Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2026
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Natisni

Tko spakiran je že vse, čakam, da še moj
vse v avto zdeva, jutri zgodaj zjutraj pa odrineva
so bili petelini. Miha jim je rekel kokošek. Včeraj smo šli pa v naših koncih malo na sprehod, sem pa klopa pobrala. Pa noge so me bolele za znoret. To očitno naredi vročina. Na Rogli sem čisto z lahkoto hodila.
v porodnišnici.
Ena medicinska sestra mi je rekla, da ni panike, če ne boli (jaz pa ne vem ali 'boli', je pa vsekakor včasih precej neprijetno). Druga medicinska sestra, me je ptrestrašila, da to ni OK. zato sem včeraj prebrslala Pušenjaka in sklepam, da ni panike, če imam maternični vrat zaprt (no dva zedna nazaj je bil primerno (in še čez) dolg, tako da upam, da je OK. Bom pa vsekakor v sredo G vprašala.
Oh, ja, kaj bi ljudje dali, da bi lahko toliko počivali
.
. Pa se mi sploh ne zdi, da bi imela tako velik trebuh.
!
) pa bo privekalo na svet 24. 11. Upam sicer, da bo en dan počakala, da jo bo ati dobil za rojstni dan
.