Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2026
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Natisni

, ostala sem brez besed. Sploh nimam nobene ideje, kaj bi ti lahko napisala v tolažbo, pa vem, da jo še tako močno potrebuješ.
Kaj pa pravi G? Upanje umre zadnje. To mi je zdaj padlo na pamet. Te 3 besede so mene dvignile pokonci, ko mi je bilo najtežje. Naj pomagajo še tebi.
. Pa predvsem naj ti naredi plan preiskav. Vprasaj morda, ce je mozno, da bi te dali na IVF, ker tam naceloma lahko izberejo jajceca in semencece. meni bi to delali, ce bi imela oba z mojim en gen, zaradi katerega sta umrli moji sestri. Na sreco ga on nima.
še ni. Včeraj sem naredila test iz DM-ja. In to tisti za zgodnje ugotavljanje nosečnosti, ki nosečnost pokaže že deset dni po odnosu ( s predpostavko, da cikel traja 28 dni-pri meni sicer ne, skoraj nikoli). Zazna že zelo majhno vrednost hormona v vodi 18 ml. CB recimo 50. BC mini 30... No, test je bil negativen. Oz. tam, ko naj bi bila testna črtica je bila samo ena svetlo roza packa...
nisem (razen, če bi zanosila rejšnji teden). G pravi, da naj še kak teden počakam in test ponovim (če tečke še ne bo), drugače pa bo treba na pregled. Možno je tudi, da imam na jajčniku neko hormonsko aktivno cisto, ki zavira cikel oz. jajčecu ne onemogoča, da bi se sprostil... Ali nekaj takega (ampak to je samo hipoteza...). Torej jaz vsa nesrečna čakam!!!!! Ko bi vsaj prišla
in
čuvajo.
. Tudi jaz mislim, da ne smeš kar obupat. Vztrajaj do konca, da končno ugotovijo, kaj se dogaja v tvojem telesu.
: Ja a ni boljš uživat, ne pa kot nekatere, ki hočejo biti noseče. Čeprav sem bila zraven, so se delale kot da to ni letelo na mene.
in jo poznamo. Zanimive stvari se dogajajo. RR se je zdaj "oblekla" v poletje, ko ga je izgleda že konec. Danes je prav mrzlo zunaj. Imam kratke rokave in me je zdaj na malici prav pošteno zeblo. Groza.
vse srečno izteklo. Javi se, kako bo v ponedeljek.