Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2026
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Natisni
se je že obrnil...ima glavico spodaj na desni strani, hrbtenica pa je na levi...tako da zdaj vem kje in s kom brca
kako nam je bilo vroče in meni zdaj tako prav paše. 
! Najnovejšo - od včeraj bom dodala še ta teden (če mi čas dopuščal).
. Ah, bo že - kolegica, ki se je v nosečnosti zredila za 16 ali 18kg je aprila rodila in je danes taka, kot da ne bi bila nikoli noseča - brez telovadbe in odrekanj. Moram priznat, da se niti ne sekiram dosti, glavno, da je dete zdravo in živahno, mimogrede - včeraj pozno zvečer sem likala in mi je na desni strani kar naprej silila ven bunkica (ne vem, ali glava ali rita), ki sem jo potem tako pridno božala, da kar ni hotela nazaj not, oziroma je zlezla nazaj not in čez par minut spet prilezla. Sigurno se je hotela cartat
.
. Meni je tudi full lep. Jaz bi ga kar vozila naokoli po stanovanju, pa mi ga je moj pospravil nazaj v škatlo....in tam bo do novembra.
na 3D UZ in je bilo res krasno. Kar ne morem nehat gledat slikic. dr. Likar je bil res ful prijazen in si je vzel 45 min za naju, tako, da smo
ali
. G pravi
, ker mi gin. še zdaj ni osebno potrdil
se ni obrnil - glede na to, da mi cele dneve stopiclja po mehurju
. Ampak saj ima se nekaj casa. V tako velikem trebuhu ima pa tudi veliko prostora, da se obraca, kakor se hoce.
moj
), potem pa šibava v Ljubljano na UZ. Me prav zanima, kako naš