravljene

Jaz sem imela tudi danes popoldan pregled – pritisk OK, CTG ni nič pokazal popadkov, otročiček pa ima že kar okoli 3600g.
Čez 1 teden v sredo imam pregled oz. mi naredijo še nekaj preiskav, nato pa grem v četrtek 3.8. ali petek 4.8. pod nož – naredili mi bodo carski rez.
upam, da se bom uspela zmeniti, da mi naredijo spinalni blok in ne narkoze, da bom lahko vsaj takoj videla otročka (prvič sem imela narkozo in sem ga videla šele po nekaj urah).

Me je pa že sedaj groza, ker bom en teden nato morala biti v porodnišnici, kako bo to mojo odsotnost prenesel moj sinko.

Stuhica – najbolje da se za čvek v živo zmeniva na ZS

Strije – zaenkrat imam samo 1 strijo kljub ogromnemu trebuhu. V prvi nosečnosti pa nisem dobila nobene strije.

Tudi jaz nimam pojma zakaj se reče, da greš v Rim. Ko so mi prvič to rekli, sploh nisem imela pojma o čem govorijo.

Saraje in Polly pa danes ni bilo nič tukaj gor – mogoče pa sta že v Rimu?

Busybee – Greš na moj profil. Nato imaš čisto spodaj rubriko moj avatar. Tam si naložiš slikco.
 
 
 

_____________________________

Naš sonček Mark se je rodil 30.8.2004, sončica Sara pa 4.8.2006

(odgovor članu Busybee)
Neposredna povezava do sporočila: 1463
   RE: Avgustovke
26.7.2006 22:15:12   
Samoyedka
Busybee- slikco daš gor pod Moj avatar v Profilu- mislim, da ne sme biti večja od 100*100 pikslov. Željeno slikco si shraniš na računalnik pod Moje slike, pa jo potem poiščeš oz.naložiš za avatarja. Se mi zdi, da bi ti moj avatar ful pristajal glede na tvoj nik user posted image
Jaz sem danes malo šibala okol: na CSD, pa kupit liter šampona za našega psa- operacija kopanje sledi v soboto, bognamobstranistoj user posted image , pa malo smo kofetkali- jaz brez kofeja, samo pol litra vode, pa je dan kar nekako minil. Samo vroče je pa za znoret, šele zdaj postaja zunaj komaj znosno.
Pa ne da je Saraja že v akciji? Upam, da je niso njene prebavne motnje položile.
Mirno noč, pupe.


_____________________________

13.8. je na svet prijokal za mamico in atija najlepši rožnati fantek - Tilen
Vsi se rodimo neumni- eni takšni tudi ostanejo...


(odgovor članu andrejaz)
Neposredna povezava do sporočila: 1464
   RE: Avgustovke
26.7.2006 22:29:37   
najina pikica*
kuku punce
user posted image  kako ste? kakšni so občutki ko se pribljižujemo mesecu avgustu? user posted image  
no glede popadkov naj vam povem mojo izkušnjo;moji so se začeli zelo hitro in so se tudi hitro stopnjevali.user posted image  bolečina je bila podobna krču,kot krč meča,ki nekakor ne spusti.bolečina je bila samo v spodnjem predelu trebula oz jajčnikov,bolj proti levi strani.začeli so se okoli 23.15 ure in sploh ne najprej na pol ure in nato vse bolj pogost!!!jst sem jih takoj imela na 4-5 min in bolečina se je hitro stopnjevala in bila vse bolj pogostejša....user posted image ko le na koncu ugotoviš da je to to in da je že čas da se moraš odpraviti v porodnišnico user posted image  vendar punce brez panike v mislih imejte da prihaja čas ko boste končno vidle in objele svoje sončke! user posted image
suhica-ti bom kr tukaj odpisala!jst sm v porodnišnico odnesla čuda enih stvari user posted image  pa od tega pol nism rabila!
od dokumentov sem rabila le zdravstveno iz.,napotnico za porodnišnico,mat. knjižico,pa potrdilo da sva obiskovala mat. šolo(prisotnost pri porodu lahko vplačaš tudi kasneje po porodu,osebno iz.(svojo in od fanta),ter priznanje očetovstva,če sta to uredila pred pojstvom(govorim,za tiste,ki živimo na koruzi user posted image ),če si pa poročena rabiš pa poročni list.
punce nikar ne nosite v porodnišnico denarnic polnih denarja(najbolje je da torbice pustite doma,tak al tak jih ne boste rabile) in osebnih predmetov,ker v porodnišnici full full kradejo!!!!user posted image
rabiš osebno toaleto,fen!!!,blazinice za dojke,vložke in sp.hlačke za enkratno uporabo dobiš v porod.
ter obleko zase in sa svoje sončke ko boste odhajale domov!!!user posted image
aja skoraj bi pozabila HRANA-ta je v porodnišnici tako tako bol za user posted image  pardon user posted image ,me smo se hecale,da je zato tako slaba ker;
1.al ker hočejo,da gremo hitro domov
2.al pa zato ker hočejo poskrbeti za našo linijo
no mal heca!!!user posted image  user posted image  user posted image  ,drgač pa če je le možno naj vam domači prinesejo kaj slastnega predvsem pa okusnega,ker boste to potrbovele!!!user posted image
aja pa govorim o porodnišnici lj!!!

drgač pa je osebje v sprejemni bol tako tako,v porodnem bloku pa super,prijazne in predvsem spoštljive...tko da se ne rabite bat in sekirat kako in kaj, ti povedo vse!
ok dovol nakladanje Ld in uživajte! user posted image

(odgovor članu Busybee)
Neposredna povezava do sporočila: 1465
   RE: Avgustovke
26.7.2006 22:40:27   
HuAnita
IZVIRNO SPOROČILO: Cebelica Maja

user posted image user posted image user posted image  ČESTITKE MIŠI, MALI AJDI IN OČKU user posted image user posted image user posted image


tudi o mene

(odgovor članu Cebelica Maja)
Neposredna povezava do sporočila: 1466
   RE: Avgustovke
26.7.2006 22:43:25   
HuAnita
Koliko so že kaj težki vaši user posted image , glede na zadnji UZ?
Pri nas okoli 3,4 kg. ....  


(((Le kaj bom dala ostalih 13 kg+?!user posted image .... Morda bo pa tole intenzivno potenje pomagalo, da izgubim kak kguser posted image )

(odgovor članu HuAnita)
Neposredna povezava do sporočila: 1467
   RE: Avgustovke
26.7.2006 23:08:11   
Polly
Živjo punce, jaz še vedno nisem v Rimu user posted image user posted image .
Pravkar sem dala spat našo pupo in imam par minutk, da se vam oglasim.
Včeraj zvečer se mi je dokončno odluščil čep; je bil takšen občutek, kot da bi dobila M. Danes dopoldan pa sem imela CTG, ki je kazal popadke - ki jih tudi čutim bolj ali manj, a so še neredni. Odprta sem še isto (1,5cm). Domov me je G poslal z besedami, da se mi lahko začne vsak trenutek, a sem že izgubila upanje, zato tega nisem niti omenila user posted image . Mi je pa zagotovil, da svojega PDP-ja ne bom dočakala. Aja, ker mi je zopet čekiral plodovnico (UZ), mi je omenil, da majhen otrok sigurno ne bo user posted image . Pa sem bila vseskozi prepričana, da bo ta miška manjša že zaradi tega, ker sem tako hitro zanosila v drugo (pol leta po prvem porodu).
V petek zjutraj imam zopet CTG, ker vem, da do takrat ne bo še nič novega user posted image .

Strije - po riti jih imam še od osnovne šole, ko sem se na hitro zredila. V prvi nosečnosti sem imela srečo in nisem dobila novih, tokrat pa se psihično pripravljam na pojav le-teh user posted image .
Andrejaz - oprosti, ampak sem prezrla; zakaj ti bodo delali CR?
CTG - ko sem rojevala prvič, mi CTG ni beležil niti tistih popadkov, med katerimi sem morala potiskati. Torej po CTG-ju sem rodila popolnoma brez vsakega popadka user posted image user posted image user posted image .
Glede Rima tudi men ni jasno?

Upam, da mi bo po filmsko odtekla voda user posted image . Potem bom sigurno vedela, da moram it v porodnišnico user posted image .

Stava? Kaj pa vem, na mene raje ne stavit - me boste vse prehitele po levi user posted image user posted image .

Lahko noč!


_____________________________

Kako je življenje lepo!

http://regi.si/srce/

(odgovor članu najina pikica*)
Neposredna povezava do sporočila: 1468
   RE: Avgustovke
26.7.2006 23:29:48   
stuhica
Ojla nosačkice!

No jest bom najprej stavla tud kr na Sandro k je prva na spisku, druga bo busybee pa andejaz pol bom pa že jest en dan čez rokuser posted image user posted image user posted image user posted image  aja pa huanita bo za mano!!! Ma sej hecn je to da niti ne vem kdaj mate babike rok?! Ene si ga pišejo, za ene vem za druge spet ne tko da pol je mal teži šlogat.... user posted image user posted image  

Hruška bo tud prej rodila user posted image   ene 14 dni...  Nič se še nisem oglasila oa tud ne vem kdaj spet pridem k mami, jutr ne vem v petek mam CTG na Jesenicah!?

Ma ne punce sej itak ko bomo pač bomo nas bo že vse prjel k bo treba sam res upam da bomo vedle kdaj! po mojem CTG ni ne sluha ne duha o kakih popadkih, sem še čist zabetonirana tko da ne vem, me vsi hecajo če grem raj rodit oktobra!

Men moj buši malokrat otrdi,je pa user posted image pravi žogobrc se še tko premetava in ustvaraja akroacije da ne morem verjet. Se mi zdi da bom to še najbolj pogrešala!
moj G je dal domačo nalogo čimveč user posted image  pa hodt pa gibat.... mislim  prej smo bli pa bolj na počivanju! REs hecna zadeva!
 
Vse poti vodijo v Rim  baje - ma sem si dala prav nalogo da bom zbrskala zakaj se tko reče ker men namreč nič ni jasn zakaj!user posted image mi je blo že nerodn vprašat pa vidim da nisem edina k ni vedla!!
Ma to detektivsko nalogo pa morm še dokončat pol grem pa rodit a je prav!? user posted image  Upam da mi uspe....


V glavnem lep pozdrav in se beremo


(odgovor članu HuAnita)
Neposredna povezava do sporočila: 1469
   RE: Avgustovke
27.7.2006 8:15:40   
piscancek
DOBRO JUTRO ZASPANKE!
 
PONOČI SEM POSTAVLA OSEBNI REKORD! 5 KRAT SEM OBISKALA WC!!!!!!!
KAJ TAKEGA PA ŠE NE.
 
JS PREDLAGAM, DA GREMO V RIM KR LEPO PO VRSTI, KER ČE NE BOM NA KONCU SAMA TU GOR ČVEKALA.
 
STUHICA, UPAM DA ČIMPREJ REŠIŠ DETEKTIVSKO NALOGO, KI SI SI JO ZADALA

 
 



_____________________________

z rojstvom najine prinčipeske Ajde, sem dobila najlepše ime - mami

http://princeskaajda.moj-album.com/

(odgovor članu stuhica)
Neposredna povezava do sporočila: 1470
   RE: Avgustovke
27.7.2006 9:26:37   
Anonimen
Dobro jutro!

Piščanček, če si ti postavila rekord v pogostosti hoj ena WC, sem ga jaz glih kontra. Ponoči sem bila samo 2X na WC.

Kar s etega WC-ja tiče imam skozi občutek kot da me tišči na veliko potrebo pol pa grem na WC pa kr nič ni. Čudno.

Sinoči sva bila z dragim na sprehodu in ko sva se vračala, me je zagrablo v mednožju huda bolečina, ki se je raztezala v stegna. Tako da sva morala počakati oz. misla sem da bom kar rodila. Popustila je šele doma, ko sem se ulegla. Komaj sem prilezla do doma. Dragi bi me nesu, če bi bila lažja.

Polly tudi jaz bi rada videla, da bi mi po filmsko odetkla voda, ker takrat sigurno nebi zgrešla, da se moram odpravit v porodnišnico.

Jaz sem vseskozi čez dan v stanovanju, ker edino tu je še malo hladno. Ven greva zvečer ko se malo ohladi. Drugače pa vse težje prenašam tole vročino in non stop imam valove, ko mi je full vroče in sem vsa mokra. Večkat sem tudi pod tušem.

Zdaj grem pa gledat oddajo Moj otrok.

Se beremo.





8.8.06

(odgovor članu piscancek)
  Neposredna povezava do sporočila: 1471
   [Brisano sporočilo]
27.7.2006 9:42:45   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1472
   RE: Avgustovke
27.7.2006 9:54:30   
Busybee
Hvala vsem za pojasnilo glede avatarja!

Samoyedka: ja tvoj avatar bi bil zelo primeren za moj nickname. Kje si ga pa našla?

IZVIRNO SPOROČILO: najina pikica*

 
rabiš osebno toaleto,fen!!!,blazinice za dojke,vložke in sp.hlačke za enkratno uporabo dobiš v porod.
ter obleko zase in sa svoje sončke ko boste odhajale domov!!!user posted image  



Zanima me predvsem fen za lase - a si imela to sabo ali bi ga bilo dobro imet sabo ali je tam?

Jaz se s to dilemo ubadam že neki časa. A si sploh zmožen si glavo umit po takem naporu?

A je z mano kaj narobe, jaz grem vsako noč samo 1x na WC - čez dan pa popijem vsaj 2 litra vode.

Se pa drugače zbujam non stop, danes sem se po mojem na 5 minut obračala z levega na desni bok. Zvečer se pa komaj naštimam v tisti kao udoben položaj za spat.

Jaz sem za vrstni red po PDP - mi je dober, ker sem bolj na začetku.

Za kosilo bom pa skuhala svinjsko ribico v neki paradižnikovi omaki (sestra Vandelina mi je večna zaveznica).

LP Vsem!user posted image

_____________________________

8.8.2006 ob 4.26 je bil veliki boom - in prišla je Nika Barbara!
http://bertel.moj-album.com/

(odgovor članu najina pikica*)
Neposredna povezava do sporočila: 1473
   RE: Avgustovke
27.7.2006 10:35:16   
piscancek
ojla

sem zlikala perilo, zdaj pa spet malo počivam. vse delam po etapah, ker me še vedno drži gnezditveni, mam še polovico kuhinjskih elementov za sčistit, pol pa mam fraj. Se mi zdi, da zadnje čase prav iščem kje je še kak prahec? sem čist obsedena s cunjo in prontonomuser posted image

PTICA, da se ne ti že pripravljaš za v porodnišnico? no, itak maš še sam mal, pa ne bi blo nč narobe, če bi te že "pognalo", a ne? Mene je pa današnja noč res utrudla. je pa res, da tud ponoči pijem, ker sem fuuul žejna, sam ne veliko, par požirkov vode. Drugač sem pa enkrat šla na wc, al pa max. dvakrat.
Mi pa že tako vse dol tišči, da me mehur ko vstanem ( ponoči )fuul boli. Kot da mi bo zdaj zdaj eksplodiral.

BUSYBEE- šikana slikca, a je tvoj psičko? Nekatere pravijo, da se lahk grejo kr hitr stuširat, druge pač ne. Js bi si na tvojmu mestu rajš vzela fen s sabo, razen če ga nimajo v bolnici. Sicer pa nimam takih problemov, ker imam čist fantovsko pristriženo frizurco, sam z brisačo obrišem, pa jeuser posted image .

Js bom pa danes kuhala špagete carbonara, njami testenineuser posted image .


< Sporočilo je popravil piscancek -- 27.7.2006 10:36:29 >


_____________________________

z rojstvom najine prinčipeske Ajde, sem dobila najlepše ime - mami

http://princeskaajda.moj-album.com/

(odgovor članu Busybee)
Neposredna povezava do sporočila: 1474
   RE: Avgustovke
27.7.2006 11:01:45   
Samoyedka
Bussybee, evo link do čebelic www.fg-a.com/animals3.shtml   Saj, če ti je bčelica všeč, si bom pa jaz mojemu niku kaj bolj primernega našla, ni blema user posted image
Mmmmm, carbonara- sem jih jaz tudi v ponedeljek delala, pa zmazala pol tut eno goro, čeprav so bili od mojega user posted image dosti bolj dobri, ker so bili njegovi soljeni, moji pa ne. Bemuzele, se mi luštna solenega user posted image . Danes bodo pa na vrsti svinjski zrezki v senfovi omaki pa pire, zame srednja žalost hehe.
Sarajo je pa verjetno dr.poslala v bolnico, ko se že drugi dan nč ne javi?
Uživajte pupe.


_____________________________

13.8. je na svet prijokal za mamico in atija najlepši rožnati fantek - Tilen
Vsi se rodimo neumni- eni takšni tudi ostanejo...


(odgovor članu piscancek)
Neposredna povezava do sporočila: 1475
Stran:   <<   < Prejšnja stran  57 58 [59] 60 61   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  57 58 [59] 60 61   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?




Plenice.
пеперутка16

Kdaj ste otroka začeli odvajati od plenic?