|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Čvek o nakupih oblačil
4.8.2006 22:33:22   
Timica
Halo
Malce čuden naslov, ampak sem sama pokonci in razmišljam o nabavi garderobe za bebo in sebe seveda. A je katera hodla kaj v Avstrijo? Zanima me, če imajo kakšne trenirkice in jaknice. Bi mogl nekaj dolgega nabavit za bebo. Kje nabavljate?

Tudi sama sem totalno brez oblačil za službo. Za doma se že še kaj najde. Ampak za službo. Totalno vse mi je premalo. Ja nekaj kg je ostalo - sicer mi ne škodijo, ampak kar se garderobe tiče, je pa hudič. Kako je kaj pri vas?


Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Čvek o nakupih oblačil
4.8.2006 22:51:31   
Anonimen
Za punčko sem nekaj oblačil kupila v Turbo Limaču na Hrvaškem. Bolj za "gušt" kot za potrebo. Smo jih itak veliko dobil do treh let....

Zase jim imam pa itak preveč. Se kar nabirajo, uničijo pa skoraj ne. Si vedno rečem, da nič ne rabim, potem pa.....ženska sem, kaj čem...user posted image

(odgovor članu Timica)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Čvek o nakupih oblačil
5.8.2006 13:29:25   
rainbow
Oj!

Za moji punci večinoma kupujem v Arielu, HM, baby Centru, na razprodajah ali pa če imajo kaj ugodnega. Dosti sta dobili tudi podarjeno.

V začetku leta sem tudi sama začela s službo in kot ti ista težava s preveč kilami; pa sem ujela zimsko razprodajo, pa začela kupovati v HM tudi zase, ker pač boljše znamke trenutno ne znesejo.

_____________________________

lp, rainbow

Life's what's important. Walking, houses, family. Birth and pain and joy. Katharine Hephburn

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: Čvek o nakupih oblačil
7.8.2006 16:24:19   
Beti S
Ojla punce!

Mene zanima sam če imajo v HM-u tudi nosečniška oblačila, in kakšne so cene. A veste do kakšne številke, mislim če imajo tudi za bolj debele. user posted image


_____________________________

Lp Beti

(odgovor članu rainbow)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: Čvek o nakupih oblačil
7.8.2006 16:59:11   
Mateja82
HM imajo tud nosečniška oblačila vendar ko sem jih lani oz. letos kupovala so jih imeli samo v Mariboru in  Celju. V Ljubljani pa jih niso imeli. Mogoče je zdaj že kaj drugače.
imajo pa mislim da tud XL in XXL številke odvisno pač na kaj naletiš, včasih ostanejo same majhne številke, včasih je pa vsega dovolj.

(odgovor članu Beti S)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: Čvek o nakupih oblačil
8.8.2006 14:24:21   
blondi
Mi za našega nakupujemo v Avstriji - izlet naredimo dvakrat na leto: spomladi in jeseni oz. že bolj na zimo. Hodimo pa v Kik textillien. Tam se zelo splača kupiti zimske kombinezone ali pa bundice. Jaz do sedaj nisem plačala za kombinezon več kot 10 EUR. Imajo pa tudi ugodna oblačila za nas, starše. Pa tudi kvaliteta je dobra, mi še nismo naleteli na slabo oblačilo.
Lp Blondi

_____________________________

Lp z Gorenjske

(odgovor članu Mateja82)
Neposredna povezava do sporočila: 6
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





BLOG: Pitje vode in lulanje med poukom
Te med odmorom ne tišči lulat in te je pritisnilo sredi pouka? Boš moral počakati do naslednjega odmora. V mojem svetu j...
BLOG: Pogovori z otrokom v trebuščku
V tistem trenutku sem se odločila, da sploh ni pomembno, kakšni bodo rezultati amniocenteze, jaz bom tega otroka obdržal...




Prvi otrok
Anjuša

Pri kateri starosti ste imeli svojega prvega otroka?

18-21 (15%)

22-25 (31%)

26-29 (35%)

30-33 (14%)

34-37 (3%)

več kot 37 (1%)


Število vseh glasov: 320

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!