Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Natisni
utripa, sploh mi ni na misel prišlo da bi vprašala za ta podatek, sam G je rekel srček pa neki počasi utripa, pa je pol kasnej še enkrat meril, pa je rekel, da ima bolj počasen utrip, drugač pa ni panike, upam, da je res OK. Če bo pa res mal bolj miren, pa tud prav, saj je ta velik pravi divjak, haha.

pa kr mal u roke vzem! Reč, da to nikamor ne pelje
.
, pa srčeka
.
, pa stehtala me je, pa materinsko knjižico je izpolnila in to je blo to. Aja pa kri pa vodo sem dala, pa pritisk mi je izmerila. Kolk je normalen pritisk? Jaz sem ga imela 110/60, zadnjič na NS pa 125/85. Dobila sem že tudi rezultate, katero krvno skupino imam in ne boste verjele imam B - negativno, ki je baje zelo redka v Sloveniji. Prima.
med februarčicami.
veliko dobrega počutja vam želim
! Kje ste pa ostale kej? Pa ja niste zdej vse zunej, k je vročina mal popustila?
sva videla najinega
ali
Pa še križ me tako boli, ker nonstop ležim. Ma kaj križ....vse kosti. Sprehodim se samo do stranišča. Me je preveč strah, a ne? Panika...
Jelenche zelo mi je žal... Sploh nimam besed... Vem, da tudi kar koli bi rekla, nisam dosti učinka, pusti času čas...