Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni

- spet bolnica so me hotli obdržat do poroda...pa so se me le usmilili in me spustili domov.No letos januarja sem imela ss v 8 t, začetek nosečnosti so se spet pojavle krvavitve tokrat z neuspešnim izidom.No zdaj je moja po 3 nosečnost....upam da bo vse ok. Doma sem zaradi preteklih dogodkov v nosečnosti , bolečinami v križu, ker mam čez 30 let(to je rekla G, grem v rizično skupino)....ampak ne zaradi let da me kdo ne bo narobe razumel.Da vse ne bi bilo tako dolgočasno sem imela letos prometno nesrečo in slikanje z RTG žarki v času zanositve, no pol smo ugotavlajali al sem zanosila pred ali po nesreči...poslali me na genetsko posvetovalnico....tako da mam res "srečo", kar se tiče nosečnosti, skoz je nekaj.Zdaj komaj čakam da imam v četrtek NS, in mi povejo da je vse v najlepšem redu, no pol si bom pa malo oddahnila od vseh skrbi in je čas da začnem uživat v nosečnosti.
.
. Utrujena pa ful. Bi kar skoz počivala, pa ža ne gre. Ozirima bolje, da ne gre, če ne bom čist ven iz kondicije,
. Tinaaja, zdaj je že 26 nosečk
Čavči!
.
15.3. Gio