Monika79
|
pozdravljene so- Da se še vam jaz malo javim ste bile zelo pridne, ste veliko napisale, pa prav je tako Urška - hvala za koristne nasvete, sem že ven sprintala in v eno mapo dala, ker ko bo panika kako in kaj potem vsaj ne bom gnjavila ljudi okrog sebe in seveda punc na RR Kaja - najprej čestitke za , me pa še vseeno nekaj zanima, si mogoče zraven 3D UZ dobila tudi kak filmček? sem ponekod zasledila, da ga tudi zraven posnamejo, če hočeš a potem praviš, da je bilo nemogoče lulčka spregledati, se je mali moral považiti - moški kot moški mene tudi mika 3D UZ ampak ne tako zaradi spola, kot zaradi tega, da nam z 3D še bolj približajo in se vse lepše vidi, ker moja G nima ne vem kaj kakovostnega UZ. Dela pa se do 30 t ali kako je s tem? A potem pravite punce, da trebuščki rastejo? no to pa je lepo, sem se v soboto ko sva z dopolnila 25 t spet malo poslikala, ko pridem domov, vam naložim slikco v album tako fajn bi bilo, če bi še druge novemberke malo pokazale bušija, da vidimo vaše zakladke uživajte v tem prekrasnem sončku in pišite kaj lp Moni
16.11.2006 sem postala MAMA mojemu zakladku Kaji. Preden je bila spočeta - sva si jo želela, še preden je bila rojena - sva jo ljubila, in komaj se je rodila - bi zanjo umrla. TO JE ČUDEŽ ŽIVLJENJA! M.Hawkins
|