krfjolca
|
Hojla, nosečke! Mi smo se pravkar vrnili iz Avstrije. Kupila sem ene nosečniške kavbojke in en puloverček v H&Mu. Kroji mi sicer ful niso bili všeč, sploh kavbojke so tako, ne vem no, čudne. Edino ene so mi še kar pristajale, ampak kaj, ko niso imele nič več "rezerve" za še kak dodatni kg. Tako da sem se odločila za kavbojke z naramnicami, da imam še malo fore. Sicer si nisem preveč všeč, ampak, saj si nisem v ničemer, ko sem že tak buhtelj! Sicer pa komaj čakam na jutrišnji UZ v Postojni. Aja1, si imela prav, danes sem dobila mail, da Kikiwelt v Slovenijo ne pošilja po povzetju. Tako da moram plačat na banki. Me vseeno malo skrbi, čeprav so izkušnje z njimi pri rrjevkah dobre. Pa še plačat ne morem takoj. Mater, mi zmanjka 30 EU!!! Zdajle sva totalno suha z denarjem, za jutri sva komaj napraskala 12.000 za UZ, meni pa iz službe že 2 dni zamujajo s honorarjem, pa nič ne vem, kdaj bo (ne koliko bo - najbrž ful malo, ker sem julija zelo malo delala )! Na pošti me že od sobote čaka paket iz Babycentra, pa ga ne morem it iskat, ker nimam niti tolarja več. Grrrrr! Zakaj se nisem rodila kot Eva Jankovič!!!